ben karfura kadar arabayla gelicemde, karfur açık mı o saatte park ediliyo mu oraya ?
bide yanımda 160 board var. sığcak mı ?
ben karfura kadar arabayla gelicemde, karfur açık mı o saatte park ediliyo mu oraya ?
bide yanımda 160 board var. sığcak mı ?
hahaha, abi gene güler yüzlü oluruz da, kahveye şeker yerine fare zehiri katabiliriz, o olur en fazla ;Dkitaksi Nickli Üyeden Alıntı
şaka bi yana istediğiniz zaman bekleriz. Erken gelirseniz kahveyi siz koyup ayıltırsınız beni artık![]()
dun kartepedeydık valla oyle bır sıs vardı akıllara zarar hele ogleden sonra felakettı ya aksam dagdan ınısı ıse hıc saymıyorum.
Bataleon Undisputed & Union Charger
Burton T6 & Burton Co2
Sali gunu icin Kartepede durum nasil olucak bilgisi olan var mı?
http://www.snow-forecast.com/resorts/Kartepe/6day/mid
hava mükemmel açık görünüyor
pistlerde de hafta içi olduğu için yoğunluk olmaz
emrolduğu gibi dos doğru ol
Havalar yarin ısınmaya basliyo.yarin kaydik kaydik.sonra yumusar gibi gorunuyo kar.
Ben cıkıyorum yarın.
Yerine göre degişiyor..Otelden kiralarsan 45 TL civari board ama adam gibi.serkanyıldız81 Nickli Üyeden Alıntı
Maşukiyeden kiralarsan 20 ile 30 arasi Boardlar..
-kiyafetler-
pantolon 10
mont 10
gozluk 5
bere 5
Penguen tepe'de en son fiyatlar böleydi..
Pazar günü hiç bir yerde board yoktu.Cok arama sonucunda x bir yerden board kiraladim.Sonra kartepe antenin oraya cıktım.Boardi yere koydum sol baglama koptu :D
Erkeklik yapıp teleferiğe binmedim.Tek ayakla aşagıya kadar kaydım ;D
Tek başiniza denemeyin ;D Sonra gittim otelden bi daha board kiraladim :P
biz de bekleriz arkadaşlar hafta içi fiyatlarımız çok uygun... ;D
Rossignol Z3 bot:Rossignol expert
www.kartepekayakevi.com Fatih Fescioğlu
+1 bence hafta sonuda uygun gıbı :D valla fatıh abı pantolon bulamasaydık yanmıstık :D bıraz zayıflamak gerek buyuk beden getır az :D :Dkartepeli Nickli Üyeden Alıntı
Bataleon Undisputed & Union Charger
Burton T6 & Burton Co2
doğru kar tutkusuna fiyatlarımız her zaman uygun..sağol gene beklerim Fatihcim..fatihgg Nickli Üyeden Alıntı
Rossignol Z3 bot:Rossignol expert
www.kartepekayakevi.com Fatih Fescioğlu