Snowboard mu ? Kayak mı ? - Sayfa 80

Sonuçlar: sizin tercihiniz hangisi?

Katılımcı sayısı
521. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • kayak

209 40.12%
  • snowboard

312 59.88%
  • snowblade

0 0%
  • snowbike

0 0%
Sayfa 80/144 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
1437 sonuçtan 791 ile 800 arası

Konu: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Standart Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Yok kardesim, ters kayabilirsin tabii de, ayni zevk degil bence,

neyse sana simdi ne kadar anlatsam kelimeler yetmez snowboard askima. Bu sene benim eski board da bir basla bak anlayacaksin bir sure sonra ne dedigimi

Up there with the best of the best

boardcuların sözde bolkar ve özgürlük efsanesine bitiyorum... dünya geneline baktığımızda boardcu bolkarı neden kullanır? atlama zıplamayı denemek için... yumuşak düşüş yaşasın ki daha sonra parkta denediğinde bir tarafı kırılmasın diye... olay backcountry ise, samimi söylüyorum kayakçılar boardculardan 4-5 kat daha fazla sayıdadır... bolkar yapacak kayakçının ayağında kafadan boardun eninden daha geniş (uzunluk standart geliyor) ekipman var... emin olun bolkarda bir boardcunun tahmin edemeyeceği, yaşayamayacağı kadar hızlı... board karga ise kayak kartal gibi süzülür... hele olay ağaçlık bir mevkii de geçiyor ise boardcunun durumu daha da vahim... üstüne duruş avantajı ve manevra kabiliyeti de ekleniyor...

piste ayrı, bolkara ayrı ekipman mı.... asla... :=)
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boardcuların sözde bolkar ve özgürlük efsanesine bitiyorum...
    Ben de şu snowboardcu kayakçı çekişmesine bayılıyorum valla... İlk günlerden beri var ve hep aynı. Bence çok güzel.
    0 RH + ( İstanbul )

''Some people bind their snowboards to their feet, while others bind them to their souls.''

Alıntı Gökbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piste ayrı, bolkara ayrı ekipman mı.... asla... :=)
    kayakçı için de ayrı ekipman kullanma zorunluluğu yok ki...

Alıntı Bombadillo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de şu snowboardcu kayakçı çekişmesine bayılıyorum valla... İlk günlerden beri var ve hep aynı. Bence çok güzel.
    acı gerçekler...

kayaktan boarda geçen var da, boarddan kayağa geçen yok.
    herhalde bu durum hangisinin daha zevkli olduğuna dair bir fikir veriyordur.
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

zamanda geriye doğru ufak bir yolculuk yapalım... ben varım...

Sözüm meclisten dışarı lütfen yanlış anlamasın boardcular, ama ülkemizde biraz şu hava var, "Board yapmak karizmadır".

Kayağa yeni başlayacak birçok insandan şunu duymuşumdur;

-Ne yapacaksın ?
    -Tabiki board.
    -Niye ?
    -Daha zevkli, karizma.

Nerden biliyor daha zevkli olduğunu ne kayak ne board hiç yapmamış hayatında.

Ben board 2 gün kadar denemiştim, tabiki düştük kalktık, kayamadık, biliyorum öğrenince mutlaka zevklidir.

Ben şöyle söyleyim şu an itibari ile kayak bildiğim ve hızlı gidebildiğim için (ben hızı seviyorum) tabiki kayak daha zevkli geliyor. Ama board öğrensem oda bana çok keyifli gelecektir biliyorum. Çünkü ben kaymayı seviyorum. Board öğreneceğim inşallah. Bu sene Gambit veya Gökbey'in boardlarıyla deneyeceğim tekrar.

Ama kayağı bırakacağımı sanmam. İkisinide yaparım diye düşünüyorum.

sen otoyolda sürat yaparsın. bense arazi taşıtı ile yolu bile olmayan yerlerde keyif.
    off-road'u bir kez yapmışsan artık asfalt tat vermez ;-)
    Konu Gökbey tarafından (29-10-2010 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    le kayak bildiğim ve hızlı gidebildiğim için (ben hızı seviyorum) tabiki kayak daha zevkli geliyor. Ama board öğrensem oda bana çok keyifli gelecektir biliyorum..
    inan, snowboard u cok iyi kaydiginda cok cok hizli gidebilirsin. Belki kayak cok az daha fazla hizlidir ama ben snowboard ile cok saglam kayakcilari gectigimi bilirim. Gecen sene beraber kayamadik kanka, bu sene bir kayalim bir yarisalim, belki gecersin ama oyle cok fark da atamazsin

Up there with the best of the best

Bu Konudaki Etiketler