Snowboard mu ? Kayak mı ? - Sayfa 20

Sonuçlar: sizin tercihiniz hangisi?

Katılımcı sayısı
521. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • kayak

209 40.12%
  • snowboard

312 59.88%
  • snowblade

0 0%
  • snowbike

0 0%
Sayfa 20/144 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
1437 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Snowboard mu ? Kayak mı ?

Standart Ynt: Snowboard mu ? Kayak mı ?

;D ;D ben tayt giyip sim sürmedim ama buz pateni yaptim cok eglenceli yaw ole demeyin ;D
    Karsiyaka

Alıntı winter park Nickli Üyeden Alıntı
    patenci de olur, balet de olur, dansçı da olur arkadaşlar bu devirde bu kafayı bırakın artık :D
    takılıyoruz şekerim

Alıntı emresen Nickli Üyeden Alıntı
    ;D ;D ben tayt giyip sim sürmedim ama buz pateni yaptim cok eglenceli yaw ole demeyin ;D
    Yok ozman paten yapmiş sayilmassin
    Burton Operator 158
    Custom Bindings
    Vans HI-Standart
    Anon Figment Splinter

Alıntı nitebore Nickli Üyeden Alıntı
    ben board ile basladim, dah eglenceli geldi bana.. kayak hic cezbetmedi ne yalan soyleyeyim..

ama onemli olan her ne kullaniliyorsa kullanilsin adam gibi kullanilmasi: kalabalik icin de sonsurat silme gecisler yapan boardcularla pisti enlemesine kesmeye calisan, lobut gibi dizilip sonra da boardculara laf atan, boardumun uzerinden gecip beni sinir ettikten sonra bir ozur bile dilemeyip daha da cinleri tepeme cikaran kayakcilari saymazsak >:(... herkesle baris icinde yasiyorum ;D ;D ;D

+1 çok doğru bir laf etmişsin,önemli olan kışın zevkini çıkartmak va pistleri saygılı kullanabilmek,ama ben yıllardır boardcu arkadaşlara yardım etmeyi görev saymışımdır :P
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

Alıntı SEYİRCİ Nickli Üyeden Alıntı
    +1 çok doğru bir laf etmişsin,önemli olan kışın zevkini çıkartmak va pistleri saygılı kullanabilmek,ama ben yıllardır boardcu arkadaşlara yardım etmeyi görev saymışımdır :P
    çook baton uzattık dorukkayanın düzlüklerinde kalan boardculara :P ;D

board denedim geçen yıl , iki ayağımda kelepçelenmiş gibi geldi bana yani pek sarmadı beni özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissettim ama bir çok kişi yaptığına göre güzel bir yönü var sanırım herkes beğendiğini uygulasın yeterki başkalarına saygılı olsun
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

Uzun yıllar kayak yapmış kişiler board'a ısınamıyorlar, alışamıyorlar. Benim şansım hiç kayak yapmadan board'a başlamam oldu. Bu yüzden de ayağım bağlıymış-değilmiş gibi hislere kapılmadım. Çokça düştüm ama sebat ettim öğrendim olayı. Her kaydığımda da yeni birşeyler öğrenmeye devam ediyorum. Zevkli iş...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

bu ise kayak ile baslamis 3 arkadasimiz var: deadlock, khell ve henuz uye olmamis volkan
    deadlock ve ben uludagda kasinti bir koca musveddesinden dersimsi bir sey aldiktan sonra >:( sozune inanip tepeden inmeye kalktik, deadlock cok fen dustu, omzunu incitti. bir daha benim board tepesinde isim olmaz, hayatta binmem dedi..
    sonra kartepede biz lunizle ders ladiktan sonra deadlock'u ikna etmeye calistik, abi o adami sayma, bak bu hoca super.. board cok zevkliymis diye. soz dedik, bir de bu hocayla dene, istemezsen bir daha israr yok. gittik, hocadan ders aldi.. o aksam dag donusu deadlock, luniz ve ben kendimizi kar kiyafetleriyle spx'e gitmis board alirken bulduk ;D
    khell 17senelik kayakci, ona da denettirdik boardu (benzer kotu tecrubeden sonra o da vazgecmis), simdi o da boardcu.. 23 subatta Online Snowboard ve Kayak Dersleri adli konya yazdigi mesaj soyle:
    Valla ben kayağa başlayalı tam 17 yıl olmuş... şaka maka bayaa iyi zaman ...
    iki sene önce değişiklik olsun diye board yapayım dedim ve Uludağ da ders aldım ... Aslında tam bi fiyasko oldu ama gene de enteresan geldi daha sonra bi şans daha vereyim dedim ... bu sene kartepe'de tekrar ders aldım ve tamamdır dedim yeni heyecanım budur .. ;D ... ve dün sizlerle birlikte katıldığım Kartalkaya turu ile birlikte board bende tam bir tutkuya dönüştü .... Evde kayak takımları artık kendi kaderi ile başbaşa kaldı ... Üzgünüm onlar için ama benim kahrımı yeterince çektiler zaten .. artık yeni tutkum board ;D

son arkadasimiz volkan 15senelik kayakci, blade delisi ;D o da khell'le ayni kotu tecrubeye ortak olmus. bir onu board tepesine cikaramadik (sozu var da vakitsizlikten).. biz bir saat kayak o da bir saat board dersi alacak onumuzdeki sezon.. sonra bakalim ne dusunecek ;D ;D ;D ;D ;D

uzattim ama ozet su: her ikisini de denemeden yorum yapmamak gerek, ben kayak tepesine cikmadigim icin simdilik susuyorum.. board ile duydugum hazzi, aldigim adrenalini kayak da verecek mi bilemiyorum.. her ikisini yapana da saygi duyuyorum yeter ki saygi duyarak kayiyor olsun

khell, duy sesimizi de teknik olarak sen de yorumunu yap..

her ikisini yapana da saygi duyuyorum yeter ki saygi duyarak kayiyor olsun

+1 olay budur ;D ;D ;D
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

board'tan çok keyif alıyorum, gerisine yorum yok,
    murat
    kadıköy(tr)/almaata(kz)
    there'salotgoin'on

Bu Konudaki Etiketler