RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN - Sayfa 4
Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
55 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN

Standart Ynt: RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN

Alıntı Pellinn Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar benim saat 11:00 de toplantım var 1 saat kadar sürecek dolayıısyla orada bulunacak arkadaşların mümkünse buluşma alanını buraya yazmasını istiyorum gelince bulalım sizi orada , gerçi orada Kar ı takip edersem bulurum sizi ;D

Birde ne kadar sürüyor bu organizasyon bilgi verebilecek biri varmı acaba ???
    Time and Place Date: Sunday, May 25, 2008
    Time: 12:00pm - 5:00pm
    Street: Caddebostan
    City/Town: Istanbul, Turkey

Peliné katiliyorum, tam olarak kacta bulusulacak, kahvalti olacakmi yoksa 12 de bulusulacak bir kararlastiralimmi???
    Goztepe-Istanbul ..1978 0 Rh(+)<br />-----)))-----<br /><br />I Know WhaT yOU dId Last WinTeR

evet kahvaltı var mmı yok mu ona göre aç geleyim :P :P :P
    Faruk Karapınar 1983 0 Rh+ İstanbul<br /><br />Burton Clash Board<br />Burton Freestyle Bağlama <br />Forum Bot

Alıntı _PıNaR_ Nickli Üyeden Alıntı
    1-Rubber duck
    2-Pervin
    3-Ali emre
    4- Pellinn
    5- Snowstorm - Emrah Dinçer
    6- noperler - Aysin Dinçer
    7- Snowstorm - Defne Dinçer
    8- _PıNaR_
    9-AtomicAnt + 10000 (apaçiler

pelin sanki sen okul hayatın boyunca 7/24 drs çalıştın =) bırak beni yahu düş yakamdan :
    bende gelcem işteee oturamam evde ben gitmessem sende gidemezsin annemlere iki duygu sömürüsü yaparım ablam orda benimde aklım orda kaldı ders çalışamıorum buraya gelsinler die zehir ederim sana o günü =)) :P

ato ben listeye kendimi yazmıştım kardeşim sen tekrar etmişsin
    9999 apachi olacak ;D ;D ;D
    kaç gidecegiz cengo???
    Meet my girl Josephine and her sexy friends..
    Palmer Honeycomb 164-
    Drake Podium-
    Northwave T-Track-

;D
    abi gönül 10da 11de gitmek ister ama bi evveli cumartesi gecesi olduğu için hiçbirşey söyleyemiyorum
    tabi bu arada asıl mesele kaçta gitmek değil, gittikten sonra benim sanki hemen dönecek olmam, lakin bir kutup ayısı olarak sıcaklardan son derece rahatsızım

YA ARKADAŞLAR NE KADAR TANIŞMASAKTA YENİ OLSAMDA SİZLERİ TANIMASAMDA BİZEDE FAALİYETLERDEN HABER VERİNDE BURADAN SADECE BAKMAKLA KALMIYALIM DEMİİİİ :VALLA SİZLERE UYARIMMM ;D
    Veni vidi vici

kıyamet gibi olacak orası yahu kartutkusu askılarımızı takalım tanımayanlar birbirini daha kolay bulur ;D Ayrıca snowstorm mümkünse bizim flamaları getir yahu reklam yaparız

Atomic valla yazdan nefret eden biri olarak sana kesinlikle katılıyorum ama sen genede dayan yahu bak böyle organizasyon yapmasa Redbull buluşacağımız yok :
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Pelin ne dicem , henuz tam olarak saat belirlenmemis, bari biz 12:30 da burger king in orda bulusalimmi???

Goztepe-Istanbul ..1978 0 Rh(+)<br />-----)))-----<br /><br />I Know WhaT yOU dId Last WinTeR

arkadaşlar mevzu saat 12 baslıyor ve ben bugun sahildeyken baktım kurdukları yer cok sacma bir yer oldugu için izleme alanı biraz dar olacak katılacak insan potansiyelini de düşününce biz saat 11 gibi buluşmaya karar verdik ato ile
    başka gelecekler olursa askısız gelmesinler =)
    Meet my girl Josephine and her sexy friends..
    Palmer Honeycomb 164-
    Drake Podium-
    Northwave T-Track-

Alıntı Pellinn Nickli Üyeden Alıntı
    kıyamet gibi olacak orası yahu kartutkusu askılarımızı takalım tanımayanlar birbirini daha kolay bulur ;D Ayrıca snowstorm mümkünse bizim flamaları getir yahu reklam yaparız

Atomic valla yazdan nefret eden biri olarak sana kesinlikle katılıyorum ama sen genede dayan yahu bak böyle organizasyon yapmasa Redbull buluşacağımız yok :
    hakkaten redbulldan redbulla görüşüyoruz

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon