Snowboard mu ? Kayak mı ? - Sayfa 12

Sonuçlar: sizin tercihiniz hangisi?

Katılımcı sayısı
521. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • kayak

209 40.12%
  • snowboard

312 59.88%
  • snowblade

0 0%
  • snowbike

0 0%
Sayfa 12/144 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon
1437 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Standart Ynt: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Alıntı Xtreme Nickli Üyeden Alıntı
    Fren konusundada board da daha cabuk ve dengeli fren yapabiliriz ancak kayakda iki ayagimizda birbirinden bagimsiz ve onlari bir arada nizami bir sekilde tutarak fren yapmak gerekiyor bu da kayak zevkini biraz baltaliyor.
    Acaba boardcular kayaktaki hıza ulasamadıklarındanmı daha cabuk fren yapabiliyorlar

Benim icin kayagın tek ama tek bir dezavantajı var, o da kayak ayakkabılarımın ayaklarıma iskencesi, onun dısında yok board özgürlüktür(pist dısında agacların arasında bolkarda kayan kayakcı yokmu) yok board gencliktir (yani kayak daha eski bir spor diye tum kayakcılar yaslımı oldu? tavsiyem winter x-games'i izlemeniz), estetiktir (internette biraz freestyle ski diye arastırın, tekrar ediyorum winter x-gamesi izleyin)

İkiside çok farklı ve çok güzel şeyler, ikiside insanın yüzünde sadece karın üzerinde hızla kaymanın oluşturabileceği gülümsemeler oluşturuyor o yüzden kıyaslamak ne kadar dogru bilemiyorum, sadece kayaga; piste hapsolmus, anti-estetik spor dalı muamelesi yapılması hosuma gitmiyor galiba
    Haazırım haaazırım

Dogrudur kayak daha hizli ama aralarindaki hiz farkini yarislara katilacak profesyonellikte olmadigimiz surece farkedemeyecegimiz icin sorun yok. O yuzden hiz konusu biraz kisinin becerisine bagli..
    Ayrica ozgurluk konusu da soyle ki, kayakla boardu pist disinda kiyaslamak biraz yanlis olur yani kayakla pist disina cikmak zor ama boardla bolkar da istediginiz hakimiyeti kurabilirsiniz. Kayakla asiri bolkara girdigimiz zaman kol bacak bir yana dagilir kayak cikar baton bir yere ucar(en azindan dustugumuzde). O yuzden pist disi icin kiyaslamak zaten sacma. Ha pist disina cikilirmi cikilir tabikide sakin sakin yapilir ama boardla ayni tadi verecegini dusunmuyorum. Ikisinin de cok zevkli oldugu bir gercek ve ikisinin tadi da ayri, yani aslinda isin ozeti board yapana board kayak yapana kayak zevklidir. Nitekim ikiside zevklidir(kaymak zevklidir)
    It' s always snowing somewhere!

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı
    off pistlerde kayak ın boarddan daha iyi olduğunu ve bunu takım kayakçılarını örnek gösteren arkadaşlara şunu söyliim. Ben dünyanın sayılı freestyle kayak ve boardcuları ile birlikte kaydım. Freestyle kayakçılar bile hepimizden iyi snowboard yapıyorlar ve onlarda snowboardun bolkarda bambaşka bir duygu olduğunu söylüyorlardı buraya geldiklerinde.
    hepimizden iyi olduklarını düşünmüyorum

Aslında bu sorunun cevabı yok gibi ama genelde kayakcıların genelinde board yapmayı düşünüyorum yada boardu denicem diyolar fakat board yapanın kayak denicem dedigini duymadım

gördüğüm kadarıyla sitede boardcular fazla ama birde istatiski bakımdan bakalım dedim???
    durmak yok kaymaya devam :D

kullandım oyumu görelim sonuç neymiş?

bunun istatistiği çıkmıştı bir ara ya :D

burdan % 60 board % 40 kayak çıkar bence turlardan gördüğüm kadarı ile :D
    snowboarder

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı
    bunun istatistiği çıkmıştı bir ara ya :D
    ben sitede yeni olduğundan bilmiyorumda ;D
    durmak yok kaymaya devam :D

Alıntı mrtyzgn Nickli Üyeden Alıntı
    ben sitede yeni olduğundan bilmiyorumda ;D
    olsun canım, bir itirazımız yok, sadece arada geçen sürede kayakçıların sayısının arttığını ümit ediyorum :P ;D

Sayfa 12/144 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler