kış sporları ve alkol
Sayfa 1/5 123 ... SonSon
44 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kış sporları ve alkol

Standart kış sporları ve alkol

selam arkadaşlar...

özetle şunu belirtmem gerekir arkadaşlar, kayak yapacağınız zaman sakın alkol almayın... tuketeceğiniz besinler hafif, sindirimi basit ve enerjik şeyler olmalı...
    soğuk sandviçler, meyve suları, çikolata ve benzeri yiyecekler... bu arada olmazsa olmaz sucuk veya köfte gibi sindirimi zor besinlerde pek önerilmiyor...

herşey sorunsuzca kayabilmek için...

Standart Ynt: kış sporları ve alkol

sezon öncesi önemli bi hatırlatma tabi
    Yırtarak geçiyor kalbimizden hayatı da törpüleyen zaman şuramızda bir şey var acıya benzer umuda benzer böyle günlerde her şey hem acıya hem umuda benzer...

craftsman
    Ziyaretçi

Rossi deme şimdi böle yaa ben hazırlığımı bile yaptım abi mataramı doldurmustum yaw ;D

ben de konuyu görür görmez ağzım sulanarak "yürü be" diye sazan gibi atladım, ama baktım ki bilinçli ve sorumluluk sahibi bir mesaj...

tebrikler ;D
    hemen sakıncalı düşüncelerimden sıyrılıp titreyip kendime geliyorum ve bilinçleniyorum...
    boardsuzluk başıma vurdu heralde, haftasonu her şey güzel olacak...

Alıntı craftsman Nickli Üyeden Alıntı
    Rossi deme şimdi böle yaa ben hazırlığımı bile yaptım abi mataramı doldurmustum yaw ;D
    aslında bende de var bi tane onlardan demir küçük matara... ama dikkatli olmak lazım...

şöle bişi var ben kayağa gittiğimde özellikle geceleri erken yatıyorum ki sabah erken kalkıp güzel bi kahvaltıdan sonra erkenden başlayabileyim ki daha fazla kayayım ki zaten normaldede alkol almam.
    Yırtarak geçiyor kalbimizden hayatı da törpüleyen zaman şuramızda bir şey var acıya benzer umuda benzer böyle günlerde her şey hem acıya hem umuda benzer...

Alıntı xaropinho Nickli Üyeden Alıntı
    şöle bişi var ben kayağa gittiğimde özellikle geceleri erken yatıyorum ki sabah erken kalkıp güzel bi kahvaltıdan sonra erkenden başlayabileyim ki daha fazla kayayım ki zaten normaldede alkol almam.
    en iyisini yapıyorsunuz, süt yerine çay, yumurta ve börek yerinede gevrek gibi şeyler yemek dahada hafif ve kolay sindirim sağlar...

soğuk sandiviç sucuk ekmekten daha süper : )

Alıntı Crystal Nickli Üyeden Alıntı
    soğuk sandiviç sucuk ekmekten daha süper : )
    lezzet olarak haklısınız...

Alıntı Rossi Nickli Üyeden Alıntı
    en iyisini yapıyorsunuz, süt yerine çay, yumurta ve börek yerinede gevrek gibi şeyler yemek dahada hafif ve kolay sindirim sağlar...
    yani..zaten kayak yorucu bi spor..bütün gün sabahtan akşama kadar yoruluyorsunuz.e bide alkol alıp gece geç yatıp sabah 12de kalktıktan sonra ne anladım ben o kayak tatilinden.)geçen sene üni.ler haftasında gitmiştim sadece bi konsere gittim.

Sayfa 1/5 123 ... SonSon