KARTEPE HAFTA İÇİ - Sayfa 14
Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
157 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: KARTEPE HAFTA İÇİ

Standart Ynt: KARTEPE HAFTA İÇİ

Alıntı fatih Nickli Üyeden Alıntı
    hafta içi 45
    hafta sonu 70
    ındırım yok :(
    h.içi iyimiş de yalış hatırlamıyorsam yılbaşı gibi 70 ytl lik fiyatı 45 e çekmişlerdi yanlışım varsa düzeltin

Alıntı paradox Nickli Üyeden Alıntı
    emre abi unuturmuyum seni ya önceki mesajımdaki link silinmiş.şimdi bi daha yolluyorum...
    eyvallah bende dedim ne oldu bu arada benim arabanın gelmeden evvel deposunu doldurmuştum, döndükten az sonra yani 270 km olduğunda gaz aldım, 38 ytl aldı :o şaka gibi neymiş bu gazlı araba kardeşim ;D ;D
    Riding; Elan Christiansen 61 (freeride), Rossignol XVAS 68 (race), Suzuki Bandit 650 ABS <br />Emre Ergenç 0 RH+<br />Kozyatağı&nbsp; / İstanbul

penguentepe bize kayak takımını ne kadara kiralıyor

Alıntı ufoufo Nickli Üyeden Alıntı
    penguentepe bize kayak takımını ne kadara kiralıyor
    Çok çok uygun , kapıdan çıktıktan sonra sanki hiç bir ücret ödememişsiniz gibi geliyor , bunu sizde fark edeceğinizden eminim
    Forever Snowboard...

Beyler Ben Konak Pansiyon dan Konaklama Düşünürseniz Yardımcı olabilirim ayrıca kayak kiralıyacak arkadaşlarada yardımcı olurum... iyi günler.
    --İsmail Savaşçı--
    --Kartepe Kardan Adam Kayak & Snowboard Kiralama--

skipass fiyatlarında 5 ytl gibi bir indirim olabilir. ilgilenenlere duyrulu özellikle hafta içi.
    --İsmail Savaşçı--
    --Kartepe Kardan Adam Kayak & Snowboard Kiralama--

valla ben bugun öğlen 13:00 civarı penguentepe emrenin yanındaydım saolsun çok ilgilendi biraz muhabbet ettik ve kendisinede dedim havalar bu şekilde giderse sanki bir kaç gün kayılacak kar bile kalmayacak gibime geliyor , bugun bildiğiniz helva gibiydi kar ve sanırım geceleyin hiç kar'ı ezmiyorlar sıkıştırmıyorlar araçlarla yada herhangi bir çalışma olmuyor sanırm, ve şu anda dışarıda yağmur var ve önümüzdeki 3-4-5 gün kar yağmaz ise belli bir müddet ne ski ne board yapılır gibime geliyor...

Tabiki bu bahsettiğim konuyla ilgilenen , bilgili arkadaşlar daha iyi bir şekilde yorum yapacaklardır.
    Forever Snowboard...

Alıntı kastore Nickli Üyeden Alıntı
    eyvallah bende dedim ne oldu bu arada benim arabanın gelmeden evvel deposunu doldurmuştum, döndükten az sonra yani 270 km olduğunda gaz aldım, 38 ytl aldı :o şaka gibi neymiş bu gazlı araba kardeşim ;D ;D
    abi su bile daha pahalıya gelir valla kanıma giriyorsun bende taktıracam gaz alla alla
    KEMAL<br /><br />KADIKÖYDEN ÇIKIŞ OLMAZ

bu arada prardox resimler için tşk bide bunları mail atabilirsen ağrılar normal be abii takma sen ;D ;D
    KEMAL<br /><br />KADIKÖYDEN ÇIKIŞ OLMAZ

Resim için teşekkürler paradox. Az ama öz yazıyomuşsun bak hatırladım nickini
    www.penguentepe.com

Kartepe: (262) 354 34 33 | Kartalkaya-Dörtdivan: (374) 331 2 444

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon