SPX Olgarlar Grupta Merrell Marka Müdürü Olmak Istermisiniz ?
[CENTER][COLOR=#1f497d][FONT=Calibri][IMG]http://www.merrell.com/%7EUploaded/Assets/MERR/images/HomePage/2010_12_December/home_promo_01.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR]
[/CENTER]
MERREL şu anda dünyanın en büyük outdoor ayakkabı markası.
Gore-Tex ve Vibram’ın dünyadaki en büyük müşterisi çünkü en büyük üretici.
Aynı zamanda son 5 yıldır yaptığı outdoor giyim grubu da var. Markayı daha detaylı [URL="http://www.merrel.com/"]http://www.merrell.com/US/en[/URL] dan inceleyebilirsiniz.
Bunları neden anlattım , çünkü MERREL markası da artık SPX Olgarlar Gruba katıldı.
Kartutkusu üyeleri doğa sporlarına gönül vermiş genç insanlardan oluştuğu için bu pozisyon ile ilgilenecek arkadaşlarımızın olabileceğini düşünmüşler ve bunu size duyurmamı rica ettiler.
İlgilenen arkadaşların İnsan Kaynakları Müdürümüz Kübra Erzincanlı’ya CV atmalarını rica ediyoriz ; [EMAIL="Kubra@olgarlargroup.com"]Kubra@olgarlargroup.com[/EMAIL]
Cevap: SPX Olgarlar Grupta Merrell Marka Müdürü Olmak Istermisiniz ?
Merrel kaliteli ayakkabılar yapıyor kullandığım bir markadar hayırlısı olsun SPX diyelim. Umarım marka müdürüde kartutkusu bünyesinden çıkar :)
spx'te her markanın ürün müdürü olduğunu bu vesileyle anlamış bulunuyoruz... acaba burton ve rossignol'ün müdürü kim?
şahsen Çorum ilindeki ilk ve tek merrell ayakkabı kullanıcısı olaraktan çok kaliteli bir ayakkabı olduğunu beyan edebilirim :)
Yeni bir marka daha öğrenmiş oldum , bende çoğunu biliyorum sanirdim. :biggrin:
[quote=Seyirci;178771]şahsen Çorum ilindeki ilk ve tek merrell ayakkabı kullanıcısı olaraktan çok kaliteli bir ayakkabı olduğunu beyan edebilirim :)[/quote]
yeni favorimiz merrell demek ki sayın seyirci... :thumbup:
Duygusal kısmı nasılmış peki :)))
[quote=-TK;178778]Yeni bir marka daha öğrenmiş oldum , bende çoğunu biliyorum sanirdim. :biggrin:[/quote]
:001_rolleyes:bende
Marka müdürü değil de CEO olursa düşünebilirim :laugh::lol:
[quote=CemKa;178823]Marka müdürü değil de CEO olursa düşünebilirim :laugh::lol:[/quote]
bir tane de benden gelsin:
marka müdürü değil de İZMİR SPX olursa açabilirim, müdür olabilirim, franchising ile ilgilenebilirim :lol:
[quote=oliver_han;178784]yeni favorimiz merrell demek ki sayın seyirci... :thumbup:[/quote]
Evet evet 2 yıl falan oluyor gördüm denedim ve aldım halen kullanıyorum ama boşuna ısrar etmesinler merrell marka müdürlüğü veya genel müdürlüğü falan istemiyorum bir müdürlük yeterince uğraştırıyor zaten :biggrin::biggrin:
[quote=Emrah;178563][CENTER][COLOR=#1f497d][FONT=Calibri][/FONT][/COLOR]
[/CENTER]
...çünkü MERREL markası da artık SPX Olgarlar Gruba katıldı...
[EMAIL="Kubra@olgarlargroup.com"]Kubra@olgarlargroup.com[/EMAIL][/quote]
Paylaşım için teşekkürler. Tüm müdür adaylarına başarılar diler, ilerisi için daha rekabetçi bir fiyat politakası izlemelerini temenni ederim. Gerçekten Merrell markasının Türkiye'de tanınırlığı bazı arkadaşlarımızın da dile getirdiği gibi oldukça sınırlı.
Merrell markasıyla ilgili herhangi ticari bağlantım yok ama kullandığım 2 ürününden de memnun olduğumu söylemeliyim. Goratex ürününü Palandöken başta olmak üzere Kartalkaya, Uludağ, Ilgazdaki yürüyüşlerimizde tepe tepe kullandım, hala sorunsuz şekilde kullanıyorum(bu kadar reklama umarım nazar değmez...).
Benim sorum konu ile doğrudan bağlantılı değil ama aklıma takıldı.
Merrell botlarımdan bir tanesini geçen sene yanlış hatırlamıyorsam Ankaradaki Spx mağazasından almıştım. Bir başka deyişle, Merrell ürünleri SPX mağazalarında geçmişte satılıyordu. Burada Merrell'ın SPX'e katılımından kasıt tam olarak nedir? Diğer yandan, Merrell'ın Türkiye ana dağıtıcısı Yeşil kundura idi. Bu durumda bir değişiklik var mı? Bildiğim kadarıyla Yeşil hala Merrell ürünlerini satmaya devam ediyor.
[quote=Riverside;178863]Paylaşım için teşekkürler. Tüm müdür adaylarına başarılar diler, ilerisi için daha rekabetçi bir fiyat politakası izlemelerini temenni ederim. Gerçekten Merrell markasının Türkiye'de tanınırlığı bazı arkadaşlarımızın da dile getirdiği gibi oldukça sınırlı.
Merrell markasıyla ilgili herhangi ticari bağlantım yok ama kullandığım 2 ürününden de memnun olduğumu söylemeliyim. Goratex ürününü Palandöken başta olmak üzere Kartalkaya, Uludağ, Ilgazdaki yürüyüşlerimizde tepe tepe kullandım, hala sorunsuz şekilde kullanıyorum(bu kadar reklama umarım nazar değmez...).
Benim sorum konu ile doğrudan bağlantılı değil ama aklıma takıldı.
Merrell botlarımdan bir tanesini geçen sene yanlış hatırlamıyorsam Ankaradaki Spx mağazasından almıştım. Bir başka deyişle, Merrell ürünleri SPX mağazalarında geçmişte satılıyordu. Burada Merrell'ın SPX'e katılımından kasıt tam olarak nedir? Diğer yandan, Merrell'ın Türkiye ana dağıtıcısı Yeşil kundura idi. Bu durumda bir değişiklik var mı? Bildiğim kadarıyla Yeşil hala Merrell ürünlerini satmaya devam ediyor.[/quote]
Açıkçası detayları bende bilmiyorum , ama sanırım daha önce deneme satışları yapıyorken artık daha büyük bir anlaşma ile marka yı almışlar diye düşünüyorum. Sanırım Billabong vs. gibi markalarından biri olacak Merrell de :thumbup1:
[quote=duygusss;178790]Duygusal kısmı nasılmış peki :)))[/quote]
Adidas-Nike gibi markalardan (aynı kategoride)birazcık pahalı ,salomon dan biraz ucuz :biggrin: