Snowboard mu ? Kayak mı ? - Sayfa 51

Sonuçlar: sizin tercihiniz hangisi?

Katılımcı sayısı
521. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • kayak

209 40.12%
  • snowboard

312 59.88%
  • snowblade

0 0%
  • snowbike

0 0%
Sayfa 51/144 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon
1437 sonuçtan 501 ile 510 arası

Konu: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Standart Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?

ben de kayaktan boarda gectim...4-5 sene kayak yaptiktan sonra boarda gectim...ders aldim ve simdi 10 senedir araliksiz boardan yapiyorum ve boardan inmedim ve inmicem de...tekrar kayaga da dönmedim ve dönmeyi de düsünemiyorum...board bana cok daha zevkli ve haraketleri daha hosuma gidiyor...hele bolkara ve hiz yapmaya bayiliyorum )) baglama ve takma cikarma konusunda da zorluk cekmedim ama benim zaten göbegim yok ki ) oturarak veya diz üstünde oturmakta cok sikintili degil bence...t-bar cikislar baslangic seviyede zorluyabilir bunu kabul ediyorum...hele yalniz cikinca...benim genelde yalniz cikislarda t-bar uzun ise dizim agriyor...cift cikmayi her zaman tercih ediyorum t-bar kisa degilse...yakisikli bir kayakciyla veya boardcuyla daha da güzel oluyor bu is bence dogru dürüst board ögrenince kisa zamanda az yorulup iyi sonuclar almak mümkün...fakat ilk 2 sene kar icinde gecirmeye hazir olmak gerekiyor biraz sonucta önemli olan zevk almak...we are a happy big family

oliver_han sana da üzüldüm :( diz önemli ve diz agrisi cekmek de güzel bir duygu degil...umarim en yakin zamanda iyilesir ve sislerden agrilardan kurtulursun...
    Ankara, A Rh+
    Carpe diem...Snowboaders are happier people

Alıntı kartahtasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzuldum oliver_han'in gecisinin zorluguna. Benim de ilk yilim zorlu olmustu. Omuzuma da mal oldu tabi. Ama simdi daha mes'udum!
    Alıntı Mountainrider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oliver_han sana da üzüldüm :( diz önemli ve diz agrisi cekmek de güzel bir duygu degil...umarim en yakin zamanda iyilesir ve sislerden agrilardan kurtulursun...
    camiye yardım camiye yardım... :D

şaka bir yana boarda geçsem dizler biraz rahatlayacaktı... bünye kabul etmedi... tabi 2 sezondur ara ara board denemesi yapıp aynı tatsız duyguyla karşılaşmak da hoş diil... kayağa olduğu gibi bir tutkum da mevcut olmayınca daha fazla zorlamamaya karar verdim...

tek temennim herkes tahtasıyla mutlu olsun...

Red face Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Alıntı kartahtasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Snowboard... FreeRide (FreeStyle cok belime agri veriyor-ne o jump/hump).

Ben kayaktan snowboard'a gectim, sebebi de dizlerimin agirmasi idi (bumps/moguls). Snowboard'a gectim ve dizlerim daha iyi durumda simdi. Inis cok daha rahat (FreeStyle olmazsa). Arada sicriyorsun tabi. Gencligi hatirlamak icin.

Uzuldum oliver_han'in gecisinin zorluguna. Benim de ilk yilim zorlu olmustu. Omuzuma da mal oldu tabi. Ama simdi daha mes'udum!
    Kayaktan sonra dizlerin ağrıyorsa stilinde bir hata var demektir.Yada kusura bakma, böyle direk topa girdim ama dizlerinde bir rahatsızlıkta olabilir tabii...Doğru teknik uygulandığında dizler zorlanmadığından ağrımaz , ama adeleler için durum başka, tadını kaçırdınmı onlarda başlar yanmaya...
    Sen işini kış tut, bırak ...KAR... yağsın.

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    camiye yardım camiye yardım... :D

şaka bir yana boarda geçsem dizler biraz rahatlayacaktı... bünye kabul etmedi... tabi 2 sezondur ara ara board denemesi yapıp aynı tatsız duyguyla karşılaşmak da hoş diil... kayağa olduğu gibi bir tutkum da mevcut olmayınca daha fazla zorlamamaya karar verdim...

tek temennim herkes tahtasıyla mutlu olsun...
    seni bi de ben muayene etseydim
    yüklemeni ben yapsam belki bünye kabul ederdi... :001_smile:
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Kayak sirasinda agiriyor. Sonrasina da tasiniyor tabi. Insanin dizi bazan gogsune kadar gelince, yillari ve aradaki kazalari da katinca, dizlerime olanlar oldu tabi. Neyse. Hic olmazsa snowboard'a gecmis bulunduk bu vesile ile.

Kayak ozlemiyor da degilim. Ozellikle bazi lift cikislarina 45 derecelik inis koyulan kayak merkezlerinde board ayagimda dondugunde bileklerim de AHHH ediyor tabi. Kayak oyle mi. Gir cik lifte... Rahat. Arada bir serzeniste bulunayim kayakcilara.

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni bi de ben muayene etseydim
    yüklemeni ben yapsam belki bünye kabul ederdi... :001_smile:
    kayakçı geldik kayakçı gidiyoruz kardeşş...

@kupeli: batonlar elimizde... :P

Ankara Beyi kupeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kayakçı geldik kayakçı gidiyoruz kardeşş...

@kupeli: batonlar elimizde... :P
    puhaaahhahaaa
    İmzaya ad soyad yazıyoz sonra google amcada herşey ifşaa oluyo.
    Natural Born Skier
    Rossignol Zenith Z3
    PMR 3.38
    Trollcüyüm, Trollcüsün, Trollcü...

Kayak bencede.. Ama kayakta hızlı kaymak mı teknik kaymak mı? Hangisi önemli sizce..

Alıntı darcypete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayak bencede.. Ama kayakta hızlı kaymak mı teknik kaymak mı? Hangisi önemli sizce..
    tekniği sadece estetik olarak yorumlamayın... tekniğini oturtmuş bir kayakçı tekniksiz kayandan daha fazla hız yapma potansiyeline sahiptir...

tekniği sadece estetik olarak yorumlamayın... tekniğini oturtmuş bir kayakçı tekniksiz kayandan daha fazla hız yapma potansiyeline sahiptir...
    Deme benim sevgili eşim 3üncü kayışında artık gösterdiğim herşeyi silmiş ve direk düz gideyim ama gideyim , durmaya çalışmadan aşağıdaki eğimde yavaşlar olayı toparlarım mantığıyla Kamikaze Cem lakabını almıştır bizzat . Ben böyle bir hız görmedim zaten başladı ve olayı sonlandırdı bitirdi herşeyi
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Sayfa 51/144 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler