Board nasıl waxlanır? - Sayfa 2
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Board nasıl waxlanır?

Standart Ynt: Board nasıl waxlanır?

Sezon sonu vax yapılır hem de şiddetle tavsiye edilir. Kayak ya da boardun altını kurumaya ve diğer dış etkenlere karşı korumalısınız. Kalın bir tabaka vax yapılır, sezon başında da o koruyucu vax kazınır.

Boardu olmayanlara ne tavsiye edersiniz ;D Yaw valla ben onu yanan falan denince herhalde dedim var bir püf noktası bu alevleniyor bir madde yazmış orayada ondan öyle düşündüm ;D

Bu arada öyle benzin falan deme valla inanır olmayan boardu benzinleriz sonra al başına bela ;D Yanarak dağdan inen biri o lanet şey ayaktanda çıkmıyor kömür halde alırsınız aşağıdan beni :
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

işte o senin dediğinede YANDIM ALLAH! stili deniyor :D :D :D

ehehehehe valla öyle yanlız bayada zahmetli işmiş bu waxlama falan olayı yaw bu her defasında yapılması gerekiyorsa valla ben hiç board falan almıyım bunun derdi kendinden büyük yaw ;D
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

gecen sezon arkadasım gorunmeyen bı tas uzerınden gecmıstı ve cok derın cızılmıstı ıspartada wax olayını yapan tek bı yer war tanıdık olmasına ragmen 50 mılyon bayılmıstı. bu olaydan sonra gectıgımız yaz sport pointten wax ıcın gereklı malzemelerı aldı hemde 100 mılyon cıvarında ozel utusu war utunun markasıda burton ;D yanında ozel sılıkon.boardun yanındakı celıkler ıcın sılgı (wax bulastıgında sılmek ıcın) ve wax ıcın mum kırıgı gıbı bı madde ;D yapması cok kolay cızıklerı kapatmak ıcın sılıkon yakılıo ve damlaları cızıklere gelecek sekılde tutuluo cızıklerı sılıkonla kapattıktan sonra fazlalıklar alınıo ve wax olayına gecılıo mum kırıkları gıbı olan maddelerı uzerıne koyup ozel utusuyle camasır utuler gıbı utuluyosunuz ;D kuruduktan sonra tekrar fazlalıkları bı aparatla sıyırarak temızlıyorsunuz bu kadar ama benım wax için kullandıgım favorim elektrıkler kesıldıgınde kullandıgımız MUM ;D mumu erıtmeden boardun altına surtuyorsunuz yatay ve dıkey olarak sonra board oluo ferrari ;D durmuo board hafıf bı egım olsa bıle kayıp gıdıo herkese tawsıye ederım mutlaka deneyın farkı goreceksınız ;D ;D
    Ok@n Güzelc@n
    Isparta-İzmir
    FoRuM JP WaLKeR

Arkadaşlar sezon bitmek üzere, hepinize kayağınız veya boardunuzu bakım yapıp kaldırmanızı tavsiye ediyoruz. Kayağı olanlar bağlamaların DIN ayarlarını en düşük seviyeye getirsinler ( spiral emniyet yayının üstünde güç kalması ilerki senelerde
    metal yorgunluğu yüzünden başınızı ağrıtabilir) sezon başında tekrar ayarlamayı aman unutmayın. Bir de daha evvel de yazıldığı gibi kayak veya boardun taban
    malzemesi plastik esaslı olduğu için yazın sıcak havada oksijenle temas ettiği müddetçe kurur ve kayma özeliğini seneler içinde kaybeder. Bulabildiğiniz en ucuz
    sıcak vaksla kalın bir tabaka sürüp , sezon başına kadar öylece bırakmanız ,
    kayağınız ve boardunuzu uzun seneler performans yitirmeden kullanmanızı
    sağlayacaktır. Boardlarında bağlama vidalarını gevşetmenizi tavsiye ederiz, bu da
    tabanda ki deformasyonun azalmasında faydalı olur.

Saygın , bu sezon wax lama işini yaparken video yada fotograf çekip siteye koyar mısın

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=RDRoKCAFtX8"]YouTube - How to Wax a Snowboard[/ame]

nerdeyse saygın beyin anlattıgıyla aynı sekilde...

ise yarar umarm...
    candas poroy<br />27.04.1983<br />(0)Rh+&nbsp; &nbsp; killer loop + burton

Alıntı SnowStorm Nickli Üyeden Alıntı
    Saygın , bu sezon wax lama işini yaparken video yada fotograf çekip siteye koyar mısın
    Bu sezon yaparken çekip koyarım
    Wake me up when november ends...<br />Thank you for snowboarding!<br />Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... Mustafa Kemal Atatürk

Erzurum Beyi Baki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bizde eski kasa 1970 model bi ütü var onla kayağa yapsam olurmu

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon