walla sırf o cezbedio adamı ya, ne sıra var ne kuyruk var, pistler bomboş istediğin gibi takıl...
walla sırf o cezbedio adamı ya, ne sıra var ne kuyruk var, pistler bomboş istediğin gibi takıl...
abi perşembe toplantım var cuma bi ihtimal olabilir aslında... kastore kambersiz düğün olmaz abii nerdesinn hem hava cuma biraz soğuyor gözüküyordufa Nickli Üyeden Alıntı
KEMAL<br /><br />KADIKÖYDEN ÇIKIŞ OLMAZ
fatih çarşamba perşembe akşamı kesinleşir sizde uyarsa cuma yı ayarlıyalım havada güzel olacakgüneşli rüzgarda az gözüküyor havada biraz soğuk olacak hafta içine göre
Valla kafamı karıstırdınız :-[
Buz olursa hıc bı anlamı yok offf
enıyısı persembe ...
;D ;D yaw hande git sen boşver dinleme bizi hava ve zemin güzel olursa kayak yaparsın hava sıcak olursa pistin ortasında yakarsın mangalı offf hava buz sa çık cafe ye al sıcak şarabı iç dön geri ;D ;Dhande54 Nickli Üyeden Alıntı
fatih, kml, bu hafta beni unutun, imkansız diim size. :-\
Riding; Elan Christiansen 61 (freeride), Rossignol XVAS 68 (race), Suzuki Bandit 650 ABS <br />Emre Ergenç 0 RH+<br />Kozyatağı / İstanbul
kemalım hayatının org.yaptın valla dun harıkaymıs .cuma gıdersen buyuk ıhtımal bende orda olurumyarın greenparkta kalacagım ama bostancı da ;D
Blizzard Ski -Blizzard Blade <br />Atakoy/Istanbul<br />karadere/RiZE<br />Bikmisbroker<br />Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir. <br />( Shakespeare ) <br />top seslerinde al, zafer nidalarinda sat.<br />No Pain, No Gain!
gökhan ben kartepede daha sisli bir havada kaymadım ;D ;D cidden kartepeye gitmeden önce hava olaylarını sıkı takip ederim.dahada yanılmadım hava konusunda bak kastore dufa penguentepe emre jnn bi çok şahidimde var ;D ;D bostancıdaki greenpark babamların eve çok yakın çocukluğum oralarda geçti cuma günü işi perşembe akşamı kesinleşir biras işlerim var toparlıyabilirsem cuma hava güsel gözüküyorsnowblade Nickli Üyeden Alıntı
yok abi sensiz tadı çıkmass oranın pergel filan yapan olmas kartepe çekilmes fal ;Dlaakastore Nickli Üyeden Alıntı
Bugun gayet guzeldi kartepe yanlız pistleri begenmedim hem biraz buzluydu hemde temiz değildi(kozalaklar fln vardı bi ton) aksamada doru biraz ruzgar yaptı ama kaymamızı onleyemedi tabiki (: