hangi sırt koruması
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: hangi sırt koruması

Standart hangi sırt koruması

merhaba, sırt koruması olarak rossignol mu poc mu önerir siniz.

tşk.
    Board Burton Custom X
    Bağlama Burton p1
    Botlar Burton imprint 2 Red - Black

Standart Ynt: hangi sırt koruması

ben rossıgnol kullanıorum gayet memnunum korumam sadece sırtlık deıl omuz kollarıda ıcerıo bı sure sora hıssetmıosun bıle varlıgını

http://www.redprotection.com/BodyProtection.aspx

Buradaki Men's Impact Vest yani;

Peki neden bu?

Çünkü tahminimce hiçbir zaman rahat bir sırt koruması takmadın ve sadece robocop gibi gezdiğin çok hantal modelleri gördün ve denedin.

Arkadaşlar korumaların 1. amacı darbeleri emmek olsa da bizim için 2.amacı rahat olmaları. Rahat olmazlarsa bütün keyfimiz gider board&kayak yaparken. Bu yüzden alabildiğiniz en rahat korumaları alın. Bence kask+koruma şortu yeterli. Sırt koruması almayı düşünürsem bunu alırdım en fazla.

Bakın bütün ürünler EN standartlarında üretiliyor yani bu koruma sert bu koruma rahat diye bir biri az diğeri fazla korumuyor. Benim şortun rahatlığı basketbol oynayabileceğim kadar yani öyle söyleyeyim.
    Freerider

kayarken veya dönerken herhangi bir rahatsızlık yaratıyor mu? çünkü bu önerdiğin vest sırtlığı spx de denedim. Kaymadan ilk dikkatimi çeken basenlere deymesinden dolayı sağ ve sola hareketleri sanki kısıtlıyormuş gibi geldi. Sen kayarken aynı problemi yaşadan mı ?

tşk.
    Board Burton Custom X
    Bağlama Burton p1
    Botlar Burton imprint 2 Red - Black

Bunu daha kullanmadım ama bu modelin içinde yumuşak pedler var. O yüzden böyle konuşuyorum. Diğer sırt korumalara göre daha rahat olması gerek. Şortlarda çok büyük fark vardı çünkü.
    Freerider

Çok bir fikir sahibi değilim kask koruma konusunda ancak POC un extreme winter sport dalında 1 numara olduğunu sık sık okuyorum
    Atomic Triarc 159
    Atomic Zombie
    Atomic Tremor Boa

arkadaslar sırt koruması yerıne canta kullansak içine yedek sweet içlik vs doldursak olmazmı!
    Board&nbsp; &nbsp;&nbsp; : Head Matrix Black &nbsp; L151 - W24.6<br />Bağlama : Head P3<br />Botlar&nbsp; &nbsp;&nbsp; : Head Black

ben rossignol sırt koruması kullanıyorum, bendeki tam belinize geliyor gibi ve çok rahat bişey. ayrıca unutulmaması gerekiyor ki özellikle rail yapmayı düşünenler kesinlikle kask ile bunuda kullanmalı bence.. kötü hatıralarım var ordan biliyorum..

oldukça kullanışlı ve iyi sırt korumaları var... ama biz 3 kişi tchibo dan aldığımız sırt korumalarını 2 sezondur kullanıyoruz... fiyatına göre bence iyi... ;D