-
Gambit'e Hoşgeldin Buluşması 17/06/2010 - Yeni Buluşma 26/09/2010
Merhaba arkadaşlar,
Sitemizin Rusya temsilcilerinden değerli üyemiz Gambit (benim kanat adamım Goose) İstanbul'a gelmiş bulunmaktadır.
Bu vesile ile bu akşam Bağdat Caddesi'nde buluşuyoruz.
İstanbul'dan tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz.
Bugüne kadar bize hiç katılmayan arkadaşlara mesajım; Sizde benim gibi çıka gelin ansızın, bu aileye dahil olun !
1) Gambit
2) Maverick
3) Iceman
4) Night Flight
5) Mage
6) Mage+1
7) CemKa ?
8) NilKa ?
9) AdaKa ?
10) Gökbey ?
11) Kite ?
12) Merish ?
13)
-
Cevap: Gambit'e Hoşgeldin Buluşması 17/06/2010
1) Gambit
2) Maverick
3) Iceman
4) Night Flight
5) Mage
6) Mage+1
7) CemKa ?
8) NilKa ?
9) AdaKa ?
10) Gökbey ?
11) Kite ?
12) Merish ?
13) Emrah ?
-
ayy bir biz olamiyorusz bu bulusmalarda :001_unsure:
-
1) Gambit
2) Maverick
3) Iceman
4) Night Flight
5) Mage
6) Mage+1
7) CemKa ?
8) NilKa ?
9) AdaKa ?
10) Gökbey
11) KiTe
12) Merish
13) Emrah ?
Gökbey, Kutay ve Merish kesinleşti. CemKa ve Emrah'ın durumu belirsiz. Büyük bir ihtimalle onlarıda bekliyoruz.
Gelmek isteyip de, " Ben kimseyi tanımıyorum", " Beni alırlar mı aralarına?" vs.. gibi düşünceleri olan sayın çekimser arkadaşlar; yineliyorum, atlayın gelin :biggrin:
-
[quote=Extreme;164414]ayy bir biz olamiyorusz bu bulusmalarda :001_unsure:[/quote]
Bak Gambit atladı geldi Rusyalardan.
Sende atla gel :thumbup1:
-
valla gambit sevildiğini bil... bak ben ist.e geldiğimde 5 kişi vardı, sen geldin 15 :P :D
-
-
suan yoldayım ankaradan geliyorum keske yarın bulusma olsaydı.ama bağdat cad.de kalıcam.umarım gorusebılırız.
-
Hoşgeldin Gambit, inş. hafta sonu görüşebilirizzz.
-
Hoşgelişler ola Gambit...
-
Gokbey,Kite,Merish,Mage,Mage+1,Gambit,Night Flight,Iceman Caddebostan sahilde oturuyoruz.
-
Denizde otursaydınız abi bu ne yaaa :001_tt2:
içeri girin bence dalga falan olur mazallahh :lol:
Kıskandığımı çok mu belli ettim acep :laugh:
-
Gokbey'i uyandırmasaydınız keşke bir foto için..:lol::lol:..ne güzel uyuyormuş adam..:biggrin:
-
Çok güzel bir geceydi. Herkese teşekkürler. Özelliklede bize böyle güzel bir mekan keşfettiren Mage'a.
-
[quote=oliver_han;164435]valla gambit sevildiğini bil... bak ben ist.e geldiğimde 5 kişi vardı, sen geldin 15 :P :D[/quote]
Tesekkurler kardes, ben de beklemiyordum valla, oglen maverick i aradim, acmadi bile :D, mesaj gonderdi arayacagim diye, ben de evden ciktim bir daha foruma da bakamadim bulusmaya kadar. Sonra bir baktim bayaa kalabalik olmusuz. Bir sonrakine seni de bekleriz
[quote=DarkMafia;164437]Hosgeldin Gambit.[/quote]
Hosbulduk mafia baba :)
[quote=Night FLighT;164438]Hosgeldin dostum ;) imkansizi gerceklestiriyorum ve 15 dk sonra yaninizdayim ;)[/quote]
Benim icin 77 bolumdur ilk defa ask-i memnu yu izlemekden vazgecen sevgili dostum :) Nightfligt a cok cok tesekkurler.
[quote=DİDEM DORE;164439]suan yoldayım ankaradan geliyorum keske yarın bulusma olsaydı.ama bağdat cad.de kalıcam.umarım gorusebılırız.[/quote]
Keske dun gelseydin de denilebilir bu durumda :)
[quote=CemKa;164440]Hoşgeldin Gambit, inş. hafta sonu görüşebilirizzz.[/quote]
Hosbulduk Cemka. Maalesef Cumartesi sabah erkenden Antalya ya kaciyorum ama Temmuz 2 de Istanbul dayim, umarim o zaman gorusuruz dostum.
