ben de kayaktan boarda gectim...4-5 sene kayak yaptiktan sonra boarda gectim...ders aldim ve simdi 10 senedir araliksiz boardan yapiyorum ve boardan inmedim ve inmicem de...tekrar kayaga da dönmedim ve dönmeyi de düsünemiyorum...board bana cok daha zevkli ve haraketleri daha hosuma gidiyor...hele bolkara ve hiz yapmaya bayiliyorum)) baglama ve takma cikarma konusunda da zorluk cekmedim ama benim zaten göbegim yok ki
) oturarak veya diz üstünde oturmakta cok sikintili degil bence...t-bar cikislar baslangic seviyede zorluyabilir bunu kabul ediyorum...hele yalniz cikinca...benim genelde yalniz cikislarda t-bar uzun ise dizim agriyor...cift cikmayi her zaman tercih ediyorum t-bar kisa degilse...yakisikli bir kayakciyla veya boardcuyla daha da güzel oluyor bu is
![]()
bence dogru dürüst board ögrenince kisa zamanda az yorulup iyi sonuclar almak mümkün...fakat ilk 2 sene kar icinde gecirmeye hazir olmak gerekiyor biraz sonucta önemli olan zevk almak...we are a happy big family
oliver_han sana da üzüldüm :( diz önemli ve diz agrisi cekmek de güzel bir duygu degil...umarim en yakin zamanda iyilesir ve sislerden agrilardan kurtulursun...

)) baglama ve takma cikarma konusunda da zorluk cekmedim ama benim zaten göbegim yok ki
) oturarak veya diz üstünde oturmakta cok sikintili degil bence...t-bar cikislar baslangic seviyede zorluyabilir bunu kabul ediyorum...hele yalniz cikinca...benim genelde yalniz cikislarda t-bar uzun ise dizim agriyor...cift cikmayi her zaman tercih ediyorum t-bar kisa degilse...yakisikli bir kayakciyla veya boardcuyla daha da güzel oluyor bu is 
Alıntı