Kayak takımı hakkında gecikmiş bir soru??
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kayak takımı hakkında gecikmiş bir soru??

Standart Kayak takımı hakkında gecikmiş bir soru??

Selam ey dostlar.Öncelikle doğum günü partisine gelicem deyipte gelemeyen yegane insan galiba benim, ayıp ettim.Bi dahakine artık telafi etcem söz.Geçen gün sport pointteki indirimi fırsat bilip işte şimdi sırası diyerekten bir kayak takımı sahibi olmak için koşa koşa gittiğimde indirimin eski kayaklarda olduğunu gördüm.Biraz açgözlülük birazda sitenin kayak yapiciğiz en yakın zamanda mesajlarının verdiği gazla sorgusuz sualsiz herhangi bi araştırma yapmadan kayak takımımı aldım.Şimdi esas soruya gelirsek,benim gibi amatörün üstü profesyonelin altı kendi yağında kavrulmanın peşinde olan kayakçı için rossignol PMC3000 iyi bir tercih mi olmuştur? geleceğe yönelik kendimi geliştirme yönünde azmimi de göz önüne alırsak bana bu kayak destek mi olur yoksa köstek mi?Ayakkabılarımda rossignol exaltx6 bu ayakkabılarda uzun ömürlü olurmu, optimum randımanı alabilirmiyim?Bide çalışan arkadaş bunlar set deyip bana 850 ytl ye kitledi mi? yoksa böyle bi set için bu fiyat uygun mudur? Biliyorum lafı çok uzattım hakkım olmayarak da çok soru sordum.Birer cümleyle fikir verseniz,iş işten geçmiş olsa bile önümüzde ki maçlara daha rahat bakmamızı sağlayacaktır.Şimdiden teşekkürler

Ziyaretçi

Standart Ynt: Kayak takımı hakkında gecikmiş bir soru??

dostum...sen keyfine bak...ben çok anlamam ama aldıysan olay bitmiştir zaten..kafanı karıştırma hiç..en kötü ihtimalle iki seferden sonra kayağa alışırsın ...

bol karda güle güle kullan..
    salomon- salomon<br />ymh R6<br />dragstar XVSa<br />scuba veya jetski<br /><br />T u r h a n <br />0 Rh (+) ISTANBUL

Hayırlı olsun güle güle kullan, PMC3000 giriş seviyesi pist kayaklarıdır eski actys serisinin devamı niteliğindedir. Bendede rossi acty var 3 sene kullandım ama artık daha iyi bir şey bakıyorum. pist dışında bolkarda performansı sıfır, sadece pistte kullancam dersin uzun süre kullanabilirsin.

Botlar konusundada ayağına uyumu önemli gerçekten rahat eder ve alışırsan kayakları değiştirsende botları uzun yıllar kullanırsın
    Onur<br /><br />ROSSIGNOL&nbsp; &amp;&nbsp; ATOMIC

Kayak hakkındaki yorumları , kayak konusunda uzman arkadaşlara bırakıyorum

Güle güle kullan , kendi takımını alarak güzel bi iş yapmışsın 8)

blizzard la atomic i genel anlamda kıyaslıyacak arkadaş var mı?
    Kayak :Blizzard G-force pro IQ
    Bağlama :Blizzard IQ sport 4.12
    Akayyabı :Atomic h110
    Baton :Blizzard G-force S.E, Blizzard speedcarve carbon
    "Bir ülkede namuslular, en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülkede kurtuluş yoktur."

Alıntı bkaan Nickli Üyeden Alıntı
    dostum...sen keyfine bak...ben çok anlamam ama aldıysan olay bitmiştir zaten..kafanı karıştırma hiç..en kötü ihtimalle iki seferden sonra kayağa alışırsın ...
    bence de olay budur...
    eger amatörün üstü profesyonelin altiysan bu kayaklar seni bir kac yil idare edectir diye düsünüyorum. fiyat kiyaslamasi istersen, PMC'ler Almanya'da 300 Euro (baglamalar dahil tabi), yalniz botlar hakkinda bir fikrim yok; ancak bu sekilde bir hesap yaparsak aslinda fena fiyata almamissin derim...

Hayirli olsun...

peki bi soru daha sorsam şimdi bu sıfır kayaklara herhangi bir bakım gerekir mi?? 2 ayrı yere sordum biri gerekir öbürü gerekmez dedi hafiften muallakta kaldım ;D

Bakım gerekmez. Yeni kayakların altında koruyucu vaks vardır, onun alınmasında fayda var ama olmazsa olmaz değil.

Ayla Hanım bu cümleyi biraz daha açabilir misiniz? Ben de yeni bir kayak aldım. Ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.

Bir de Blizzard Iqon 7100 nasıl bir kayak?
    Blizzard IQon 7100<br />Dalbello A50<br /><br />Yusufhan Yazır 1966 0 Rh(+) Kocaeli<br /><br />Sular yükselince balıklar karıncaları yer<br />Sular çekilince de karıncalar balıkları<br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir<br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir...

Sayfa 1/2 12 SonSon