-
Kartepe Green Park 22 Ocak Cumartesi Tek Gece
22 ocak cumartesi tek gece konaklama yapmak istedik ancak Uludağ'da malum tek gece veren yer yok. Dandik oteller fahiş fiyatlarda üstelik.Çocukta olunca işin işinde daha düzgün ona uygun yer bakma zorululuğu oluyor.Bu nedenle kartepe green park'ı aradım tek gece konaklama yapabiliyorsunuz ve apart odalarda(1 oda 1 salon) 4 kişi konaklama yaptığınızda fiyat peşin ödemede 157,50 tl.6 taksitli 166,25 tl.'ye geliyor 2 günlük skıpassta dahil.Kartepe'yi her zaman çok tercih etmesekte yakınlığı-fiyatı ve otel kalitesi olarak bakarsak çok mantıklı.Benim gibi çocuklu olupta henüz sezonu açamamış olan arkadaşlara tavsiye ederim.
-
Cevap: Kartepe green park c.tesi tek gece konaklama
[quote=aslı;183994]22 ocak cumartesi tek gece konaklama yapmak istedik ancak Uludağ'da malum tek gece veren yer yok. Dandik oteller fahiş fiyatlarda üstelik.Çocukta olunca işin işinde daha düzgün ona uygun yer bakma zorululuğu oluyor.Bu nedenle kartepe green park'ı aradım tek gece konaklama yapabiliyorsunuz ve apart odalarda(1 oda 1 salon) 4 kişi konaklama yaptığınızda fiyat peşin ödemede 157,50 tl.6 taksitli 166,25 tl.'ye geliyor 2 günlük skıpassta dahil.Kartepe'yi her zaman çok tercih etmesekte yakınlığı-fiyatı ve otel kalitesi olarak bakarsak çok mantıklı.Benim gibi çocuklu olupta henüz sezonu açamamış olan arkadaşlara tavsiye ederim.[/quote]
Bu fiyata sabah öğle ve akşam yemekleri ve 5 çayı da dahil mi Aslı ?
-
Gecelik kisibasi tabi degil mi?
-
Gecelik kişi başı. Otel yarım pansiyon Emrah sabah akşam yemek dahil ama geçen sene 5 çayı da vermişlerdi.Zaten 2 gün skıpass alsan aynı para otel bedavaya geliyor bu durumda:)
-
[quote=aslı;184005]Gecelik kişi başı. Otel yarım pansiyon Emrah sabah akşam yemek dahil ama geçen sene 5 çayı da vermişlerdi.Zaten 2 gün skıpass alsan aynı para otel bedavaya geliyor bu durumda:)[/quote]
Valla güzel fiyatmış , söylediğin gibi neredeyse skipass parasına geliyor.
Apartta uygun yer varsa , bi tava birde sucukla öğlen yemek işide hallolur nasıl olsa :P :)
Eskiden Geyik alanının oradan kaymaya devam ederek direk apartların önüne kayılabiliyordu hala öyle mi acaba :thumbup1:
-
Evet o parkur güzeldir ben severim ya Kartepe'yi, ah bir de şu yürüyüşçülere çözüm bulabilseler. Gene önerim aynı, yürüyüşçüler için ayrı bir seyir telesieji yapsınlar. İsteyen kayakçılar da binebilir ama başına gelebilecekleri bilerek. Diğerlerinde yayan binmek yasak olmalı, bu kadar zor mudur ya bu?
-
[quote=twingo;184008]Evet o parkur güzeldir ben severim ya Kartepe'yi, ah bir de şu yürüyüşçülere çözüm bulabilseler. Gene önerim aynı, yürüyüşçüler için ayrı bir seyir telesieji yapsınlar. İsteyen kayakçılar da binebilir ama başına gelebilecekleri bilerek. Diğerlerinde yayan binmek yasak olmalı, bu kadar zor mudur ya bu?[/quote]
Sanırım en son 2 sene önce gitmiştim Kartepe ye, o zamandan bu zamana yayalaara karşı bir iyileştirme olmadımı :( :confused1:
-
valla bende bilmiyorum turnike sistemi falan diyorlardı yok mu bir değişiklik?
-
Ben de bir o kadar olmuştur gitmeyeli, sırf bu sebepten gitmiyorum ayrıca. Ne kadar yakın aslında, ama buradan okuduklarımdan anlıyorum ki bir düzenleme yok bu konuda.
