-
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Kartalkaya Snowboard Kayak Pist Haritası
Her düzeydeki kayakçılara uygun olan ve merkezinde bulunan on üç pistin en uzunu bin dört yüz metre.
Yeni başlayanlar için baby liftlerin de bulunduğu bölgede ortalama kar kalınlığı 2m. Bölgede konaklamak için 3 otel bulunuyor. Dorukkaya otelin kendi pistleri daha çok snowboardcuları çekerken, Grand Kartal ve Kartal otel pistleri ise kayakçılar tarafından tercih edilse de, birkaç pisti snowboard için gerçekten kusursuz denebilecek kadar iyi.
Bunların başında Köroğlu liftinin etrafındaki iki pist ve Cafenin önündeki büyük lift'in etrafındaki siyah pistler. Snowboard’a yeni başlayanlar için Resuldede pisti öneriliyor. Ilerledikçe Kazankaya, Nazlı, Narin gibi pistlere geçilebilir.
Eğer iyi bir boardcuyum diyorsanız Dorukkaya Otel pistlerinden Nazlı'nın hemen yanında 2006 kış sezonunda açılan Snow Park tam size göre.
-
Ynt: Kartalkaya Snowboard Kayak Pist Haritası
dorukkaya'nın pistleri gayet güzel bence. çok acayip bir zamanda gitmedikçe liftler bomboş oluyor. en fazla 2-3 dakika sıra bekleniyor. yalnız chair liftle yukarı çıktıktan sonra nazlı pistine ulaşmak biraz sorun oluyor. eğim bir garip bir yerde yokuş başlıyor ve duraksız board keyfiniz bi anda işkenceye dönüşüyor. belki de benim kazmalığımdandır ama yine de eğimin ters yöne olması garip. nazlı ise çok iyi acayip geniş bir pist. eğitim pisti ise minnacık, hızı alamayıp ufak bir uçuruma yuvarlanma riski her zaman mevcut. ayrıca acemiler için eğitim pistinin ortasında koca bir ağaç bulunuyor. kartal otel'deki pistleri tam bilmiyorum ancak en çok konuşulan lift köroğlu'nun sezonun büyük bir kısmında sis yüzünden kapalı olduğunu biliyorum. bence kaymak için en güzel yer burası.
-
Cevap: Kartalkaya Snowboard Kayak Pist Haritası
Bu yılki favorim Kartal Otel Snowboard Parkı olacak... :D
-
Nasıl Bolu Kartalkaya'da 0 cm kar war yanlısları war bu meteroloji uzmanlarının ölçmeyi bilmiyorlar grand kartal kamerasına bakın ve otelin sitesine 22 cm kar gözüküyor o 30 çıkmıştır bile :D
-
az daha sabır... pist haritasında kar kalınlığını tartışmanın alemi yok arkadaşlar... :D
-
+1.
1-2 hafta daha sabredelim...
-
dorukkaya otelinin pistleri kayaga yeni baslayanlar icin uygun mu??
-
[quote=Diamond;109177]dorukkaya otelinin pistleri kayaga yeni baslayanlar icin uygun mu??[/quote]
pek uygun bulmuyorum... bir kere daha erken buzlaşıyor, chair lift için uzunca bir yol gitmek gerekiyor... chair'e inişin son kısmı acemiler için dar ve tehlikeli iki dönüş içeriyor... chair'den inince yolları karıştırıp doruka, olimpiyata veya snowparka doğru inilmesi de muhtemel... o kadar kötüledik iyi taraflarını da söyleyelim bari... :D nazlı, nazar veya otel önündeki baby liftte takılacaksa büyük bir sorun olmaz...
-
[quote=oliver_han;109190]pek uygun bulmuyorum... bir kere daha erken buzlaşıyor, chair lift için uzunca bir yol gitmek gerekiyor... chair'e inişin son kısmı acemiler için dar ve tehlikeli iki dönüş içeriyor... chair'den inince yolları karıştırıp doruka, olimpiyata veya snowparka doğru inilmesi de muhtemel... o kadar kötüledik iyi taraflarını da söyleyelim bari... :D nazlı, nazar veya otel önündeki baby liftte takılacaksa büyük bir sorun olmaz...[/quote]
bişi olmaz yaaa, boğulacaksan büyük denizde boğul :)
chair haricindekiler gayet uygundur...
olimer kartal pistleri nasıldır, tavsiye alalım...
-
[quote=gokbey;109192]bişi olmaz yaaa, boğulacaksan büyük denizde boğul :)
chair haricindekiler gayet uygundur...
olimer kartal pistleri nasıldır, tavsiye alalım...[/quote]
kartal pistleri şükeladır... kayakçıya %99.9 uygundur... resul dede pistinin tatlı eğimi ve genişliği acemiye yeter de artar zaten... arzu ederse çanaktan yavaş yavaş iner chair'e biner dinlenir... otele dönmek isterse arka çanak veya otele dönüş yolunda zorlanmaz... sadece otelden liftlere inerken bir miktar zorluk yaşayabilir... onu da kar sapanıyla geçer... mesafe kısa zaten... ;)
-
vallaha bilgiler icin cok cok sagolun .... korktum ama biraz... zorlanacaga benzerim.....uludag 2. bolge tam bana goreydi ama kartalkaya yi da gorelim dedik. ama sanirim benim gibi odleklere gore degil :-( hele hele dorukkaya
-
[quote=Diamond;109211]vallaha bilgiler icin cok cok sagolun .... korktum ama biraz... zorlanacaga benzerim.....uludag 2. bolge tam bana goreydi ama kartalkaya yi da gorelim dedik. ama sanirim benim gibi odleklere gore degil :-( hele hele dorukkaya[/quote]
yok yok hemen öyle gözünüz korkmasın... uludağ 2nci bölgede ilk liftlerde kaydınız galiba... orada kayabildiyseniz kartalkayada da rahat rahat kayarsınız... ;)
-
kartalkaya telesiyajleri nasil? t-bar mi yoksa oturarak rahatca cikabiliyormusunuz?
-
[quote=enver;109252]kartalkaya telesiyejleri nasil? t-bar mi yoksa oturarak rahatca cikabiliyor musunuz?[/quote]
dorukkaya'yada bir, kartal'da iki adet chair bulunuyor... geri kalanlar t-bar... dorukkaya'nın chairi uzun, kartal'dakiler daha kısa...
-
[quote=oliver_han;109265]dorukkaya'yada bir, kartal'da iki adet chair bulunuyor... geri kalanlar t-bar... dorukkaya'nın chairi uzun, kartal'dakiler daha kısa...[/quote]
hmm, tesekkur ederim chair uzun ise tercih edebiliriz buradan t-bar sevmeyen arkadaşların bilgisi olmuş olur..
-
Kartalkayada snowboard pistleri(odunlar demirler fln),hangi pistlerde oluyor,onlar için nerden kart alınıyor?
Bide hangi pistlerini tavsiye edersiniz kartalkayanın?
-
Pistler için tavsiye veremeyeceğim ama artık iki taraftada snowpark mevcut (odunlar demirler rampalar)
-
[quote=kupeli;112775]Pistler için tavsiye veremeyeceğim ama artık iki taraftada snowpark mevcut (odunlar demirler rampalar)[/quote]
odun derken başkanım? :D
-
peki gidip görüp bilen,tavsiye vercek kim var,birisini çok güzel diyolardı ama,hatırlayamıyorum işte
-
[quote=oliver_han;112778]odun derken başkanım? :D[/quote]
raillerden düşeni odunla kovalıyolar...
-
[quote=gokbey;112883]raillerden düşeni odunla kovalıyolar...[/quote]
railden düşenin kemiklerini odunla düzeltiyorlar demek... :P :lol:
-
[quote=oliver_han;112885]railden düşenin kemiklerini odunla düzeltiyorlar demek... :P :lol:[/quote]
akla yatkın...
-
[quote=serhat_katliam;112774]Kartalkayada snowboard pistleri([COLOR=red]odunlar[/COLOR] demirler fln),hangi pistlerde oluyor,onlar için nerden kart alınıyor?
Bide hangi pistlerini tavsiye edersiniz kartalkayanın?[/quote]
[quote=oliver_han;112778]odun derken başkanım? :D[/quote]
bunu kastetmiştin.
