RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN - Sayfa 5
Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
55 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN

Standart Ynt: RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN

Yarın saat 11:30 gibi orada olmaya çalışacağız , Bu arada aklınızda olsun , seneye kocaman bir snowboard yapıp bu yarışmaya katılmayı planlıyorum , yapım aşamasına geçince sizlerden de yardım isteyebirim
    Kocaman bi kartutkusu snwobardu olacak. Umarım orada da bi kaç kaburga kırmayız :PPP

Snowstorm bir şey olmaz merak etme tek sorun rubberduckta boardun üstünde olmak isterse direk çakılma problemi olabilir ;D

Pervin ben ancak 1 gibi orada olacam toplantım ancak o zaman biter sanırım yetişmeye çalışacam mutlaka gelecem sizler bir şekilde buluşun orada Rubberduck bak pervin misafirimiz İstanbulda ilgilenin yahu sen böyle yabani değildin aaaaa >:(

Atomic valla ben bilmem Redbull dan redbula olmuyor yaniii . Bundan sonra bolbol organizasyon yaparız artık
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Gitmeyi planladım ama gözüm korktu potansiyel kalabalıktan. Nasıldı ortam gidenler?
    En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar

Anlaşıldı bizi aranıza kabul etmiyorsunuz:(bu yazın birde kışı var
    Veni vidi vici

Aaa o ne demek!!
    Alıntı kalimero Nickli Üyeden Alıntı
    En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar

gayet güzeldi beklediğim kadar kalabalık yoktu birtek korku kene oldu çünkü bir kişi gözlüğünde kene bulunca ortamdan uzaklaştık ;D Birde sıcak gerçekten bunaltıyordu yani kışın yapılsın bu yarışlar platform kurulsun ve atlayışlar kar üstüne boardlarla , kayaklarla yapılsın ;D

S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Alıntı kalimero Nickli Üyeden Alıntı
    Böyle bir şeyi aklından bile geçirme kalimero , senide aramızda görücez diye mesajına özel cevap yazmadık, mesaj attın ya bizdensin deyip kabullendik seni hemencecik :PP
    Biz yaklaık 1 saatlk bir trafik ve park probleminden sonra alane girebildik , genelde eğlenceli ama çok kalabalıktı.
    Pelin sen saat kaçta gittinde kalabalık değildi dedinkine :P Ana baba gunuydu valla ;D

zaten şaka yapmıştım damdar düşer gibi hemen herşeye atlanmaz demiiiii ;D.ilginiz için tşk ederim.sizlerle tanışmayı çok isterim.umarım birgün kısmet olur.
    Veni vidi vici

Valla ben sercanları buldum orada atomic ve rubberduckla beraberdim ben geciktim baya dehşet trafik vardı en son yürüyerek varmaya çalıştım bir ara yağmur bile çiseledi yani ;D

Sanırım bizim olduğumuz yer değildi yani ben ne bileyim daha da kalabalık olacak falan diye düşündüm 8) Yada biz uzakta kaldık ;D
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Kalimero ilk mesaj siteye yazıldığı andan itibaren bizdensin ;D İlk organizasyonda senide bekliyoruz
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon