-
Snowboard Bakim ve tamir ...
Merhaba arkadaslar . benim board cok cizildi ve isvircedeyken bunun bakimi ve tamiri icin gerekli olan malzemeler .. Sportstores ... diye yerlerde satiliyordu,ama türkiyeye tasinali hic bi yerde board icin uygun wax veya p-tex bulamadim
bunlari nerden satin alabilme ihtimalim var ...yada illa servise mi vermem lazim :S
Simdiden cok tesekkür ederim.:thumbup:
-
Cevap: Snowboard Bakim ve tamir ...
[QUOTE=BloodWing(ANIL);195677]Merhaba arkadaslar . benim board cok cizildi ve isvircedeyken bunun bakimi ve tamiri icin gerekli olan malzemeler .. Sportstores ... diye yerlerde satiliyordu,ama türkiyeye tasinali hic bi yerde board icin uygun wax veya p-tex bulamadim
bunlari nerden satin alabilme ihtimalim var ...yada illa servise mi vermem lazim :S
Simdiden cok tesekkür ederim.:thumbup:[/QUOTE]
Site olarak SPX de topluca bakım partısı yapılıyor ANIL,bıraz bekle derım
Bknz----> [url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/5042-kartutkusu-spx-kayak-ve-board-bakim-partisi-28-aralik-2010-saat-20-00-a.html[/url]
-
[QUOTE=Extreme;195684]Site olarak SPX de topluca bakım partısı yapılıyor ANIL,bıraz bekle derım
Bknz----> [url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/5042-kartutkusu-spx-kayak-ve-board-bakim-partisi-28-aralik-2010-saat-20-00-a.html[/url][/QUOTE]
ssagol abi de gelecekteki degil haftaya hafta sonu kartepeye gitcez
boart kaymio ne yapim yapmam lazim acil
-
[QUOTE=BloodWing(ANIL);195687]ssagol abi de gelecekteki degil haftaya hafta sonu kartepeye gitcez
boart kaymio ne yapim yapmam lazim acil[/QUOTE]
Dostum büyük ihtimalle kar kalitesinin düşük olmasından dolayı kaymıyordur boardun, mevcut kar ne yazıkki hepimizin boardunu tutuyor ;)
-
[QUOTE=CemKa;195688]Dostum büyük ihtimalle kar kalitesinin düşük olmasından dolayı kaymıyordur boardun, mevcut kar ne yazıkki hepimizin boardunu tutuyor ;)[/QUOTE]
Ben zaten Gambit'e bu yüzden geçildim.
-
[QUOTE=Maverick;195691]Ben zaten Gambit'e bu yüzden geçildim.[/QUOTE]
Bu SUPERDI Maverıck,
Bende zaten o yuzden dusuyordum sureklı :)
-
[QUOTE=CemKa;195688]Dostum büyük ihtimalle kar kalitesinin düşük olmasından dolayı kaymıyordur boardun, mevcut kar ne yazıkki hepimizin boardunu tutuyor ;)[/QUOTE]
tm da .. kötü olsun olmasin sezonu kapatim de ne ollursa olsun zaten bundan sonra yeni board alcam insallah :)
-
Nasıl bir kardır ki bu sadece senin kayakları tutuyor anlamadım :)
-
[QUOTE=CemKa;195699]Nasıl bir kardır ki bu sadece senin kayakları tutuyor anlamadım :)[/QUOTE]
gelecek sezon bende sizinle belcem kaymaya bakim sizle eglenceli ollio mu
zaten kendimden yasca büyük olan insanlarda olmayi seviyorum ... :) KIsmet
-
[QUOTE=CemKa;195699]Nasıl bir kardır ki bu sadece senin kayakları tutuyor anlamadım :)[/QUOTE]
acemi abisi, varma üstüne... ;)
-
ahahahaha
olm cok komik adamsın valla, seviyorum seni
dur bakalım seneye daha ne bahaneler duyacagım hehe
beni gecen kisi bulamadim ben henuz; kendini teselli etmene yardimci olacaksa ;)
-
1.94 kayaklar olsaydı bile yine geçemezdi seni... böyle söyleyince de bozuluyor... :lol:
-
[QUOTE=oliver_han;195791]1.94 kayaklar olsaydı bile yine geçemezdi seni... böyle söyleyince de bozuluyor... :lol:[/QUOTE]
Abi Gambit Köroğlu pstinde 100km yapmışadam ne geçmesinden bahsediyorsun, kar mototruyla bile Maverickin işi zor bence :)
-
[QUOTE=CemKa;195862]Abi Gambit Köroğlu pstinde 100km yapmışadam ne geçmesinden bahsediyorsun, kar mototruyla bile Maverickin işi zor bence :)[/QUOTE]
maşallah x4... :lol:
-
[QUOTE=CemKa;195862]Abi Gambit Köroğlu pstinde 100km yapmış adam ne geçmesinden bahsediyorsun, kar motoruyla bile Maverickin işi zor bence :)[/QUOTE]
nasil durdugumu ne siz sorun ne ben soyliim yanliz :)
basliga uygun olarak bu hafta ici snowboard umu bakima goturmeyi dusunuyorum. Olmazsa Cumartesi bulusup topluca mi gitsek ne yapsak ?
