-
19 Haziran 2010 Sukay Park
Arkadaşlar,
Birkaç tel görüşmesinden sonra 3-4 kafadar Cumartesi günü Saat 2 de Bursa Sukayda olucağız.
Gelmek isteyen tüm Bursalı arkadaşları bekleriz. Araç sıkıntısı olan kişiler profilimdeki cep numarasından ulaşabilirler. İtinayla alınır.
Bursa dışı katılmak isteyenler olursa gene itinayla sabah terminalden yada Mudanya feribot iskelesinden karşılanır. Gelmek isteyen katılımcı sayısı önemli ona göre Araba-Minibüs-Kamyonet-Kamyon olmadı Otobüs ayarlamam gerekir :001_tt2:
La_Hawle malesef aramızda olamicak.
Şuanki Liste
1. Narçiçeği89
2. Freezeplay
3. Chayanne
4. DarkMafia
5. Yassax (La_Hawle elinde bulunan vekaleti bana devretti kaçarın yok:lol:
6.)
-
Cevap: 19 Haziran 2010 Sukay Park
Budur..:thumbup:..bedenen olamasam da ruhen sizlerle olacağım..:)
-
[quote=DarkMafia;164425]Arkadaşlar,
Birkaç tel görüşmesinden sonra 3-4 kafadar Cumartesi günü Saat 2 de Bursa Sukayda olucağız.
[/quote]
Saat 2 de pist biraz yogun olur, sabah 10-11 gibi başlanırsa daha sakin ve verimli geçer ama olurda programına uymayan olursa herzaman hertürlü ordayım :thumbup1:
-
Gelmek isteyen tüm Bursalı arkadaşları bekleriz. Araç sıkıntısı olan kişiler profilimdeki cep numarasından ulaşabilirler. İtinayla alınır.
Bursa dışı katılmak isteyenler olursa gene itinayla sabah terminalden yada Mudanya feribot iskelesinden karşılanır. Gelmek isteyen katılımcı sayısı önemli ona göre Araba-Minibüs-Kamyonet-Kamyon olmadı Otobüs ayarlamam gerekir :001_tt2:
Şuanki Liste
1. Narçiçeği89
2. Freezeplay
3. Chayanne
4. DarkMafia
6.)[/quote]
amada bu olmadıki yaa :( keşke daha erken haber verseydiniz bende katılmaya çalışırdım :crying:
-
[quote=metalium;164452]amada bu olmadıki yaa :( keşke daha erken haber verseydiniz bende katılmaya çalışırdım :crying:[/quote]
Sen gelince insanların morali bozulduğu için geç haber vermiş olabilirler mi üstadım ?
:)
-
[quote=Maverick;164456]Sen gelince insanların morali bozulduğu için geç haber vermiş olabilirler mi üstadım ?
:)[/quote]
Heee hee hee :biggrin: komplo kuruldu diyosun yani :)
-
Ankara olmasa kesin oradaydım , zaten çok özledim kaymayı. En kısa zamanda bunun tekrarını Bursa da yada Antalya da yapmalıyız ;)
-
[quote=Emrah;164477]Ankara olmasa kesin oradaydım , zaten çok özledim kaymayı. En kısa zamanda bunun tekrarını Bursa da yada Antalya da yapmalıyız ;)[/quote]
Ankara'da da kaydırırız seni emrahım, üzülme ;)
-
[quote=metalium;164469]Heee hee hee :biggrin: komplo kuruldu diyosun yani :)[/quote]
[quote=Maverick;164456]Sen gelince insanların morali bozulduğu için geç haber vermiş olabilirler mi üstadım ?
:)[/quote]
Komplo yok komplo bizi bozar kardeş. Bana haber ulaşır ulaşmaz siteye yapıştırdım walla. Fikir babasının (aslında anası narçiçeği89) net problemi olduğu için tel vasıtasıyla ulaşabildiği 2-3 kişiye söylemiş banada haber verdi ve hemen siteye yazdım.
-
[quote=Emrah;164477]Ankara olmasa kesin oradaydım , zaten çok özledim kaymayı. En kısa zamanda bunun tekrarını Bursa da yada Antalya da yapmalıyız ;)[/quote]
Emrah 1 gün önce ben geliyom kaymaya de sukay parkı boşaltim sana. Alt tarafı bomba var ihbarı yaparım :biggrin: Millet kaçar bizde rahat rahat kayarız... :lol::lol::lol:
-
[quote=oliver_han;164479]Ankara'da da kaydırırız seni emrahım, üzülme ;)[/quote]
Oli angarada vamı sukayağı?
-
[quote=DarkMafia;164482]Komplo yok komplo bizi bozar kardeş. Bana haber ulaşır ulaşmaz siteye yapıştırdım walla. Fikir babasının (aslında anası narçiçeği89) net problemi olduğu için tel vasıtasıyla ulaşabildiği 2-3 kişiye söylemiş banada haber verdi ve hemen siteye yazdım.[/quote]
Ozaman yakın zamanda organize olalım hep birlikte geniş katılımlı bişler ayarlayalım ;)
Bu arada sizlere iyi eğlenceler bol foto bekliyoruz özellikle raily -raley :confused1: (yanlış yazmış olabilirim gerçeği nedir bulamadım) yaparken
-
[quote=DarkMafia;164485]Oli angarada vamı sukayağı?[/quote]
olmaz mı... ;)
-
Şuanki Liste
1. Narçiçeği89
2. Freezeplay
3. Chayanne
4. DarkMafia
6.)[/quote]
arkadaşlar istanbuldan 3 kiş katılmak istiyoruz aranızdan biri bana ulaşabilirse sevinirim..numaram olide var.:confused1:
-
[quote=DİDEM DORE;164521]arkadaşlar istanbuldan 3 kiş katılmak istiyoruz aranızdan biri bana ulaşabilirse sevinirim..numaram olide var.:confused1:[/quote]
oliver admin mi, sekreter mi, rehber mi, danışman mı, özel kalem mi... necidir sahi... :confused1:
-
[quote=DİDEM DORE;164521]arkadaşlar istanbuldan 3 kiş katılmak istiyoruz aranızdan biri bana ulaşabilirse sevinirim..numaram olide var.:confused1:[/quote]
istanbuldan sabah deniz otobüsüyle gelinecekse saat 2 biraz geç olabilir gibime geldi :/ ztn ctesi saat 2de aşırı kalabalıklaşmaya başlayabilir. erken gitsek daha iyi olabilir ahali?
bu sıcaklarda çok ani bi plan oldu ama güzel geçecek gibi :) ist.dan ipini koparan gelsin bence, 90 dk nedir ki :001_rolleyes:
p.s. event için teşekkürler darkmafia :thumbup:
-
[quote=narcicegi89;164531]ist.dan ipini koparan gelsin bence[/quote]
sadece istanbul mu davetli yani... :confused1: hani darkmafia hepimizi davet ediyordu... :confused1:
-
[quote=oliver_han;164533]sadece istanbul mu davetli yani... :confused1: hani darkmafia hepimizi davet ediyordu... :confused1:[/quote]
ya ama ama orası yakın diye şeettim benn :sad: :blushing:
tabii ki kapımız herkese açııık. hele ki biricik adminimize :001_rolleyes: dizin nası oldu oliver_han? dizin tam kendine gelememiş olsa bile gel, yeter ki gel.. anneme kurabiye bile yaptırırım :blush:
-
[quote=narcicegi89;164537]ya ama ama orası yakın diye şeettim benn :sad: :blushing:
tabii ki kapımız herkese açııık. hele ki biricik adminimize :001_rolleyes: dizin nası oldu oliver_han? dizin tam kendine gelememiş olsa bile gel, yeter ki gel.. anneme kurabiye bile yaptırırım :blush:[/quote]
galiba naz yaptım biraz... :blush: çok şükür toparladı baya... fizik tedaviye başladım işte... çok çok teşekkür ederim... :thumbup:
-
[quote=oliver_han;164539]galiba naz yaptım biraz... :blush: çok şükür toparladı baya... fizik tedaviye başladım işte... çok çok teşekkür ederim... :thumbup:[/quote]
Rica ederim, ne demek. Geçmiş oslun tekrardan... :)
-
[quote=narcicegi89;164531]istanbuldan sabah deniz otobüsüyle gelinecekse saat 2 biraz geç olabilir gibime geldi :/ ztn ctesi saat 2de aşırı kalabalıklaşmaya başlayabilir. erken gitsek daha iyi olabilir ahali?
bu sıcaklarda çok ani bi plan oldu ama güzel geçecek gibi :) ist.dan ipini koparan gelsin bence, 90 dk nedir ki :001_rolleyes:
p.s. event için teşekkürler darkmafia :thumbup:[/quote]
Nar sen 2 dedin diye 2 yazmıştım ben sabahtan akşama kadar kayabilirim!... :lol:
-
[quote=DarkMafia;164544]Nar sen 2 dedin diye 2 yazmıştım ben sabahtan akşama kadar kayabilirim!... :lol:[/quote]
ya bana da chayenne dedi :lol: bi daha da sorgulamadım valla.. gerekirse ona dönüş yapılabilir, ben de her saate uyarım ;)
-
yarın didem hanım ve tayfası 10 feribotuyla istanbuldan yola çıkacaklar. ben 11:30 gibi mudanyaya gidip onları karşılicam. Yanlız Yassaxa ulaşamadım hawle mesaj atıcaktı numarasını mms olarak göndermeye çalışmış o nuda başaramamış :D Yasaxın numarası kimde war?
-
[quote=DarkMafia;164551]yarın didem hanım ve tayfası 10 feribotuyla istanbuldan yola çıkacaklar. ben 11:30 gibi mudanyaya gidip onları karşılicam. Yanlız Yassaxa ulaşamadım hawle mesaj atıcaktı numarasını mms olarak göndermeye çalışmış o nuda başaramamış :D Yasaxın numarası kimde war?[/quote]
onun numarası bende yok ama mudanyadan dönüşte arabada yer olacak mı darkmafia? beni de tam tepeden(kahvebeyaz hizasından) alabilirsen mikemmel ötesi olurr :001_rolleyes:
-
Kayak nasıl geçti arkadaşlar ? Kimler neler yaptı ?
-
Selam Kusura Bakmayın Anca Yazabiliyorum. (Biraz Hamlamışımda anca açıldım :lol:) Her tarafım ağrıyor. Açıkçası diğer arkadaşlarda aynı durumdadır herhalde. :001_tongue:
Malesef güne pek güzel başlayamadım. Bazı arkadaşları feribot iskelesinde karşılayabilmek için akşamdan hanım çoluk çocuk toplandık güzelyalıda feribot iskelesinin karşısında oturan kayın pedere kalmaya gittik. Malum sabah kalkamayız geç kalaırız falan ayıp olur. Neyse feribot ufukta göründü ve arabaya binip iskeleye girdik. 11:30 feribot kapakları açıldı. Hurraaaaa millet ipini koparmış gibi fırlıyo dışarı. Her geçen arabanın içine bakmaya çalışıyorum. (Nedense sanki gelicek kişileri tanıcam daha önce tanışmamıştık) Tüm araçlar bastırdı gitti. Acaba arabasızmı geldiler dedim doğru yaya çıkışına. Bakın bakın bekle bekle nafile. Cep telefonlarından deli gibi arıyorum cevap veren yok. Nitekim 1 saat bekledikten sonra iskelede ampul :angry: gibi bekleyen ben kaldıktan sonra yolda ayakta beklemekte olan Narçiçeği89 u almak üzere yola çıktım.
Sukayparka girdik. Fazla kalabalık değildi. narçiçeği ve Freezeplay hemen bordları aldılar. Ve Başladılar çıkışlara. Selmanı izleyemedim pek ama Narçiçeğini bol bol izledim. Kendisini burdan tebrik ediyorum bukadar azimli bir bayan görmemiştim. :thumbup::thumbup1::thumbup:
Ama en sonunda dayanamaıp kneeboarda geçiş yaptı kendileri.
Chayanne 2 gibi geldi. Chayanne ve bendeniz zaten geçen seneden başladığımız için sorunsuz bir gündü. Tek fark kızımın gazıyla rampalaradan atlama çalışmalarım oldu. Yemek için mola verdiğimizde İstanbuldan gelecek 3 kişiden biri (nicki vermiyorum) aramış telefonu eşim açmıştı kendileri özür dilemişler. UYUYA KALMIŞLAR!!!!:angry::cursing::angry: (Yorum yapmıyorum)
neticesinde güzel bir gündü. Hiçbirimiz ne fotoğraf makinası nede kamera getirmiştik. Gerçi ordaki arkadaşlardan biri birkaç kare çekti ama o resimlerde henüz elime ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz buraya postlarım.
-
[quote=Maverick;164617]Kayak nasıl geçti arkadaşlar ? Kimler neler yaptı ?[/quote]
Genel olarak hava durumu ve pist yogunlugu wake için mükemmeldi ama kendi adıma şuan bile acısını hissettiğim bir tecrubeydi :crying: Kicker transfer denememde dengemi kaybettim ve düşüşte handleın üstüne düştüm tabi o
ipin altımdan hızlıca sıyrılmasıyla karnımda bir parmak boyu kadar derin çizik oluştu. Raley denemelerimin birindede inişte boardun ucu suya girdi ve o düşüşle suyu beton gibi hissettim zattedersem sağ kaburga kemimlerimden biri çatladı yada acaip bi doku zedelenmesi çünkü yatakta dönemiyorum bile bugun filimlerden belli olur artık :thumbdown:
-
[quote=freezeplay;164757]Genel olarak hava durumu ve pist yogunlugu wake için mükemmeldi ama kendi adıma şuan bile acısını hissettiğim bir tecrubeydi :crying: Kicker transfer denememde dengemi kaybettim ve düşüşte handleın üstüne düştüm tabi o
ipin altımdan hızlıca sıyrılmasıyla karnımda bir parmak boyu kadar derin çizik oluştu. Raley denemelerimin birindede inişte boardun ucu suya girdi ve o düşüşle suyu beton gibi hissettim zattedersem sağ kaburga kemimlerimden biri çatladı yada acaip bi doku zedelenmesi çünkü yatakta dönemiyorum bile bugun filimlerden belli olur artık :thumbdown:[/quote]
Üstad çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Netleştirdiğinde bize bildirirsin mutlaka.
-
[quote=DarkMafia;164754]Selam Kusura Bakmayın Anca Yazabiliyorum. (Biraz Hamlamışımda anca açıldım :lol:) Her tarafım ağrıyor. Açıkçası diğer arkadaşlarda aynı durumdadır herhalde. :001_tongue:
Malesef güne pek güzel başlayamadım. Bazı arkadaşları feribot iskelesinde karşılayabilmek için akşamdan hanım çoluk çocuk toplandık güzelyalıda feribot iskelesinin karşısında oturan kayın pedere kalmaya gittik. Malum sabah kalkamayız geç kalaırız falan ayıp olur. Neyse feribot ufukta göründü ve arabaya binip iskeleye girdik. 11:30 feribot kapakları açıldı. Hurraaaaa millet ipini koparmış gibi fırlıyo dışarı. Her geçen arabanın içine bakmaya çalışıyorum. (Nedense sanki gelicek kişileri tanıcam daha önce tanışmamıştık) Tüm araçlar bastırdı gitti. Acaba arabasızmı geldiler dedim doğru yaya çıkışına. Bakın bakın bekle bekle nafile. Cep telefonlarından deli gibi arıyorum cevap veren yok. Nitekim 1 saat bekledikten sonra iskelede ampul :angry: gibi bekleyen ben kaldıktan sonra yolda ayakta beklemekte olan Narçiçeği89 u almak üzere yola çıktım.
Sukayparka girdik. Fazla kalabalık değildi. Elif (narçiçeği) ve Selman (Freezeplay) hemen bordları aldılar. Ve Başladılar çıkışlara. Selmanı izleyemedim pek ama Narçiçeğini bol bol izledim. Kendisini burdan tebrik ediyorum bukadar azimli bir bayan görmemiştim. :thumbup::thumbup1::thumbup:
Ama en sonunda dayanamaıp kneeboarda geçiş yaptı kendileri.
Chayanne 2 gibi geldi. Chayanne ve bendeniz zaten geçen seneden başladığımız için sorunsuz bir gündü. Tek fark kızımın gazıyla rampalaradan atlama çalışmalarım oldu. Yemek için mola verdiğimizde İstanbuldan gelecek 3 kişiden biri (nicki vermiyorum) aramış telefonu eşim açmıştı kendileri özür dilemişler. UYUYA KALMIŞLAR!!!!:angry::cursing::angry: (Yorum yapmıyorum)
neticesinde güzel bir gündü. Hiçbirimiz ne fotoğraf makinası nede kamera getirmiştik. Gerçi ordaki arkadaşlardan biri birkaç kare çekti ama o resimlerde henüz elime ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz buraya postlarım.[/quote]
yorum bile yapamıyorum nederseniz haklısınz....çok özürdilerim:k-503716-aglayan_smmahçubiyetimi dile getirecek kelime bulamıyorum...çok çok özürdilerim...
-
@darkmafia: iyi niyetli davranışın için kartutkusu adına teşekkür ederim babacım... hadisenin kahramanı arkadaş şapkasını önüne alsın, düşünsün... yaptığın ciddi bir fedakarlık... karşılığı bu şekilde olamaz... uyanamamak bir mazeret değil... diyelim ki geç kalkıldı; gerekirse topçular'dan geçilir, hatta körfez dolaşılır ve ayıp telafi edilir... ya da en basiti tutulamayacak sözler verilmez...
başlangıcı can sıkıcı olsa da, keyifli bir gün geçirmenize sevindim... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
-
[quote=oliver_han;164767]@darkmafia: iyi niyetli davranışın için kartutkusu adına teşekkür ederim babacım... hadisenin kahramanı arkadaş şapkasını önüne alsın, düşünsün... yaptığın ciddi bir fedakarlık... karşılığı bu şekilde olamaz... uyanamamak bir mazeret değil... diyelim ki geç kalkıldı; gerekirse topçular'dan geçilir, hatta körfez dolaşılır ve ayıp telafi edilir... ya da en basiti tutulamayacak sözler verilmez...