-
[quote=serhat_katliam;112799]peki gidip görüp bilen,tavsiye vercek kim var,birisini çok güzel diyolardı ama,hatırlayamıyorum işte[/quote]
Kartal tarafı bu sene devreye girdi. Avrupa standartlarında diyorlar.
-
Bu hafta sonu için kartalkayaya hiç heveslenmeyin sabah 5 te yola koyulduk kartal otelde rezerv. Vardi fakat tesise vardığımızda önceki gece yağan yogun yagmur nedeniyle karların eridiği bu nedenle liftlerin kapalı olduğunu ogrendik kartal otel büyük anlayış gösterdi ve rezervasyonu ileri bir tarihe erteledi bunun icin onlara çok tesekkur ediyoruz
-
Yağmur yağdığı halde niye 85 cm yazıyor Kartalkayada kar kalınlığı için?Geçen hafta 55cm olan kar yağmurla nasıl 85 oldu?
-
arkadaşlar son durum nedir bilgisi olan allah rızası için bilgi geçsin....
-
Arkadaşlar toprak görünüyor artık ne 85cm'i ya..
-
değerli arkadaşlar şu anda sizlere dorukkayasan yazıyorum burası bir felaket ya bu sene kayamatacağız galiba... dorukkayada baby lift ve nazlı lift çalışıyor ancak pistler tamamiyle buz.... :(((
-
:o yapma zodiac çok kötü haber verdin.... yılbaşında çim kayağı yaparız artık.
-
Kartalın kamerasına bakıyorumda kenarlarda hep toprak görünüyo pisttede açılmalar var. :o. 11 Ocak için rezervasyonda yaptırdık. Bu hafta yağdı yağdı yağmazsa yandık.:crying::crying::crying::crying::crying:
Şimdi Grand Kartalın kamerasına baktımda kayan 3-5 kiş var. Sanırım Resul Dede pisti idare eder durumda.
-
Küresel ısınma... :(
[quote=kupeli;114363]Kartalın kamerasına bakıyorumda kenarlarda hep toprak görünüyo pisttede açılmalar var. :o. 11 Ocak için rezervasyonda yaptırdık. Bu hafta yağdı yağdı yağmazsa yandık.:crying::crying::crying::crying::crying:
Şimdi Grand Kartalın kamerasına baktımda kayan 3-5 kiş var. Sanırım Resul Dede pisti idare eder durumda.[/quote]
-
bu nasıl iştir
85 mm olmasın gerçek kar kalınlığı
-
[quote=kupeli;114363]Kartalın kamerasına bakıyorumda kenarlarda hep toprak görünüyo pisttede açılmalar var. :o. 11 Ocak için rezervasyonda yaptırdık. Bu hafta yağdı yağdı yağmazsa yandık.:crying::crying::crying::crying::crying:
Şimdi Grand Kartalın kamerasına baktımda kayan 3-5 kiş var. Sanırım Resul Dede pisti idare eder durumda.[/quote]
vallaha arkadaşlar dorukkayadayım sadece otele dönüş pisti kısmen daha iyi acemi pisti de dahil tüm pistler buzla kaplı....
-
üstelik kartal otelin durumu çok saha vahim çimler ortada kar nerdeyse yok... daha kötüsü kar yağışıda yok...
-
arkadaslar meteo sitelerinin verdigi kar kalinliklarina aldanmamak lazim 55cm olarak verilern bi r bolgede hava kosullarina bakmak gerekir bi cukurdaki kar kalinligi 55 cm olabilir ama bu butun pistlerde o cm de demek degil lodos yuzuden pistler cim olabilir buna aldanmamak gerekir kayaga giderken oradai sahislardan pist kar kalinligini almak onemlidir
-
yılbaşında kartalda futbol turnuvası yapılabilir... :P :D
-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
bu hal nedir arkadaşlar :(
biz böyle mi bıraktık
-
dükkan kapalı kardeş... mangala bekleriz... :(
-
meteor.gov.tr ye bakan varmı.:o Kartalkayada kar hiç yok. Daha dün 85 cm. idi nooldu bu kara.