-
SuKay Park Mı?Hadiii
Herkese selamlar;
Arkadaşlar gördüğümüz üzere bu ara havalar berbat ancak pazartesiden itibaren sıkıntı yok deniliyor.Bu yakınlarda bir organizasyon yapma şansımız olur mu?Ayrıca dilerseniz buttim'in ordaki gokart tanıdık sahibini tanıyorum ayarlayabilirim.Aslında benim amacım herkesle yüzyüze görüşüp tanışmak.Bildiğiniz üzere forumunuzda yeniyim ancak yakın çevremde tez canlılığımla tanınıyorum(elimde değil)
-
Cevap: SuKay Park Mı?Hadiii
[quote=tekelioglu;165602]Herkese selamlar;
Arkadaşlar gördüğümüz üzere bu ara havalar berbat ancak pazartesiden itibaren sıkıntı yok deniliyor.Bu yakınlarda bir organizasyon yapma şansımız olur mu?Ayrıca dilerseniz buttim'in ordaki gokart tanıdık sahibini tanıyorum ayarlayabilirim.Aslında benim amacım herkesle yüzyüze görüşüp tanışmak.Bildiğiniz üzere forumunuzda yeniyim ancak yakın çevremde tez canlılığımla tanınıyorum(elimde değil)[/quote]
Kardeş çarşambaya Kadar Gök Gürültülü Sağnak Yağışlı Diyor. Sukay biraz bozar gibi. Ama isterseniz hafta içi Muhterem Vamtes açılmış. Orda bi buluşma yapabiliriz.
-
-
[quote=tekelioglu;165602]Herkese selamlar;
Arkadaşlar gördüğümüz üzere bu ara havalar berbat ancak pazartesiden itibaren sıkıntı yok deniliyor.Bu yakınlarda bir organizasyon yapma şansımız olur mu?Ayrıca dilerseniz buttim'in ordaki gokart tanıdık sahibini tanıyorum ayarlayabilirim.Aslında benim amacım herkesle yüzyüze görüşüp tanışmak.Bildiğiniz üzere forumunuzda yeniyim ancak yakın çevremde tez canlılığımla tanınıyorum(elimde değil)[/quote]
Tez canlılık iyidir. Bende bir Islak Hamburger buluşmasında dahil oldum bu tutkuya.
Bir kartingci daha kazandık desene. Nilüfer pisti harikayı ama araçlar çok pertti. Öyle piste yazık etmişler.
İstanbul Tayfa olarak yakında bi Sukay çıkartması yapmamız lazım bizimde. Arayı soğuttuk.
-
Nilüfer pisti bizim Bumod pistinin hemen altında ve dediğiniz gibi arabalarda asfaltta çok kötü durumda bu yüzden benim tercihim genelde Buttim'deki Tezcan abinin gokart pisti oluyor.Ayrıca izin alabilirsek yada uygun olursa sukay park'a giderken blackjack 55(kurşunsuz benzinle çalışan dev bi catamaran model) getirebilirim.Bu sayede de herkesin kanına model işini biraz daha sokmuş olurum :001_cool:
-
[quote=tekelioglu;165633]Nilüfer pisti bizim Bumod pistinin hemen altında ve dediğiniz gibi arabalarda asfaltta çok kötü durumda bu yüzden benim tercihim genelde Buttim'deki Tezcan abinin gokart pisti oluyor.Ayrıca izin alabilirsek yada uygun olursa sukay park'a giderken blackjack 55(kurşunsuz benzinle çalışan dev bi catamaran model) getirebilirim.Bu sayede de herkesin kanına model işini biraz daha sokmuş olurum :001_cool:[/quote]
Tekelioğlu, sanırım sende bizim etkin üyelerimizden biri olma yolunda ilerliyorsun :thumbup1:
İstanbul ekibi olarak çıkaracağımız SukayPark turunda seninle mutlaka iletişime geçeceğiz.
Sen ismini soyadını ve telefonunu Bursa İl Sorumlusu La_Hawle'ye bildir.
Sitede baya bir Kartingci var. Wake sonrası mutlaka yaparız bir organizasyon.
Dediğin pist hakkında bilgi verir misin ? Uzunluk, araçlar, zemin yapısı, telemetri vs..
-
Walla elimden geldiğince her konuda herşeye hazırım diyelim direkt olarak:) Pistin direkt linkini buraya yazıyorum ancak umarım bir sorun teşkil etmez [URL="http://www.buttimpark.com"]www.buttimpark.com[/URL] site üzerinden inceleme yapabilirsin.Ayrıca bugün sukay park'a uğradım :blushing: ama kızmayın sadece fotoğraf çekme ve gözleme yeme amacıyla gittim:) Bir kaç silüet yakalama çabası içine girdim(ışık çok kötüydü) hemde fotoları görüp sizleri gaza getirmeyi planladım:biggrin:(fotoların kalitesini düşürmek zorunda kaldım kusuruma bakmayın lütfen)
[URL]http://img534.imageshack.us/img534/3816/imgp6485.jpg[/URL]
[URL]http://img404.imageshack.us/img404/8441/imgp6537o.jpg[/URL]
[URL]http://img139.imageshack.us/img139/698/imgp6507.jpg[/URL]
[URL]http://img638.imageshack.us/img638/2363/imgp6505.jpg[/URL]
-
Karting araçları üzerinde zaman ve pozisyon göstergesi mi ? Tekeli sen ne yaptın ? Sukay Turunu biran önce çıkarmak lazım İstanbul'dan :)
Resimler için teşekkürler. Güzel motive oldu. Patron Kazakistan'dan dönünce bir tur ayarlarız artık.
