ok o zaman paradox ve jnn saat 6 30 da kozyatağı carrefour un bahçesinden düfa sizleri alacak benide 6 45 de teme girişden alırsın aracı 4 ledik. kastore lerde gelirse haberleşip orda buluşurus.
ok o zaman paradox ve jnn saat 6 30 da kozyatağı carrefour un bahçesinden düfa sizleri alacak benide 6 45 de teme girişden alırsın aracı 4 ledik. kastore lerde gelirse haberleşip orda buluşurus.
KEMAL<br /><br />KADIKÖYDEN ÇIKIŞ OLMAZ
yarın görüşmek üzere kastore sabah beni ararsın abi dağa çıkmadan bi kahve içeris maşukiyede buluşursak
şimdi snowforecast e baktım rüzgar hızı 15 olacak bulutsuz muhteşem bir hava öğlen sıcaklık 0-1 derece civarlarında olacak muhteşem bir kayak günü bizi bekliyor![]()
ya kemalim ilk defa guzel bi havada kayacaksin hahaha.KML Nickli Üyeden Alıntı
Blizzard Ski -Blizzard Blade <br />Atakoy/Istanbul<br />karadere/RiZE<br />Bikmisbroker<br />Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir. <br />( Shakespeare ) <br />top seslerinde al, zafer nidalarinda sat.<br />No Pain, No Gain!
yarınki durum netleştimi şimdi.son durum nedir.ben erkenden gitmek istiyorumda.saat 6 da yola çıkabilirim heralde. yada 5 30 da.penguen kayak evi kaçta açılıyodu ya.
Serkan YILDIZ 1981 İstanbul / YENİKÖY/ A Rh ( - )
bugun takildigim pistler kartepe ve karliktepede sira yoktu .ama sis vardi ;D kendimi gelistirmeye calisirken kemalime rezil olmayayim hafta ici diye ayagimi biraz zorladim .birazdan doktorumun msnden verecegi talimatlara gore gelip gelemiyecegim belli olacak ;D
Blizzard Ski -Blizzard Blade <br />Atakoy/Istanbul<br />karadere/RiZE<br />Bikmisbroker<br />Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir. <br />( Shakespeare ) <br />top seslerinde al, zafer nidalarinda sat.<br />No Pain, No Gain!
snowblade beni çok şaşırtın be abi pazar günü kartepeye gidilmezki sende beklemesdim böle bir hatayı![]()
yarın gel abi ya valla tanışmışmış olurus havada mükemmel olacak borsada yarın bişi olmas bırak gel işte ;D ;D
serkan sabah 8 - 8:30 penguentepede olacaz kahve içip dağa çıkarıs emrede gelecek yukarı gelecek yarın. sabah orda buluşabiliris senlede 07 00 gibi çamlıca gişeleren geçmiş olurus
Bugun havada cok sis wardi.Gorus mesafesı taş patlasın 1o metre.
evet öylemiş gökhandan aldık haberi gökhan sisde ayak bilelerini zorlamış ;D ;D
7:30'da açılıoserkanyıldız81 Nickli Üyeden Alıntı