-
[QUOTE=Gambit;195873]
basliga uygun olarak bu hafta ici snowboard umu bakima goturmeyi dusunuyorum. Olmazsa Cumartesi bulusup topluca mi gitsek ne yapsak ?[/QUOTE]
Ben de düşünüyorum abi, bir ara organize olalım halledelim bu işi :thumbup:
-
[QUOTE=Gambit;195873]nasil durdugumu ne siz sorun ne ben soyliim yanliz :)
basliga uygun olarak bu hafta ici snowboard umu bakima goturmeyi dusunuyorum. Olmazsa Cumartesi bulusup topluca mi gitsek ne yapsak ?[/QUOTE]
Al benden de o kadar, boardu bakım yaptırıp artık depoya kaldıralım diyorum ;)
-
Arkadaşlar ,
SPX ile görüştüm, 18 Nisan yada buna yakın bir tarihin onlar için uygun oldugunu belirttiler. Topluca gidip indirimli olarak board ve kayaklarımızı bakıma verebileceğiz.
Tarihi tam kesinleştirip haber vermemiz gerekiyor, ona göre bakım makinalarını kaldırmayacaklar ;)
Acil yorumlarınızı bekliyorum, ağır bakımın fiyatı yine 30 lira olacaktır.
Katılım sayısına göre ayrıca hediye bakım için görüşeceğim ;)
-
[QUOTE=Emrah;196127]Arkadaşlar ,
SPX ile görüştüm, 18 Nisan yada buna yakın bir tarihin onlar için uygun oldugunu belirttiler. Topluca gidip indirimli olarak board ve kayaklarımızı bakıma verebileceğiz.
Tarihi tam kesinleştirip haber vermemiz gerekiyor, ona göre bakım makinalarını kaldırmayacaklar ;)
Acil yorumlarınızı bekliyorum, ağır bakımın fiyatı yine 30 lira olacaktır.
Katılım sayısına göre ayrıca hediye bakım için görüşeceğim ;)[/QUOTE]
ben varım
-
Benim Skate Banan elerinisden oper,
Kargolasam mi ne:biggrin:
-
Dostum beni yaz bakim furyasina.. Thx..
-
Bakım Liste:
1-Emrah
2-CemKa
3-Gambit
4-sssarper
5-Touniquet
6-
7-MinEce
8-
7 uğurlu sayım :)
-
Liste
1-Emrah
2-CemKa
3-Gambit
4-sssarper
5-Touniquet
6- Maverick
7-MinEce
8-
-----
Goose, seneye görüşelim :)
-
oliver bakım hizmetleri kapılarını açmıştır... waxını, p-texini alan gelsin... :lol: :lol: :lol:
-
[QUOTE=Maverick;196182]Liste
1-Emrah
2-CemKa
3-Gambit
4-sssarper
5-Touniquet
6- Maverick
7-MinEce
8-
-----
Goose, seneye görüşelim :)[/QUOTE]
hayir bilerek bakim yaptiriyorum ki, yenilince, gambit bakim yaptirmisti board u hizli kayiyordu diyebilesin
simdi bakim yaptirmam, sen yaptirirsin, iste o zaman bir sey diyecek yuzunde kalmaz be jetim pilotum :lol:
-
Tamamdir listeye devan edin o zaman, sehir disindan gonderecekler varsa, baglamalarini sokup gonderebilirler. Uzaktan gonderme talebi olanlara adres gonderebilirim ;)
-
[QUOTE=Gambit;196233]hayir bilerek bakim yaptiriyorum ki, yenilince, gambit bakim yaptirmisti board u hizli kayiyordu diyebilesin
simdi bakim yaptirmam, sen yaptirirsin, iste o zaman bir sey diyecek yuzunde kalmaz be jetim pilotum :lol:[/QUOTE]
Yarış için gittiğimizde pistin durumunu biliyorsun Goose, kardan topak topak olmuştu ve bu durum boardculara göre kayakçılar için çok çok daha zor. Seneye taze karlı, düzgün ezilmiş Sarıkamış 5 numaralı piste görüşelim Vapurum Feribotum :)
-
guzel sallamissin tifo :lol: :lol: :lol:
-
1-Emrah
2-CemKa
3-Gambit
4-sssarper
5-Touniquet
6- Maverick
7-MinEce
8-CemKa
9-NilKa
Bu hafta sonu yaptırsak mı arkadaşlar ???
