Selamlar,
Kartepe de kayak kiralama ve skipass ücretleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız rica etsem paylaşabilirler mi?
öncesinde bilgi sahibi olmak adına önem arz ediyor.
şimdiden teşekkürler.
Printable View
Selamlar,
Kartepe de kayak kiralama ve skipass ücretleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız rica etsem paylaşabilirler mi?
öncesinde bilgi sahibi olmak adına önem arz ediyor.
şimdiden teşekkürler.
40-50-80-115tl... eskiden yeniye... 80 ve 115tl olanlar bilindik markaların üst seviye setleri... yalnız sezon fena açıldı... fiyatlar değişmese bile istenen setler bulunamayabilir...
Sezon fena açıldı:thumbup:
HAFTA İÇİ;
SINIRSIZ 80.-TL
HAFTA SONU;
SINIRSIZ 120.-TL
YARIM GÜN 100.-TL
kiralama ücretleri:
Eski kayak/board (2015 ve öncesi): 40 TL
Yeni kayak/board (2016 ve sonrası): 50 TL
Eski elit boardlar (2015 ve öncesi): 80 TL
Yeni elit boardlar (2016 ve sonrası): 115 TL
Kıyafetler (mont, pantolon, kask) adet başı 25'er TL
(kartepe'ye çıkmadan önce maşukiye merkezdeki penguentepe mağazasındaki fiyatlar bunlar. otelde daha yüksek.)
[QUOTE=Nikomedes;251062]HAFTA İÇİ;
SINIRSIZ 80.-TL
HAFTA SONU;
SINIRSIZ 120.-TL
YARIM GÜN 100.-TL
kiralama ücretleri:
(kartepe'ye çıkmadan önce maşukiye merkezdeki penguentepe mağazasındaki fiyatlar bunlar. otelde daha yüksek.)[/QUOTE]
Neymiş bu kartepe bu fiyatlar çok abartı olmuş.
sorma hocam, ist'a yakın diye kaçamak yapıyorum yoksa 2 tane kıytırık pist için, gelen arap turistler yüzünden dakikalarca lift beklediğim bi yere bu fiyatları ödemek dokunuyor cidden.
[QUOTE=Nikomedes;251068]sorma hocam, ist'a yakın diye kaçamak yapıyorum yoksa 2 tane kıytırık pist için, gelen arap turistler yüzünden dakikalarca lift beklediğim bi yere bu fiyatları ödemek dokunuyor cidden.[/QUOTE]
uludağ'a da aynı sürede çıkıyorum... arab görmek istiyorsam uludağ daha iç açıcı... :lol:
[QUOTE=Nikomedes;251062]HAFTA İÇİ;
SINIRSIZ 80.-TL
HAFTA SONU;
SINIRSIZ 120.-TL
YARIM GÜN 100.-TL
kiralama ücretleri:
(kartepe'ye çıkmadan önce maşukiye merkezdeki penguentepe mağazasındaki fiyatlar bunlar. otelde daha yüksek.)[/QUOTE]
hocam eyvallah teşekkür ederim bilgilendirme için. uludağ dan yeni geldim. Yeni kayak ve boardlar grand yazıcı da 75 tl ye kiralayabiliyorsun. skipass da hemen hemen aynı fiyata (150) gerçekten de fark yok. şöyle ki araç ile basılıp gidildiğinde 20 dakika oynuyor kartepe ile arası. tercih edilebilir. bu arap konusunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. ırkçı değilim ama bir toplum bu kadar mı kendini az yetiştirir anlamıyorum.
rotayı Uludağ'a çevirdim zaten patron. Kartepe'de yeterince vakit geçirdim, yeni yerler yeni pistler göreyim.
ırkçılık değil asla hocam. tek kişilik ski-pass alıp 2 kişi geçmeleri ve asla sıra beklemeden araya kaynak yapmaya çalışmaları yüzünden defalarca kavga etmişliğim var. köylü kurnazi görgüsüz tipler.
Ben de irkci degildim de, yazin Bostanci sahilini nasil biraktiklarini, Trabzon yamaclarina diktikleri yuksek binalari gorunce dusuncelerim degisti.
SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=Maverick;251095]Ben de irkci degildim de[/QUOTE]
hadi leeeen... [emoji38]
Başıma bişiy gelmicekse ben bizim saygısız tiplere arap lardan daha gıcığım. Yurtdışında ne türk kafileleri gördü bu gözler daha iyi değiliz..
Şurda haklısınız, o kafileleri doğu yönlendirmedikleri için düzensizlik oluyor. neymiş bizde hizan yokmuş.. olsa böle mi olur
[QUOTE=Stelvio;251103]Başıma bişiy gelmicekse ben bizim saygısız tiplere arap lardan daha gıcığım. Yurtdışında ne türk kafileleri gördü bu gözler daha iyi değiliz..
Şurda haklısınız, o kafileleri doğu yönlendirmedikleri için düzensizlik oluyor. neymiş bizde hizan yokmuş.. olsa böle mi olur[/QUOTE]sana bol arabli bir 2019 dilerim stelvio... [emoji38]
Hiç ekstra bir dileğe gerek yok zaten işim gereği suudi ye gidip yeterince haşır neşir oluyorum:drool::lol:
[QUOTE=Stelvio;251109]Hiç ekstra bir dileğe gerek yok zaten işim gereği suudi ye gidip yeterince haşır neşir oluyorum:drool::lol:[/QUOTE]
suudi'den al doları, götür yatır italya'ya... oh mis... :lol:
[QUOTE=oliver_han;251115]suudi'den al doları, götür yatır italya'ya... oh mis... :lol:[/QUOTE]
Zenginden alıp fakire veriyom:thumbup::lol:
[QUOTE=Stelvio;251182]Zenginden alıp fakire veriyom:thumbup::lol:[/QUOTE]
yok yok... tam bir kapitalistsin maşallah... zenginden alıp zenginleşip gidip zengine veriyorsun... hiç bizim gibi fakirleri düşünen yok... :lol:
[QUOTE=oliver_han;251183]yok yok... tam bir kapitalistsin maşallah... zenginden alıp zenginleşip gidip zengine veriyorsun... hiç bizim gibi fakirleri düşünen yok... :lol:[/QUOTE]
Kazın ayağı öyle değill😆😆😁😁
[QUOTE=Stelvio;251184]Kazın ayağı öyle değill[emoji38][emoji38][emoji16][emoji16][/QUOTE]ne şam'ın şekeri ne arabın yüzü... [emoji38]
[QUOTE=oliver_han;251185]ne şam'ın şekeri ne arabın yüzü... [emoji38][/QUOTE]
kalsın kalsın kalsın [emoji3][emoji106]1:
[QUOTE=Nikomedes;251083]ırkçılık değil asla hocam. tek kişilik ski-pass alıp 2 kişi geçmeleri ve asla sıra beklemeden araya kaynak yapmaya çalışmaları yüzünden defalarca kavga etmişliğim var. köylü kurnazi görgüsüz tipler.[/QUOTE]
dünya umurlarında değil, yani insan sağına soluna bakar bu insanlar nasıl davranıyor, nasıl sosyalleşiyorlar diye. yok arkadaş özellikle bu arap kökenli toplumlar malesef daha az gelişmişler. kafamda gözlük bere kulaklık olmasına rağmen o kadar bağırarak konuşuyorlar ki uyarma ıhtıyacı hıssediyorsunuz. 3-4 kez önüme geçtiler benimde (uludağ da) sesimi çıkarmadım. gerek yok tüküre tüküre konuşacak benimle çünkü. ne diyeyim bunları da göreceğimiz yaşayacağımız varmış. bu hafta sonu cumartesi günü kartepeye gideceğimi söyledim çevreme. hemen hemen herkes aman gitme çok arap var dedi. yahu bu nasıl bir uyarıdır. anlam veremiyorum. zengini de böyle fakiri de fark yok. ayrıca bizdede hödük çok diyen arkadaşa da katılıyorum. az gelişmiş ülkeleriz net.