Snowboard mu ? Kayak mı ? - Sayfa 69

Sonuçlar: sizin tercihiniz hangisi?

Katılımcı sayısı
521. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • kayak

209 40.12%
  • snowboard

312 59.88%
  • snowblade

0 0%
  • snowbike

0 0%
Sayfa 69/144 İlkİlk ... 1959676869707179119 ... SonSon
1437 sonuçtan 681 ile 690 arası

Konu: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Standart Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Alıntı Anapurna@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahını seversen Beceren'de boardun ne extremliği var 3 metreden bungee yapmak gibi bişey olsa gerek.Extrem anlayışını biraz yapılandırmaya ihtiyacın var.
    Ne de olsa kargaya yavrusu şahin gözükürmüş
    beraber yapılandıralım extereme nedir? sıradışıdır. becerende snowboard yapmak , bilardoya,yüzmeye,futbola,vole ybola,basketbola,jimnastiğe,ip atlamaya,koşmaya,zıplamaya göre oldukça extreme'dir

Ziyaretçi

Alıntı murat82li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beraber yapılandıralım extereme nedir? sıradışıdır. becerende snowboard yapmak , bilardoya,yüzmeye,futbola,vole ybola,basketbola,jimnastiğe,ip atlamaya,koşmaya,zıplamaya göre oldukça extreme'dir
    tamam kabul diyelim...ammmaa orda kayak kaymak extreme değildir yani sana göre...

üstelik becerendeki teleskiden çıkanların yüzde 70'i kayakçı değil mi?
    teleskiden boardla çıkmak bile extreme ve zor olduğundan herkes deneyemiyor.
    arkadaşlar kızmayın,duyduklarımı denediklerimi ve gördüklerimi paylaşıyorum.
    şmyle anlaşalım. fikrimi değiştiriyorum tamam kayak da extreme spor ok. bukadar tepki verdiniz artık kabul edeyim. daha yolun basında bırı olarak. ama ılerıde ne dusunurum bılemem ama sonuc olarak snowboard daha çok extreme bir spor. yanı sıralama yapılsa bu boyle olur.
    kaan bu da mı komık

Murat82li kaç senedir kış sporlarıyla uğraşıyorsun? Toplamda kaç gün kaymışlığın var? Cevaplarsan sevinirim...
    There must be some kind of way out of here

Ziyaretçi

üstelik becerendeki teleskiden çıkanların yüzde 70'i kayakçı değil mi?
    teleskiden boardla çıkmak bile extreme ve zor olduğundan herkes deneyemiyor.
    arkadaşlar kızmayın,duyduklarımı denediklerimi ve gördüklerimi paylaşıyorum.
    şmyle anlaşalım. fikrimi değiştiriyorum tamam kayak da extreme spor ok. bukadar tepki verdiniz artık kabul edeyim. daha yolun basında bırı olarak. ama ılerıde ne dusunurum bılemem ama sonuc olarak snowboard daha çok extreme bir spor. yanı sıralama yapılsa bu boyle olur.
    kaan bu da mı komık
    üzgünüm ama evet bu da komik..bak murat, neyi, nasıl yaptığın o işi extreme yapar ya da yapmaz..ip atlamak da extreme hale gelebilir..eğer bir gökdelenin en uç noktasında yaparsan..yani ; o daha extreme bu daha extreme demek de yanlış..tatlıya bağladık mı :001_smile:

Alıntı Kutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin o extreme zannettiğin board'u daha ilk kez ayağına takan çoğu kişi 2. gününde kayabilmeye başlıyor.
    2.gününde kayak ile kayabilen pek insan göremezsin çünkü board kadar kolay alışılabilen bir şey değildir.
    sen board yaptığın için board sana extreme geliyor sanırım, yada way be herkes board yapamaz ben yetenekliyim galiba modundasın sanırım kendince.
    ama bi kayak yapmayı denede, kendini ne kadar beceriksiz hissedeceğini kendin gör.
    buna maalesef katılamıyorum, yeni başlayan birisi için kayağa alışmak çok daha kolaydır bana göre. kayakta slaloma geçiş, boarddan çok daha kolaydır kanımca.

Alıntı bkaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üzgünüm ama evet bu da komik..bak murat, neyi, nasıl yaptığın o işi extreme yapar ya da yapmaz..ip atlamak da extreme hale gelebilir..eğer bir gökdelenin en uç noktasında yaparsan..yani ; o daha extreme bu daha extreme demek de yanlış..tatlıya bağladık mı :001_smile:
    +1, işte budur

bak hakan

sen kayakta ben boardta kayarken elimizde memlektimin meşhur kaymaklı ekmek kadayıflarını yiyelim mekanda beceren olsun ozaman görürsün hem tatlıya baglarız

Ziyaretçi

bak hakan

sen kayakta ben boardta kayarken elimizde memlektimin meşhur kaymaklı ekmek kadayıflarını yiyelim mekanda beceren olsun ozaman görürsün hem tatlıya baglarız
    senin orda yapacağın board kolay iş değil..koskaca extreme bir olaya girişiyorsun.. gel tatlıyı , sen sağ salim orda kaydıktan sonra ben sana ısmarlayayım (kızma..kızmaca yok ) :001_smile:

Alıntı Kutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin o extreme zannettiğin board'u daha ilk kez ayağına takan çoğu kişi 2. gününde kayabilmeye başlıyor.
    2.gününde kayak ile kayabilen pek insan göremezsin çünkü board kadar kolay alışılabilen bir şey değildir.
    sen board yaptığın için board sana extreme geliyor sanırım, yada way be herkes board yapamaz ben yetenekliyim galiba modundasın sanırım kendince.
    ama bi kayak yapmayı denede, kendini ne kadar beceriksiz hissedeceğini kendin gör.
    ben tam tersi olduğunu düşünmüştüm, dedim ya herkesin fikri

senin orda yapacağın board kolay iş değil..koskaca extreme bir olaya girişiyorsun.. gel tatlıyı , sen sağ salim orda kaydıktan sonra ben sana ısmarlayayım (kızma..kızmaca yok ) :001_smile:
    işte komik olan buydu bence
    diğerleri kinayeden komıktı

Bu Konudaki Etiketler