Selam ey dostlar.Öncelikle doğum günü partisine gelicem deyipte gelemeyen yegane insan galiba benim, ayıp ettim.Bi dahakine artık telafi etcem söz.Geçen gün sport pointteki indirimi fırsat bilip işte şimdi sırası diyerekten bir kayak takımı sahibi olmak için koşa koşa gittiğimde indirimin eski kayaklarda olduğunu gördüm.Biraz açgözlülük birazda sitenin kayak yapiciğiz en yakın zamanda mesajlarının verdiği gazla sorgusuz sualsiz herhangi bi araştırma yapmadan kayak takımımı aldım.Şimdi esas soruya gelirsek,benim gibi amatörün üstü profesyonelin altı kendi yağında kavrulmanın peşinde olan kayakçı için rossignol PMC3000 iyi bir tercih mi olmuştur? geleceğe yönelik kendimi geliştirme yönünde azmimi de göz önüne alırsak bana bu kayak destek mi olur yoksa köstek mi?Ayakkabılarımda rossignol exaltx6 bu ayakkabılarda uzun ömürlü olurmu, optimum randımanı alabilirmiyim?Bide çalışan arkadaş bunlar set deyip bana 850 ytl ye kitledi mi? yoksa böyle bi set için bu fiyat uygun mudur? Biliyorum lafı çok uzattım hakkım olmayarak da çok soru sordum.Birer cümleyle fikir verseniz,iş işten geçmiş olsa bile önümüzde ki maçlara daha rahat bakmamızı sağlayacaktır.Şimdiden teşekkürler

Alıntı