-
Walla açık konuşmak gerekirse araçların üzerinde pozisyon göstergesi falan yok.Ama bizim model otomobillerde de kullandığımız marka olan ve dünyanın en iyisi "amb" marka transponderlar kullanılıyor.Mekan rahat insanları zaten tanıdık ve iyi insanlar pist keyifli daha ne olsun(pistten hiç bir çıkarım yok bundan emin olabilirsiniz,her zaman iyinin arkasındayım).Sen izin işini ayarla daha pideli köfte yicez,wakeboard yapıcaz,bizim piste gidicez bira keyfi yapıcaz ohoo çok iş var :) Da tek problem var ben bu wakeboard işine yeni giriştim fena acemiyim bunu bir şekilde geliştirmemiz lazım,herkes bi el atsa beni milli sporcu yaparız :)
-
Merak etme sen yeni başlamışsın başlamadan bırakanlarımızda var dimi tifom abim :001_tt2::001_tt2:
-
[quote=darksky;165729]Merak etme sen yeni başlamışsın başlamadan bırakanlarımızda var dimi tifom abim :001_tt2::001_tt2:[/quote]
Başlatırız senide Wake'a merak etme.
----------
Bu arada Bursa için İstanbul'dan bir program düşünüyoruz. Hafta içi netlik kazanır.
-
[quote=Maverick;165732]Başlatırız senide Wake'a merak etme.
----------
Bu arada Bursa için İstanbul'dan bir program düşünüyoruz. Hafta içi netlik kazanır.[/quote]
bekleriz abicim :)
-
Ben başladım hatta deli sevdim.En azından ilk kalktığım gibi sağlam 6 tur attım sorasında zaten kavradım 1 tur atıp bırakıyordum :biggrin: Benim derdim bu işi ciddi anlamda yapmak.Yani boardumu,kaskımı vs. alıyım düzenli olarak ve üst seviyede yapıyım istiyorum.Spor geçmişim baya yoğun olduğundan böyle yorucu sporları çok seviyorum ( 6 yıl milli sporcuydum) :biggrin: Ayrıca salı sabahtan gitme planları içindeyim ( ist'dan arkadaşlar gelince en azından rezil olmayalım,hamlık olmasın die )
-
[quote=Maverick;165732]Başlatırız senide Wake'a merak etme.
----------
Bu arada Bursa için İstanbul'dan bir program düşünüyoruz. Hafta içi netlik kazanır.[/quote]
önce bi kendini başlat bakalım sevgili İstanbul Bey'i...:biggrin:
-
[quote=la_hawle;165917]önce bi kendini başlat bakalım sevgili İstanbul Bey'i...:biggrin:[/quote]
Ben jübilemi yaptım. Artık yerimizi gençlere bırakmalıyız :)
-
Ben bugün sukayparktaydım gözlerim Maverick'i aradı ama o yoktu üzüldüm,hüzünlendim...Ama metin oldum ve sevgili kartutkusu arkadaşlarım içinde wakeboard yaptım :)
-
e hadi ama yok mu bu haftasonuna bi organizasyon :drool: yani ben ordayım yeni nesil çaylak olarak ama ekip de orda olsa daha bi hoş olurdu...
-
[quote=tekelioglu;165925]Ben bugün sukayparktaydım gözlerim Maverick'i aradı ama o yoktu üzüldüm,hüzünlendim...Ama metin oldum ve sevgili kartutkusu arkadaşlarım içinde wakeboard yaptım :)[/quote]
Eline ayağına sağlık tekelioğlu :thumbup1:
kısa zamanda buluşup hem yeni tshirtlerin buluşmasını hemde wakeboard etkinliği yapalım hep birlikte. Şaka bir yana, ay da bir de olsa özleniyormuş bu wakeboard :lol::lol:
-
[quote=tekelioglu;165925]Ben bugün sukayparktaydım gözlerim Maverick'i aradı ama o yoktu üzüldüm,hüzünlendim...Ama metin oldum ve sevgili kartutkusu arkadaşlarım içinde wakeboard yaptım :)[/quote]
Benim İş ve tatil gezim öncesi bir tur düzenleriz inşallah. T-shirtlerimizle şov yaparız.
