Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Green Park Kartepe'de Odamızdaki Fare ve Diğer Rezillikler
Geçtiğimiz hafta Kartepe'ye gittik. İki gün kayak yapmak üzere odamıza yerleştik. Akşam odamıza geldiğimizde bizi bir fare karşıladı. Hayatımda ilk defa 5 yıldızlı otelde fare görüyorum. Benim bildiğim, kaliteli oteller ilaçlatılır ve ilaçlama şirketlerinin garantisi altındadır.
Durumu resepsiyona bildirdiğimizde, bir özür sözcüğü olmaksızın, odamızı değiştireceklerini söylediler. Olay sonrası herhangi bir otel yetkilisinden olayla ilgili bırakın en küçük özürü, ilgilenen, birşey soran bile olmadı. Belli ki olayı balık gibi o anda unutmamız bekleniyordu.
Haliyle kayak yorgunuyduk. Üstelik sabah erken kalkıp kaymak istiyorduk. Güzel bir uyku çekmek üzere saat 24.00'te yatağımıza girdiğimizde bitişik odada en az 7-8 kişinin katıldığı bir partinin pervasız gürültüsüyle karşılaştık. Bir süre bekledikten sonra resepsiyona şikayetimizi bildirdik. Yarım saat sonra odanın kağıt kalınlığındaki duvarlarından yan odaya telefon edildiğini duydum. Biraz sonra odadaki kalabalık dağıldı. Biz de uykuya daldık.
Saat 03.00'de bu kez daha büyük bir kalabalık aynı odaya doluştu ve toplu olarak bağıra bağıra türkü söylemeye başladılar. Bir kez daha resepsiyonu arayıp güvenlik görevlisi göndermelerini istedim. Görevlilerin müdahale etmesi bir kez daha yarım saat sürdü ve biz ancak 4.00'te uyuyabildik.
Sabah yorgun argın piste çıktığımızda aşağıdaki lifte kadar kaydık. Resepsiyona dönmemiz, bize "gerek yok, oda kartınız yeterli" diyerek bir gün önce vermedikleri pass kartlarımızı almamız gerektiği söylendi. Kayak odasına dönüp o zahmetli ayakkabı değişimini bir daha yapıp, dolaba eşyalarımızı kilitleyip resepsiyona çıkmak zorunda kaldık. Resepsiyonda bir sürpriz skandal daha bekliyordu: "Bugün otomasyona geçtik. Öğleden sonra kaymak için 45 YTL vereceksiniz." Stres atmak üzere gittiğim otelde gece yaşadığım stres ve yorgunluğun üzerine bu da eklenince tepem attı. Rezervasyon yaparken ısrarla sorduğumu, bu gün için de skipass verileceğinin söylendiğini, bu parayı vermeyeceğimi söyledim. Bu arada benim durumumda pek çok kişi olduğunu farkettim. Onların da baskısıyla, 50 YTL depozito alarak yarım günlük skipass vermeyi kabul ettiler.
Kaybettiğimiz zaman, yaşadığımız stres ve yorgunluk yine hiç bir özüre ve hiç bir otel yetkilisinin ilgisine mazhar olamadı. Kimse yüzümüze bile bakmadı. Parasıyla konaklayan bir otel müşterisi genellikle modern otellerde "misafir" diye adlandırılır ya, biz düpedüz "mülteci" gibi hissettik.
Kartepe Greenpark Otel "yetkilileri"ni buradan tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Ynt: Green Park Kartepe'de Odamızdaki Fare ve Diğer Rezillikler
yani demek oluyorki bi müşteri daha kaybettiler..
sen sıkma canını akılları başlarına gelecek. başka işletmeciler, tur düzenleyenler gibi.....
Al işte bir olay daha . O kadar hazırla kendini sonuç böyle rezillik olsun olacak iş değil ama onlarında orada tekel olmasından dolayı yapılacak pek bir şey yok bu kafayla daha çok iş yapar onlar ne müşteri azalır ne başka bir şey olur topluca kınama cezası verelim arkadaşlar ve bunu onların yönetiminede bildirelim bence buranın adresinide verelimki görsünler . Sonuçta burada yayınlanan olaylar ve firmalara karşı yapılan toplu hareketler maduriyet yaşayan bir çok arkadaşa yardımcı oldu değil mi ?
