RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN - Sayfa 6
Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
55 sonuçtan 51 ile 55 arası

Konu: RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN

Standart Ynt: RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN

Çok güzel bir organizasyondu.... İnanılmaz yaratıcı ve güzel projeler vardı. Çok eğlendik....

Pelincim gerçekten mahşeri bir kalabalık vardı yaf.... Rivayete göre 85.000 kişi izlemiş organizasyonu....

Cok istememe ve yurume mesafesinde olmama ragmen ben dun malesef gidemedim, migrenim sagolsun. Ancak tv da izleyebildim, artik gorusmemiz bir baska zamana kaldi.. ;D
    Goztepe-Istanbul ..1978 0 Rh(+)<br />-----)))-----<br /><br />I Know WhaT yOU dId Last WinTeR

biz uzaktaydık tabi fazla girmeyince içlere boş gibi geliyor bana ;D Ama genede 85.000 kişi genede az yahu böyle organizasyona bu havaya rağmen birde tatil günü bence az olmuş katılım

Resimler varsa koyun arkadaşlar .
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Kalabalık ama bir okadarda güzel bir organizasyondu bizde ordaydıkk ama anlaşılan kımse kımseyı göremedi doğru dürüsttt eee 85.000 kişi içinde insan kendini bile bulamaz hale geliyorrr
    FTWO prime......board<br />FTWO mondo....baglama<br />FTWO wayne.....bot <br /><br />Giray KÜREKÇİ<br /><br />İstanbul --KÜÇÜKÇEKMECE--

Standart Cevap: RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN

Biraz öne tv den izledim de bizi nasıl seçmediklerine bir anlam veremedim doğrusu
    Katılım için biraz geç kaldık onun etkisi olduğunu düşünüyorum

Beelki de Burn'u sponsor olarak aldığımız içindir

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456