Burton Custom X (ıcs)'e Hangi bağlama?
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Burton Custom X (ıcs)'e Hangi bağlama?

Standart Burton Custom X (ıcs)'e Hangi bağlama?

Arkadaşlar 2009 model Custom X aldım.1.56 boyunda.Fakat bu boarda hangi bağlama gider karar veremedim.
    Çünkü board yeni kanallı sistem ve burton bu board için CO2 EST Bağlamayı öneriyor.Fakat bağlamanın fiyatı 800 ytl VİP indirimle 650 ytl gibi bir fiyata geliyor.Beni çok zorlayan bir para bu.
    Triad ve P1'in de EST olanlarını sport point getirtmemiş.Fakat normal bağlamalar bir ek aparat ile kanallı boardlara da bağlanabiliyor.Bende de soru işareti oluyor acaba bu şekilde bağlandığında EST kadar verimli oluyor mu?
    EST'si lan bağlama modeli olarak ta daha uygun Cartel EST var acaba Cartel bağlamayı Custom X e taksam doğru bir eşleşme olur mu?

Standart Ynt: Burton Custom X (ıcs)'e Hangi bağlama?

Cartel daha agresif bir model ve bence CX'e daha uygun. Arka destekler yüksek ve öne dogru kavisli; baldıra yaptıkları baskıyı yadırgayabilirsin. Ama bu sayede daha sıkı dönüşler yapabilirsin.
    Bazıları bunu hiç sevmiyor.

Onlar için de Triad uygun. Daha kısa ve esnek arka destek. Hız kadar boardla atraksiyon yapmayı sevenlere daha çok uyar. Ama CX pek bu tarz bir board olmadığı için ne kadar iyi bir evlilik bilemiyorum.

P1 CX için çok yumuşak bir bağlama. Hani 2 bağlaman var da "bu gün fazla kasmadan kayayım" dersen takarsın CX'e. İşte öyle birşey.
    Board: CAPiTA Black Snowboard of Death 159 / BATALEON Evil Twin 155
    Baglama: UNION Force / UNION Contact_______Bot: DEELUXE ID Fitchl

Peki normal tip bağlamaları ek aparatla ICS sisteme bağlama hakkında görüşü olanvar mı?Avntaj dezavantaj gibi.veya fark yaratıyor mu?

Seçtiğin bağlamaya bakar, mesela C60'a böyle bir şey yapmak anlamsız, çünkü karbon-fiber tabanın işlevini yok etmiş oluruz.

Bu kadar üstünde durduğuna bakılarsa derim ki, pahalı mahalı, borç harç gönlünde yatan bağlamayı al. Büyük olasılık buldugun çözüm içine sinmeyecek; kafaya takıp gelecek yıl değiştirmeye kalkacaksın. O zaman da işin yoksa elindeki bağlamayı sat, yenisini al, astarı yüzünden pahalıya gelecek.
    Board: CAPiTA Black Snowboard of Death 159 / BATALEON Evil Twin 155
    Baglama: UNION Force / UNION Contact_______Bot: DEELUXE ID Fitchl

Cartel Est almaya karar verdim umarım memnun kalırım..