Sana da geçmiş olsun ne yazıkki odayı yabancı misafirle paylaşmışsın ve terbiyesiz, densiz insanların saygısızlığını görmüşsün :(
[quote=Eugene ]
Geçtiğimiz hafta Kartepe'ye gittik. İki gün kayak yapmak üzere odamıza yerleştik. Akşam odamıza geldiğimizde bizi bir fare karşıladı. Hayatımda ilk defa 5 yıldızlı otelde fare görüyorum. Benim bildiğim, kaliteli oteller ilaçlatılır ve ilaçlama şirketlerinin garantisi altındadır.
Durumu resepsiyona bildirdiğimizde, bir özür sözcüğü olmaksızın, odamızı değiştireceklerini söylediler. Olay sonrası herhangi bir otel yetkilisinden olayla ilgili bırakın en küçük özürü, ilgilenen, birşey soran bile olmadı. Belli ki olayı balık gibi o anda unutmamız bekleniyordu.
Haliyle kayak yorgunuyduk. Üstelik sabah erken kalkıp kaymak istiyorduk. Güzel bir uyku çekmek üzere saat 24.00'te yatağımıza girdiğimizde bitişik odada en az 7-8 kişinin katıldığı bir partinin pervasız gürültüsüyle karşılaştık. Bir süre bekledikten sonra resepsiyona şikayetimizi bildirdik. Yarım saat sonra odanın kağıt kalınlığındaki duvarlarından yan odaya telefon edildiğini duydum. Biraz sonra odadaki kalabalık dağıldı. Biz de uykuya daldık.
Saat 03.00'de bu kez daha büyük bir kalabalık aynı odaya doluştu ve toplu olarak bağıra bağıra türkü söylemeye başladılar. Bir kez daha resepsiyonu arayıp güvenlik görevlisi göndermelerini istedim. Görevlilerin müdahale etmesi bir kez daha yarım saat sürdü ve biz ancak 4.00'te uyuyabildik.
Sabah yorgun argın piste çıktığımızda aşağıdaki lifte kadar kaydık. Resepsiyona dönmemiz, bize "gerek yok, oda kartınız yeterli" diyerek bir gün önce vermedikleri pass kartlarımızı almamız gerektiği söylendi. Kayak odasına dönüp o zahmetli ayakkabı değişimini bir daha yapıp, dolaba eşyalarımızı kilitleyip resepsiyona çıkmak zorunda kaldık. Resepsiyonda bir sürpriz skandal daha bekliyordu: "Bugün otomasyona geçtik. Öğleden sonra kaymak için 45 YTL vereceksiniz." Stres atmak üzere gittiğim otelde gece yaşadığım stres ve yorgunluğun üzerine bu da eklenince tepem attı. Rezervasyon yaparken ısrarla sorduğumu, bu gün için de skipass verileceğinin söylendiğini, bu parayı vermeyeceğimi söyledim. Bu arada benim durumumda pek çok kişi olduğunu farkettim. Onların da baskısıyla, 50 YTL depozito alarak yarım günlük skipass vermeyi kabul ettiler.
Kaybettiğimiz zaman, yaşadığımız stres ve yorgunluk yine hiç bir özüre ve hiç bir otel yetkilisinin ilgisine mazhar olamadı. Kimse yüzümüze bile bakmadı. Parasıyla konaklayan bir otel müşterisi genellikle modern otellerde "misafir" diye adlandırılır ya, biz düpedüz "mülteci" gibi hissettik.
Kartepe Greenpark Otel "yetkilileri"ni buradan tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
[/quote]
aynı gurultuyle gece bızde uyandık megersem ortaokul ogrencılerını kamp amaclı getırmısler ve sabah kadar carcar bagırdılar takı kapıyı acıp onlara bagırana kadar...ama masallah boyle bır gurultu yok yapılmaz yanı :)
talihsiz bir tatil olmuş.. iyi sabır göstermişsin senide tebrik ediyorum. ne acı birşey kartepede tek tesis ve yaşananlar.. gitgide bitiriyolar kendilerini.. önce telesiyej sırası şimdi bu.. bakalım daha neler çıkıcak bu kardan, kayaktan ve konaklamadan anlamayan yerde >:(
Geçtiğimiz hafta Green Park'ta yer bulamadığımız için Monte Baia'da kalmaya karar vermiştik. Ne kadar isabet olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Adamlarda öyle bir hizmet anlayışı var ki kayağınızla kayak odasına yaklaştığınız anda ayağınızdan çıkartıyor ve kayak odasına yerleştiriyorlar. Üstelik bunlar kiralık değil kendi kayaklarımız düşünün yani.
Siz şanslı olanlardansınız bak yer bulsan yaşayacağın ortada ;)
[quote=ALİ EMRE ]
aynı gurultuyle gece bızde uyandık megersem ortaokul ogrencılerını kamp amaclı getırmısler ve sabah kadar carcar bagırdılar takı kapıyı acıp onlara bagırana kadar...ama masallah boyle bır gurultu yok yapılmaz yanı :)
[/quote]
Yok bunlar bayağı koca koca insanlardı. İçlerinde orta yaşlılar vardı. Demek benzer gürültüyü otelin çeşitli yerlerinde yaşamak mümkün. Ne güzel! "Kimse mahrum kalmasın!"
Geçen sene oteldeki temizlik görevlisi bayan Erkek soyunma odasını biz içerde iken temizlemiş, Su sebilinden 2 plastik bardak kullandığım için beni azarlamıştı. (28 yaşındayım bu arada)
Şikayetimi bildirdim ama tepki benzerdi, mecbur kalmadıkça işim olmaz...
hakikaten yaşamız olduğunuz olaylar hiçte iç açıcı değil. acaba daha bir aile ortamına ne dersiniz .büyük derbentte konaklayıp sabah erken kayağa çıkmakta mümkün. güner hostel her zaman sakinliğin merkezidir. sanırım benim gibi kayak sporu için gerekli her saniye değerli.:)
bizim arkadaşlarında odasından fare çıktı greenpark ta 20gun kadar once gitmiştik
[quote=dnz ]
bizim arkadaşlarında odasından fare çıktı greenpark ta 20gun kadar once gitmiştik
[/quote]3-4-5-6 ocak günleriydi ben tam tarih veriim ama o fındık faresiydi:))
The Greenpark Kartepe Resort düzenli olarak her ay profesyonel ilaçlama firmaları tarafından ilaçlanmaktadır. Dileyen kişiler otel yetkililerinden bunun kayıtlarını görebilirler.
Bu fare görme olayı tahminime göre apartlarda veya otel binasında da -1- 2 - 3 veya 4 katta olmuştur çünkü bu katlar bilenler bilir. Toprakla sıfır bir konumdadır. Ne kadar fare tuzakları kurarsanız kurun yine de bu tür yerlerde karşınıza çıkabiliyor. Herhangi bir misafir camını açık bıraktığı an içeri girebilmektedir.
Yaa birak simdi bu savunma hikayelerini.Bole otellere gidicen sadece bagirican cagirican sovucen bak nasil ayagini yaliyolar.Bunlar anca bundan anliyor.Gecen benim amcaogluda uludagda bi rezervasyon yaptirmis gittiginde adamlar yerimiz yok gibi birsey soylemis tabi onunda kafa atmis aynen bagirmis cagirmis ondan sonra bi kisi bile cit cikaramamis onlarin orda kaldigi 4 gun boyunca. Herdedigide hemen yapilmis. Bunu istiyolar herhalde. >:( >:( >:( CarveMaster abi senin olaya bak simdi ben bile burda sinir oldum o ne demek ya sebilden 2 plastik bardak kullaninca azarlamak sanane kardesim istersem sebili dikerim tepeme. Nese ben insallah bi sıkıntı cıkmamasi durumda haftaya haftasonu Kartepeye gitmeyi dusunuyorum Green Park ta kaliriz buyuk ihtimal bakalim benim basima da bunlardan biri gelsin napiyorum...
