Kartalkayada bu haftasonu cumartesi hava durumu nasıl?
bilen, acil yardımcı olabilecek var mı?
snow-forecase cumartesi yağmurlu gösteriyor ama![]()
Kartalkayada bu haftasonu cumartesi hava durumu nasıl?
bilen, acil yardımcı olabilecek var mı?
snow-forecase cumartesi yağmurlu gösteriyor ama![]()
Tahminler muhtemelen değişir. Çok büyük bir aksilik olmazsa cumartesi yağmursuz,güzel bir hava bekliyoruz. Biraz rüzgar rahatsız edebilir.
Head True Black 157 Board<br />Head P4 Bindings<br />Burton Boxer Boots<br />Selçuk Duran 1978 A rh(+) Feneryolu
teşekkürler.
diğer topiclerin birinde kar durumu için pek iyi şeyler soylenmemiş, o kunuda da bilgi vermeniz mümkün mü*
Diger topice de yazdim gormeyenler icin burayada yaziyorum.Dun geceden beri yagmur yagiyor Kartalkaya'da.Bu yetmezmis gibi bugun hicbir lift calismadi (Kartal Otel)Yaklasik 60 km civari esen bir ruzgar vardi.Umarim haftasonu hersey dilediginiz gibi olur.
Burton Joystick
Burton Cartel EST Purple
Pazar günü gelmeyi plalıyorduk günübirlik. Lütfen yarın akşam da kartalkaya'daki hava ve pist durumunu yazabilir misin? O kadar yolu gelip hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
ben kartalkayadakı havayı cozemedım
dorukkayadakı arkadasım tum gun kar yagdı dıyor.
kayak kıralama merkezını arıyorum kar yagıyor dıyor
extradan dorukkaya otelı arıyorum dun geceden berı kar yagıp yagıp duruyor dıyor.
her 3 kısıyede yagmur yagdımı dıye sordum 3 üde dun bıraz çiseledi ama bugun bırsye yok dedıler...
arkadaslar kartal otelın yamacıyla dorukkaya tarafında sanırım hava durumu fark edıyor...
roXignoL legion,<br />roXignoL HC 3000,<br />vans mantRa<br /><br />musa uğuR, 1980 0 RH (-) ,m.köy
bugün bir arkadaşım orada,hava güzel ama kar vıcıkmış.yarın gelecek olanlar ancak piknik yapar diyor.önceki gün yağmur yağmış.öğleden kar biraz toplayabilir ama keyifli değil dedi.