Sevgili Kartutkusu üyeleri.
Bu sitenin amacının kayak ve bord gibi kış sporlarının topluma doğru anlatılması, tereddütlerin giderilmesi, yaygınlaştırılması ve bu konuyla ilgilenenleri ortak bir platformda buluşturmasıdır değil mi? Amacını yerine getirebiliyor mu? Hemde fazlasıyla....Çünkü üstlendiği görevi özveri ve sorumluluk duygusu ile herkesin katılımıyla güzel bir site oluşturmuştur.
Peki kayak otelleri bu platformun hangi tarafında....Konaklama, kayak tesisleri kurma ve bu sporun yayılması ile bu sayede gelir elde etme tarafındadır. Amacını yerine getirebiliyorlar mı? HAYIR..
Ben otelde konakladığımda 6 yaşına kadar free, 12 yaşına kadar %50 öder iken günübirlik girişlerde 4 yaşındaki çocuğa bile tam ücret isteniyor..Çocuk getirmek başlı başına bir eziyet iken birde tam ücret ödediğinizde kayağı öğrenmesi için her fırsatta dağa götürmek istediğiniz çocuğunuzu evde bırakmak daha mantıklı oluyor. Kaybeden çocuklarımız oluyor.
Bu konuda geçen yıl Kartal otel e yaptığım başvuruda bu durumun düzeltilmesinin , çocukları ile günübirlik gelen aileler için çok faydalı olacağını belirttim..Cevaben (mail ile) bu konuda bir değişiklik yapamayacaklarını belirttiler.
Kayağa erken yaşta başlanılmasının önünü bu anlamda engellemiş oluyorlar. Bu nedenle günübirlik girişlerde çocuğa çocuk gibi davranılmamasından ötürü Kartal Oteli kınıyorum.Ve sağduyuya davet ediyorum...Otelde konaklarken bir sorun olmazken günübirlik girişte pistin karlarını mı yiyiyor bu çocuklar?

Alıntı