13 şubatta kartepe Greenpark ta kaldım ,gideceğimiz önceki günün akşamı belli olmuştu oteli de rezervasyon için arıyosanız sabah 9 la akşam 5 arasında aramamız lazımmış bu saatlerden sonra telefona çıkan adam size sadece telefonu açıyo ve kapıyor neyse bende greenparkın kendi websitesine girdim ve online reserv. bölümünden kredi kartı numaramıda verip reserv. yaptım ve bana confirm. number(onay kodu) verdi site, diğer gün maşukiyede oteli aradım bi aksilik olcağını biliyodum rezervasyon bölümüyle görüştüğümde internetten reserv yaptığımı söyledim ve bana onay kodu verildiğini söyledim tabi ordakilerin henüz sitelerinde böyle bi sistem olduğundan bile haberleri yoktu ve reservasyonumun gözükmediğini söylediler ve reserv. yaptığım site greenpark kartepe nin kendi sitesi bende yolda olduğumu benimle ilgili bi sorun olmadığını kendilerinin bu sorunu halletmeleri gerektiğini söyledim sonuçta gittim şansıma boş oda vardıda kaldım diyceğim odurki greenparkın web sitesinden reserv. yapmayın ve lütfen şikayetlerinizi mümkün olduğunca dile getirin her ortamdaki onlarda bu dağ bizim hizmette bu kadar mod undan çıkıp dağlarıyla başbaşa kalabilme risklerini göz önüne alsınlar saygılar
12-13 şubat tarihlerinde ben de bu malum oteldeydim.... uludağ, kartalkaya, vb yerlerde onlarca farkı otelde kaldım bugüne kadar.... müşterilerine bu kadar kötü hizmet veren bir işletme görmedim. resepsiyondan garsonlarına, lift görevlilerinden kat görevlilerine... inanılmaz derecede küstah, algılamakta zorlandığım kadar ilgisiz bir otel personeli... bir daha gider miyim ? hayır... bana gidelim mi diye soran olursa ne derim? kaçın derim....
gittiğim tarihte kar çok güzeldi, onu ayrıca belirtmek istiyorum.... eleştirim tamamen otel yönetimi ve personelinedir...
arkadaşlar merhaba bende geçen hafta 16-17 martta kartepedeydim. kar biraz helva konumundaydı ama yapacak bişi yok sezonun sonu. otelde kaldım çatı altı bir odada otel full dü ancak ne yapıp ne edip odamı çatı altına aldırdım diğer odalardan uzak sessiz ve sakin. otel çalışanlarına gelince oldukça kötüler ve insan görmemiş gibi bakıyorlar. bana kalırsa bu tip garsonlarla lobi görevlileriyle ancak kendileri gibi tipleri ağırlarlar. ayrıca maşukiyeli bazı tiplerle uğraşmak zorunda kaldım. kız arkadasımla gittim ve o enteresan tiplerin kendilerini birsey zannederek bakmaları sinirime dokundu ve birini kara gömecektim görevliler aldı elimden. ( ist. büyük sehir pro. kick-box dövüşçüsüyüm) kısacası o tipler oteldeki bir cok calısanla baya muhabettleri iyi ona güveniyorlar sanırım. neyse kartepe mi sadece günübirlik baska bir yere gidemeyeceksem zamandan dolayı gidip aksam dönerim otelde kalmam açıkcası.
ayrıca havuza giriyorsunuz cam tam telesiyeje bakıyor gecen herkez havuzu izliyor günübirlikçilerle birlikte insan camlara bir film yaptırır. bunlar otelciliği uludağdakilerden veya antalyadakilerden öğrensinler.
ist te 3-4 oteli olmak ben otelciyim demek değil. ufacıl moteller ne hizmetler veriyor utansınlar. saygılar hepinize.
Geçmiş olsun arkadaşım,
Yani bu kadar rezillik olmasına rağmen bu Otel işletmesinin kendisine çeki düzen vermeyi akıllarından bile geçirmemesi çok yazık. İstanbul'a 1.5 saat uzaklık mesafesi avantajını maalesef kullanamayan bu ve benzeri zihniyetler sayesinde turizmin gelişememesi yadırganmamalı. Valla 4-5 saat yolculuğu göze alıp Kartalkaya'ya gidiyorum.Valla nasıl değiyor. İnsanları insan, işletmeciliği süper. Green Park nasıl olsa bir şekilde parasını kazanıyor ve yaptıkları rezillikleri çoğu müşteri içine atıp öyle dönüyor. Hakkımızı aramaya çalışsak bu sefer de tam bir " işine gelirse kardeşim hizmetim bu ister al ister almaa ". Bu zihniyetler değişmediği sürece Kartepe adam olmaz. Adam olana dek te gitmeyi düşünmüyorum.
Forever Kartalkaya :D
skandal.com
zaten kartepeyi hiç sevmem bu tür haberler daha da soğutuyo insanı....