[quote=la_hawle;164442]Hoşgelişler ola Gambit...[/quote]
Nbr la_hawle, mage ile seni andim bir ara dun, umarim bir sonraki gorusmede bulusuruz.
Ben her gelisimde jet lag olup gece erkenden uyuyakalan birisi olarak dun gece yarisini gectiginde bile hala cin gibi uyaniktim. Ben de sizi cok ozlemisim arkadaslar, super muhabbet ve sicakkanliliginiz icin tesekkurler.
-
Hoş geldin Gambit, dün annem burada olduğu için gelemedim kusuruma bakma. Ankara ya gidip geldikten sonra ilk buluşmada yanındayım kardeş ;)
-
Ay ne guzel bulusma yapmisiniz:thumbup1:
Superr:thumbup1:
-
hoşgeldin gambit:001_rolleyes:
-
[quote=Night FLighT;164457]Yine çok çok keyifli bir akşamdı ..Katılımcı Kartutkunlarına çok teşekkürler.
Gece sonu biraz bilmeceye dönse de ben epeyce güldüm :)
2 araba-3 kişi = 0 Ehliyet -( Night -ice- gökbey )
2 kişi - 2 ehliyet = 0 araba ( mage - cem )
1 araba = 2 kişi = (mavr gambit)
1 araba = 2 ehliyet = ( Kite-Merish )
Bu durum bir karmaşık hale geldi ki sormayın..Yerlere yattık bir ara gülmekten.....
Eski bir 2[I]Kurt-Kuzu-saman[/I] " hikayesine döndü ..
Ama Çözdük ..Anısı Kaldı ..
Gambit İyi ki geldin ;)Özlemişiz ;)[/quote]
Puahahaa manzaraya bakın hele umarım masadan kalkmadan problemi çözebilmişsinizdir :lol:
-
[quote=Night FLighT;164457]Yine çok çok keyifli bir akşamdı ..Katılımcı Kartutkunlarına çok teşekkürler.
Gece sonu biraz bilmeceye dönse de ben epeyce güldüm :)
2 araba-3 kişi = 0 Ehliyet -( Night -ice- gökbey )
2 kişi - 2 ehliyet = 0 araba ( mage - cem )
1 araba = 2 kişi = (mavr gambit)
1 araba = 2 ehliyet = ( Kite-Merish )
Bu durum bir karmaşık hale geldi ki sormayın..Yerlere yattık bir ara gülmekten.....
Eski bir 2[I]Kurt-Kuzu-saman[/I] " hikayesine döndü ..
Ama Çözdük ..Anısı Kaldı ..
Gambit İyi ki geldin ;)Özlemişiz ;)[/quote]
Night'cım ben en son havuz problemlerinde bırakmıştım problem çözmeyi :001_tongue:
Ama az kaldı çözmek üzereyim :lol:
-
Emrahcim Hosbulduk, 3 Temmuz da yeniden bir bulusalim o zaman
Extreme sen de atla gel o hafta sonu
Didem hosbulduk, sen surekli hareket halindesin sanirim ama 3 Temmuz a ayarla artik sen de bir seyler
-
[quote=iceman;164671]Hatta ne yapacaksın Antalya'da :001_tt2::lol: atla gel İstanbul'a.. :)[/quote]
Dun Hip notics de ne kadar guzel vakit gecirdigimi yazmayayim bari :001_tt2:
Carsamba gunu yeniden gitmek icin sabirsizlaniyorum simdiden. Bence siz bir minibus kiralayip buraya gelin, bir kac gun kamp yapalim bir guzel. :thumbup1:
-
Goose, demek biz seni hiç eğlendiremedik burda :sad:
-
[quote=Maverick;164751]Goose, demek biz seni hiç eğlendiremedik burda :sad:[/quote]
estefurullah kardesim, nerde oturuyorsunuz basligina yazdigim gibi Turkiye ye donersem Bagdat cadde tarafinda yasamayi dusunuyorum, o kadar cok eglendim, yine eglenecegiz. :thumbup1:
-
[quote=Gambit;164589]Emrahcim Hosbulduk, 3 Temmuz da yeniden bir bulusalim o zaman
Extreme sen de atla gel o hafta sonu
Didem hosbulduk, sen surekli hareket halindesin sanirim ama 3 Temmuz a ayarla artik sen de bir seyler[/quote]
Atlayip gelebilsem keskem Gambit,imkan olsa da sartlar el vermiyor.
Izin gunum sifira sifir indi.En az 9 aya kadari mecburi hizmetcalismam lazim.:crying:
-
Cevap: Gambit'e Hoşgeldin Buluşması 17/06/2010 - Yeni Buluşma 26/09/2010
Gambit tekrar İstanbul'da. Bağdat Caddesi'nde buluşuyoruz.
1) Gambit
2) Maverick
3) Emrah
4) Noperler
5) Mage
6) Cem
7) CemKa
8) NilKa
9) AdaKa
10) Gökbey
11) Kite
12) Merish