başlangıcı can sıkıcı olsa da, keyifli bir gün geçirmenize sevindim... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...[/quote]
Bazen elinizden birşey gelmediği durumlar olabilir olicim bu konuda çok suçlu olduğum biliyorum ve birşey diyemiyorum ama kendimi darkmafia ve ailesine affettiricem inş.uyananamak mazeret değil biliyorum..bunun gerekli bir sebebi var...dediğim gibi bazen hiç istemediğiniz bir olay gelebiliyor başınıza buda benim başıma gelen özel bir olay ile ilgili....tutamayacağım sözü hayatta vermem ama ilk defa oldu ve buradan tekrardan herkesin önünde darkmafia ve ailesinden tekrardan özürdilerim
saygılar
-
Arkadaşlar Didem Hanım bu konuda biraz arkadaş kurbanı olmuş gibi. Mümkünse konuyu burda kapatalım.. Tek üzüldüğüm şey güzel bir günü kaçırdılar.
-
[quote=DarkMafia;164754]Selam Kusura Bakmayın Anca Yazabiliyorum. (Biraz Hamlamışımda anca açıldım :lol:) Her tarafım ağrıyor. Açıkçası diğer arkadaşlarda aynı durumdadır herhalde. :001_tongue:
narçiçeği ve Freezeplay hemen bordları aldılar. Ve Başladılar çıkışlara. Selmanı izleyemedim pek ama Narçiçeğini bol bol izledim. Kendisini burdan tebrik ediyorum bukadar azimli bir bayan görmemiştim. :thumbup::thumbup1::thumbup:[/quote]
ya aradan 2 gün geçti hala daha her yanım ağrıyor ya, kendime gelemedim :/ yutkunurken bile acı çekiyorum olacak iş mi :sad: yarım saat önce popodan ağrı kesiciyi yedim, dayanamadım artık...
ama durmak yok yola devam! haftaya yine denemek istiyorum, bu sefer başaracağım :thumbup:
ayrıca çok eğlendim ben, her şey için teşekkürler sevgili kartutkunu arkadaşlarım :)
-
Iskele feribot bosver simdil Dark,
su senin mudurune Operasyon duzenleyelim:sneaky2:
Hem desarj olarizz hihihi
-
[quote=DarkMafia;164802]Arkadaşlar Didem Hanım bu konuda biraz arkadaş kurbanı olmuş gibi. Mümkünse konuyu burda kapatalım.. Tek üzüldüğüm şey güzel bir günü kaçırdılar.[/quote]
bunu kesinlikle en kısa zamanda telafi edicemmm.....benim en çok üzüldügüm konu belli zaten , 2. üzüldüğüm konu ise eğlence diil sizlerle tanışamamak...tekrardan çok ama çok tşk ederim ve çok özürdilerim...
-
Valla o gün uçuştan önce allahtan aramışım bende yoksa hava alanı mağduru da ben olacaktım son anda arkadaşlarım geldiler de kurtardım :)
-
[quote=darksky;164815]Valla o gün uçuştan önce allahtan aramışım bende yoksa hava alanı mağduru da ben olacaktım son anda arkadaşlarım geldiler de kurtardım :)[/quote]
didem dore mağdurları derneği... :001_tt2: :lol:
-
[quote=oliver_han;164816]didem dore mağdurları derneği... :001_tt2: :lol:[/quote]
:lol::lol::lol:
-
katılan herkes memnun kalmış anladığım kadarıyla...ben de aranızda olmayı çok isterdim fakat yazın haftasonları Erdek'te olduğum için katılamadım...:sad:...bu güzel organizasyon için DarkMafia'ya teşekkürlerimi iletmek istiyorum..en kısa zamanda görüşmek üzere...
p.s.: Geçmiş olsun Freezeplay..umarım ciddi birşey yoktur..haberlerini bekliyoruz...
-
[quote=la_hawle;164820]katılan herkes memnun kalmış anladığım kadarıyla...ben de aranızda olmayı çok isterdim fakat yazın haftasonları Erdek'te olduğum için katılamadım...:sad:...bu güzel organizasyon için DarkMafia'ya teşekkürlerimi iletmek istiyorum..en kısa zamanda görüşmek üzere...[/quote]
wingman erdek diyor... ben de kendisini saygı duruşuna davet ediyorum... :biggrin: