13 ocak salı yada , 14 ocak çarşamba kartepeye gitmek istiyoruz 8-10 kişi , 14 ocak çarşamba günü lodos ve sizli olacağını duydum fakat tam bilemiyorum , sizce salımı çarşambamı ? yakın bir zamanda giden arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
13 ocak salı yada , 14 ocak çarşamba kartepeye gitmek istiyoruz 8-10 kişi , 14 ocak çarşamba günü lodos ve sizli olacağını duydum fakat tam bilemiyorum , sizce salımı çarşambamı ? yakın bir zamanda giden arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
Forever Snowboard...
dun ıcın oglene kadar sıs vardı ama ogleden sonra asırı yogunlastı ve 4 den sonra bayagı bı problemdı kaymak.meteorolojiden takıp edebılırsın hava durumunu.ama sıslı olunca kartepe berbat oluyor :(
Bataleon Undisputed & Union Charger
Burton T6 & Burton Co2
yarın gene sis gözüküyor inşallah yanılırlar... :(
Rossignol Z3 bot:Rossignol expert
www.kartepekayakevi.com Fatih Fescioğlu
abı sıs olunca varya ezıkyetten baska bısı degıl hele dun 3-4den sonra püffff
Bataleon Undisputed & Union Charger
Burton T6 & Burton Co2
bende yarın kartepeye gelicem buuk ihtimalle
liftler saat kaçta açılıyor?
bugün kartutkusundan 7 kişi kartepedeydik süper bir hava vardı kar kalitesi mükemmeldi dostluk muhabet herşey çok güzeldi gerçekten.penguentepe emreye siteye olan özel ilgisinden dolayı tşk ederiz.
yarın lodosla hava 2-6 derece ler civarı olacak. kar yumuşak olur kayak yada bord yapamassınız salı çarşamba perşembe ve cuma hava lodos gözüküyor sıcaklıklar 6 derece civarı bence 4 gün kayılmaz benden bir tavsiye
KEMAL<br /><br />KADIKÖYDEN ÇIKIŞ OLMAZ
iyi bizde torbayla kayarız o zaman..
çok güzel eğlenceli gündü, kartepedeki herkese teşekkür.
KML'i hava durumu konusunda tek geçerim valla, havayı koklayan adam =) günlerdir bugün havanın çok güzel olcaanda ısrarcıydı =) ve ÇOK güzel bi havada kaydık. körfez, sapanca, sapanca gölü hepsi ayaklarımızın altında tepemizde de güneş kaydık.
beni izlemeye devam edin ;D ;D ;Djnn Nickli Üyeden Alıntı
KEMAL<br /><br />KADIKÖYDEN ÇIKIŞ OLMAZ