-
-
17 nisan pazar gunu icin , Spx den uygunluk istedim. Eger olumlu cevap gelirse size de haber verecegim ;)
-
[QUOTE=Emrah;196333]17 nisan pazar gunu icin , Spx den uygunluk istedim. Eger olumlu cevap gelirse size de haber verecegim ;)[/QUOTE]
Tamadır abi süper olur, sonrasında da güzel biryerde kahvelerizz :thumbup::thumbup1:
-
bu pazar olacak mı bu iş?
-
selamlar,
ben boardumu sezon sonu aldım bir kez kullanabildim :(
ama kaldırdığım yerde kenarları hafif pas olmuş ne yapmam gerekiyo bilmiyorum
azcık bilgi alabilir miyim? :)
-
[QUOTE=sssarper;196456]bu pazar olacak mı bu iş?[/QUOTE]
Emrahtan haber bekliyoruz, uygun fiyat almaya çalışıyor sağolsun ;)
-
[QUOTE=falgon;196505]selamlar,
ben boardumu sezon sonu aldım bir kez kullanabildim :(
ama kaldırdığım yerde kenarları hafif pas olmuş ne yapmam gerekiyo bilmiyorum
azcık bilgi alabilir miyim? :)[/QUOTE]
O paslar sert bir silgi ile (yanlış durmadın bildigin silgi) silinebiliyor. Temizledikten sonra tekrar tertemiz olacaktır ;)
-
Bakım Partisi :)
1-Emrah
2-Gambit
3-sssarper
4-Touniquet
5- Maverick
6-MinEce
7-CemKa
8-NilKa
9-
evet palandöken de tarumar olan boardlarımızı ciciliyoruz nerdesiniz?
-
[QUOTE=Emrah;196537]O paslar sert bir silgi ile (yanlış durmadın bildigin silgi) silinebiliyor. Temizledikten sonra tekrar tertemiz olacaktır ;)[/QUOTE]
harika çok teşekkür ederim :) şirketten hemen bi silgi kapalıım :P
-
[QUOTE=MinEce;196545]Bakım Partisi :)
1-Emrah
2-Gambit
3-sssarper
4-Touniquet
5- Maverick
6-MinEce
7-CemKa
8-NilKa
9-
evet palandöken de tarumar olan boardlarımızı ciciliyoruz nerdesiniz?[/QUOTE]
Bu pazar gunu icin SPX ile netlestik.
Boarduna yada kayagina bakim yaptirmayan kalmasin ;)
Yarin gun icinde ayrica tum uyelerimize bilgi maili atacagim.
Agir bakim Fiyati : 30 lira
-
[QUOTE=Emrah;196574]Bu pazar gunu icin SPX ile netlestik.
Boarduna yada kayagina bakim yaptirmayan kalmasin ;)
Yarin gun icinde ayrica tum uyelerimize bilgi maili atacagim.
Agir bakim Fiyati : 30 lira[/QUOTE]
Mrb Emrah bu bakıma çok ihtiyacım olduğu halde görevim nedeniyle bu faaliyete katılamayacağım :(
Ben board'umu bağlamalarını sökerek bir otobüs firmasına versem oradan karşılayabilecek durumda olan bir arkadaşımız var mıdır acaba?