-
[quote=Maverick;165989]Benim İş ve tatil gezim öncesi bir tur düzenleriz inşallah. T-shirtlerimizle şov yaparız.[/quote]
Bak bu güzel olur işte :thumbup:
-
Wala daha bende t shirt falan yok.Ancak gelirken getiren olursa(ücreti mukabilinde) alabilirim.Ve büyük bir keyifle giyerim.Çünkü geçen gittiğimde bir internet sitesininde yapmış olduğu tshirtleri giymiş bi topluluk vardı ve ne yalan söliiim imrendim ;) Ayrıca kuvvetle muhtemel ben yarında wakeboard'a gidiyorum gelen varmı???
-
[quote=narcicegi89;165980]e hadi ama yok mu bu haftasonuna bi organizasyon :drool: yani ben ordayım yeni nesil çaylak olarak ama ekip de orda olsa daha bi hoş olurdu...[/quote]
Ben gelirim ama izleyici olarak :lol:
-
[quote=tekelioglu;166003]Wala daha bende t shirt falan yok.Ancak gelirken getiren olursa(ücreti mukabilinde) alabilirim.Ve büyük bir keyifle giyerim.Çünkü geçen gittiğimde bir internet sitesininde yapmış olduğu tshirtleri giymiş bi topluluk vardı ve ne yalan söliiim imrendim ;) Ayrıca kuvvetle muhtemel ben yarında wakeboard'a gidiyorum gelen varmı???[/quote]
Tekeli, t-shirt için başlığımız var. Senide yazalım ?
Takım olayına giyince inşallah bizde dediğin gibi bir ruh oluşturmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz turlarda gezilerde bu t-shirtler sayesinden insanlar bizden haberdar olacak.
-
Yazalım walla...Bide her gittiğimde yeminlen maverick aklıma sen geliosun :biggrin: sen wala bi gel seni pankartla falan karşılıcam havaalanlarındaki gibi "bay maverick" yazıcam öle karşılıcam.
-
[quote=tekelioglu;166013]Yazalım walla...Bide her gittiğimde yeminlen maverick aklıma sen geliosun :biggrin: sen wala bi gel seni pankartla falan karşılıcam havaalanlarındaki gibi "bay maverick" yazıcam öle karşılıcam.[/quote]
Enteresan. Çok iyi wakeboard yapsam anlayacağım da. 2 kere denedim, birinde devrildim, birinde düştüm.
[URL]http://www.kartutkusu.com/site-hakkinda/4599-asiri-karizmatik-yeni-kartutkusu-team-takim-ruhu-t-shirtleri.html[/URL]
Bak burda ismini ekleyebilirsin.
-
[quote=Maverick;165920]Ben jübilemi yaptım. Artık yerimizi gençlere bırakmalıyız :)[/quote]
Ne zaman başladın da jubileni yaptın İstanbul beyi ?? :)
Sen Antalya'ya gel bakalım....
-
[quote=nuestra;166099]Ne zaman başladın da jubileni yaptın İstanbul beyi ?? :)
Sen Antalya'ya gel bakalım....[/quote]
Valla nuestra hocamız bize öğretirse tekrar mavi sulara geri dönebilirim :)
Haftaya ordayım Allah kısmet ederse.
-
Arkadaşlar Antalya'ya gittim hatta geri döndüm(sağlık problemleri yüzünden).Bu yüzden hipnotics'ide göremedim.Bursa'ya döndüm sağlığım daha iyi durumda o yüzden hemen kaşıntı tuttu o yüzden sukay'a gitmiyor muyuz :biggrin:
-
Tekeli geçmiş olsun.
Herkes yaz tatilini bitirip İstanbul'a dönüş olduğunda sonbahar öncesi bir tur çıkarız muhtemelen.
-
-
[quote=tekelioglu;166933]Arkadaşlar Antalya'ya gittim hatta geri döndüm(sağlık problemleri yüzünden).Bu yüzden hipnotics'ide göremedim.Bursa'ya döndüm sağlığım daha iyi durumda o yüzden hemen kaşıntı tuttu o yüzden sukay'a gitmiyor muyuz :biggrin:[/quote]
geçmiş olsun tekelioglu. istanbul tayfası sonbahara atmış işi valla, bursalılar olarak gidicez biz anlaşılan :)
-
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Walla Narcicegi ben boş olduğum anda sukay'a kaçıyorum.Özellikle haftaiçi cidden çok keyifli oluyor.Haftaiçi seninde gelebilme durumun varsa bi liste oluşturalım haftaiçi bigün ayarlayıp gidelim hep beraber olmaz mı??
-
Oluuur bence pek güzel olur tekelioglu. Biz yarın gidiyoruz hatta freezeplayle. Haberleştik bugün yarın direkt ordayız :) dilersen sen de atla gel tabii bu mesajı okuduğunda zaten çok geç değilse.. olmadı haftaiçi de uyar bana uyarım her türlü programa ;)
-
Off bana yol arkadaşı çıktı süper.Ancak ben haftasonu cidden ordaki kalabalığı sevmiyorum o yüzden haftaiçi burdan tekrar haberleşelim narcicegi.
-
tmmdır :) haberleşiriz o zmn tekelioglu.. şimdi ben sukay için hazırlanıyım yavaştan :drool: görüşmek üzeree