[quote=Emrah;184009]Sanırım en son 2 sene önce gitmiştim Kartepe ye, o zamandan bu zamana yayalaara karşı bir iyileştirme olmadımı :( :confused1:[/quote]
-
Geçen cumartesi kartepedeydim.Geyikalanı pistini kullandım ama etrafta hiç yaya görmedim. Aşağılarda piste çıkmış yayaları motorlu görevliler uyarıyordu.Otoparkın hemen bitiminde etrafı çitlerle kapatılmış bir alan ayırmışlar çoluk çocuk kızakla kayanlar için.
-
Scuban, bu iyi haber. Şu adresteki tartışma da işin özü halinde gibi hoş. Sanırım, otelin resmi bir görevlisi siteye üye olup buraya kanun hükmünde bir yazı yazmadıkça ikna olmamız zor bu konuda:
[URL]http://www.kartutkusu.com/izmit-kartepe/3808-kartepede-yasadigimiz-olumsuzluklar-2.html[/URL]
-
[quote=SCUBAN;184016]Geçen cumartesi kartepedeydim.Geyikalanı pistini kullandım ama etrafta hiç yaya görmedim. Aşağılarda piste çıkmış yayaları motorlu görevliler uyarıyordu.Otoparkın hemen bitiminde etrafı çitlerle kapatılmış bir alan ayırmışlar çoluk çocuk kızakla kayanlar için.[/quote]
Uzun zamandır Kartepe ile ilgili aldığım en iyi haber :thumbup::thumbup:
Teşekkürkler Scuban :001_cool:
-
Valla Scuba gerçekten bu iyi haber. Kartepe aslında biraz düzenlense gerçekten tadından yenmeyecek hale gelir biz İstanbullular için. Kartepenin 10 numaralı pistini bilenler vardır mutlaka.Bence diğer kayakmerkezlerindeki pistlere yakım bi pist gerek uzunluğu gerek orman manzarası.Ben çok keyif alıyorum 10 numarada.
-
[quote=Alexis;184030]Valla Scuba gerçekten bu iyi haber. Kartepe aslında biraz düzenlense gerçekten tadından yenmeyecek hale gelir biz İstanbullular için. Kartepenin 10 numaralı pistini bilenler vardır mutlaka.Bence diğer kayakmerkezlerindeki pistlere yakım bi pist gerek uzunluğu gerek orman manzarası.Ben çok keyif alıyorum 10 numarada.[/quote]
10 numara diğer pistlere de geçiş yapılabilen çok verimli bir pisttir ve şiddetle tavsiye edilir :thumbup1::thumbup1:
-
[quote=Emrah;184031]10 numara diğer pistlere de geçiş yapılabilen çok verimli bir pisttir ve şiddetle tavsiye edilir :thumbup1::thumbup1:[/quote]
Gerçekten öyle Kartepe ye gidipte Geyikalanında hiç boşa vakit kaybetmeyin 10 Numarayı deneyin.Ayrıca orda pek acemi ve yaya da yok
-
Biz rezerveyi yaptırdık herkesi bekleriz:)Emrah bak çoluk çocuk rahat ederiz:)Umarım kar da olur o tarihte.Ondan sonraki haftalarda yarı yıl tatili zaten bir yere gidilmez.Gerçi ayın 18'inden itibaren İstanbul dahil kar var diyorlar ama bilmem artıkın:)
-
[quote=aslı;184052]Biz rezerveyi yaptırdık herkesi bekleriz:)Emrah bak çoluk çocuk rahat ederiz:)Umarım kar da olur o tarihte.Ondan sonraki haftalarda yarı yıl tatili zaten bir yere gidilmez.Gerçi ayın 18'inden itibaren İstanbul dahil kar var diyorlar ama bilmem artıkın:)[/quote]
Valla Aysin in okul durumuna bir bakalım , ne yazık ki hafta sonu da çalışıyor :(
Eğer uygun olursa cümbür cemaat gelebiliriz hazırlıklı olun :lol::lol:
-
10 numara Geyikalanından zor mu?
-
Kartepe nin avantajı yakınlığı. İlk kaymaya başladığım yer.Tüm olumsuzluklara rağmen seviyorum Kartepe de olmayı. Geyik alanı dışında pist denemedim. Malum acemilik. Limitleri zorlamının vakti geldi sanırım.
Zormudur 10 nolu pist ??
-
[quote=SCUBAN;184072]Kartepe nin avantajı yakınlığı. İlk kaymaya başladığım yer.Tüm olumsuzluklara rağmen seviyorum Kartepe de olmayı. Geyik alanı dışında pist denemedim. Malum acemilik. Limitleri zorlamının vakti geldi sanırım.
Zormudur 10 nolu pist ??[/quote]
[quote=burky;184070]10 numara Geyikalanından zor mu?[/quote]
10 numara Geyik alanından zor bi pist değil en başı biraz zor geri kalan kısmı geyikalanı ile aynı zorlukta. 10 numara çok uzun bi pist ben o yüzden çok seviyorum ayrıca orda pek telesiyej sırasıda olmuyor.
Bide şu var bu seneki skipass fiyatları belli olduktan sonra artık Uludağ ve Kartalkaya İstanbuldan gidenler için pek tercih sebebi olmayacaktır diye düşünüyorum.Tur fiyatlarına bakıldığında 2 kişi günübirlik 300 tl yi buluyur. Ama Green park ta konaklamalı aynı fiyata kalabiliysunuz bu çok iyi oldu.
-
[quote=burky;184070]10 numara Geyikalanından zor mu?[/quote]
Evet daha zordur, yanlış hatırlamıyorsam 10 numara kırmızı olarak geçiyordu. Ama birinden diğerine bağlandıgınız için eğlenceli oluyor. Geyik alanı kaymayı öğrenmek isteyenler yada rahat rahat hareket falan deneyim diyenler için bence çok iyidir :thumbup1:
-
Bu arada apart fiyatı(4 kişilik) gecelik kişi başı 154 TL.ve ana bina 2 kişilik oda fiyatı kişibaşı 211 TL.imiş vade farksız 9 taksit.Sabah akşam açık büfe, akşam yemekte 1 içecek ücretsiz, 5 çayı ve gece çorbası da dahilmiş.Havuz,sauna,hamam vs.ücretsiz.1.gün skıpassı otele giriş saati olan 14.00 da veriyor.2.gün de sabahtan akşama kadar dahil.
-
hmm hepsi iyi güzel de bu yarım günlük skipass için ne kadar ödeniyormuş peki ?
-
Cevap: Kartepe Green Park 22 Ocak Cumartesi Tek Gece
ben geyık alanı falan anlamam 10/11/12/13/14 hatta bır pıst vardır kı kımse bılmez sanırım
numarası yok 10 numaralı pıstten saga donerken duzluk vardır donmeden cıtlerle kapalı bır yer aslında orası bır pıst cok dık ve uzun ama ezılmez denemenızı tavsıye ederım......
eskıler bılır orda nasıl kayak yapılır...hehehehehheeh...
bu arada ayın 22 sınde kartepedeyız herkezı beklerız bır kartutkusu ıstılası beklıyorum KARTEPEDE yaylara yer kalmasın yuruyecek....
-
Onumuzdeki gunlerde kartepe surprizi gelebilir guzel bir konaklamali fiyatiyla.. Oyle bi duyum aldim.
-
Biz kardeşimle beraber pazar günü ordayız kısmetse.İnşallah Kartepe telesiyeji açık olur.
-
[quote=Alexis;184420]Biz kardeşimle beraber pazar günü ordayız kısmetse.İnşallah Kartepe telesiyeji açık olur.[/quote]
Gittiniz mi Kar durumu nasıldı ?
-
[quote=Emrah;185313]Gittiniz mi Kar durumu nasıldı ?[/quote]
Gittik Boss.Pazar öğlene kadar kar süperdi.Fakat öğleden sonra başlayan yağmır ve kalabalığın etkisi ile pistler helva gibi oldu yeryer açılmalarda vardı.Ama biraz yağış olursa pistler toparlanır.
Bu arada dikkatimi bişey çekti Kartepe telesiyeji biraz hızlandırılmış ve kesinlikle kayak veya board u olmayanıalmıyorlar ve hiç sıra yok.Ama geyik alanı telesiyeji hala yavaş ve kayakçılardan çok yaya var.
Ben pazar günü süper bi gün geçirdim.Green Park yetkililerinde gelişme var bence yavaş yavaş bağzı şeyleri düzelticekler gibi.
-
sıra beklemeye de razı olduk yeter ki kar olsun o tarihte:(