Bir de anket açıversin modlarımız hayrına :)
Önümüzdeki hafta için bir gün seçeriz max katılımla.
Printable View
Bir de anket açıversin modlarımız hayrına :)
Önümüzdeki hafta için bir gün seçeriz max katılımla.
[quote=keremkos;145080]Bir de anket açıversin modlarımız hayrına :)
Önümüzdeki hafta için bir gün seçeriz max katılımla.[/quote]
herşeyi devletten beklemeyin kardeşim... :001_tt2: :lol:
[quote=oliver_han;145086]herşeyi devletten beklemeyin kardeşim... :001_tt2: :lol:[/quote]
devletten bir ricamız daha olacak; bunun çoklu seçim yapılabilen versiyonu olsa ;)
[quote=keremkos;145111]devletten bir ricamız daha olacak; bunun çoklu seçim yapılabilen versiyonu olsa ;)[/quote]
işte o zor... :biggrin:
[quote=keremkos;145111]devletten bir ricamız daha olacak; bunun çoklu seçim yapılabilen versiyonu olsa ;)[/quote]
Keremcim hoşgeldiniz... Çarşambayı mı seçtin sen ? Bana 1 nisan dışındaki günler uyar.
[quote=oliver_han;145086]herşeyi devletten beklemeyin kardeşim... :001_tt2: :lol:[/quote]
Askeri ve mülki erkanı da bekliyoruz buluşmaya..
Ben anketin seyrine göre hareket edeceğim. Salı-Cuma hariç olabilirmiş gibi görünüyor. Bir biraya oy transfer edilebilir.
Kerem, Avusturya maceralarınızı dinlemek keyifli olacak.
Selamlar..
[quote=goxel;145119]Keremcim hoşgeldiniz... Çarşambayı mı seçtin sen ? Bana 1 nisan dışındaki günler uyar.[/quote]
Hoşbuldukkk :)
Ben bişey seçmedim daha, bana da salı dışındaki günler uyar gibi görünüyor.
En uygun çarşamba gibi ama ben de sona doğru oyumu kullanıcam :)
Walla ben hafta sonuna kadar bekleyecegim oyumu kullanmak için :) sonra Goksel bana serzenişte bulunuyor:biggrin: ama sanki 29/03 uygun gibi...
ben de takipteyim. herkes takipte:D bakalım hangi gün çıkacak
Ya boyle anketle falan da olmyo bu işler
salı gunu serhat abiye uymuyor, kereme de salı uymuyor. Nilay da ptesi dedi madem o zaman [B][SIZE=3]29 mart pazartesi yapalım mı ne diosunuz ?[/SIZE][/B]
Salı da zaten bizim iki oyumuz var ptesi de olur bize.
[quote=goxel;145216]Ya boyle anketle falan da olmyo bu işler
salı gunu serhat abiye uymuyor, kereme de salı uymuyor. Nilay da ptesi dedi madem o zaman [B][SIZE=3]29 mart pazartesi yapalım mı ne diosunuz ?[/SIZE][/B]
Salı da zaten bizim iki oyumuz var ptesi de olur bize.[/quote]
Bizde ok Gökselim
Çok önemli bir işiniz yoksa (hastalık, düğün, nişan, iştoplantısı vs.) herkes dizisini misafirini vs. ayarlıcak bence gerçekten gelmek istiyorsa :biggrin:
[COLOR=Red][B][SIZE=3]29 Mart Pazartesi uygunmu arkadaşlar ??[/SIZE][/B][/COLOR]
banada pazartesi uyar
oylamadan yanayım
iyi olan kazansın... :P :D
:biggrin: Salıdan iki kişi düşelim pazartesi banada uyar.
Oliver şu çoktan seçmeli oylama olmuyomu ?
İnsanlar kendilerine uyan günleri seçer en azından tek bir güne bağlı kalmayız.
Sonra demesinler goksel kafasına gore iş yapıyo diye. Demokratik bir seçim olsun.:biggrin:
Hadi sana zahmet bi el at bize.:thumbup1:
yeni anketiniz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...
[quote=oliver_han;145384]yeni anketiniz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...[/quote]
Teşekkürler Oli,
Pazartesi bana da uyar.
ezel var ama :( sali olsun bari.bende oyumu cuma ya attim
[quote=emresen;145583]ezel var ama :( sali olsun bari.bende oyumu cuma ya attim[/quote]
eve dönünce internetten izlersin:lol:
[quote=emresen;145583]ezel var ama :( sali olsun bari.bende oyumu cuma ya attim[/quote]
Ben internetten indiririm sana... :001_smile:
yada size gelelim buluşmaya ne dersin ?
[quote=goxel;145699]Ben internetten indiririm sana... :001_smile:
yada size gelelim buluşmaya ne dersin ?[/quote]
başımın üzerinde yeriniz var abi,buyrun gelin ne demek...
tamamdır mekan da belli oldu :001_tt2:
[quote=keremkos;146093]tamamdır mekan da belli oldu :001_tt2:[/quote]
e hadi bu kadarmıyız ya ?? Bahar geliyo kayboldu millet...:001_smile:
Tarih ne zaman netleşecek ?
[quote=keremkos;146093]tamamdır mekan da belli oldu :001_tt2:[/quote]
nasıl oldu yau o
[quote=canverse;146143]nasıl oldu yau o[/quote]
Emre buyrun gelin başımın üstünde yeriniz var dedi ya, Emrelerdeyiz :)
Şaka tabi
Duruma bakılırsa daha pek katılım olmamış ankete ; bu durumda Emre ye gidebilir hem muhabbet eder hem de Ezel i izleyebiliriz:):001_tongue:
Nerde bu Izmirlilerrr???
Günü uyarsa biz de geliriz. Salı günü Çağan'ın maçı var sanırım.
Emre koordinatları verirmisin :)
[quote=goxel;145699]Ben internetten indiririm sana... :001_smile:
yada size gelelim buluşmaya ne dersin ?[/quote]
Arkadaşlar ben espri olsun diye attım ortaya saolsun emre de davet etti de şaka bi yana evi musaitmidir bilmiyoruz. Durduk yerde iş çıkarmayalım emreye :) Emreyi tanıyan var tanımayan var, olurda 15-20 kişi olursak ki oluruz emre kardeşimizi sıkıntıya dusurmeyelim diye dusunuyorum ben.
[quote=goxel;146415]Arkadaşlar ben espri olsun diye attım ortaya saolsun emre de davet etti de şaka bi yana evi musaitmidir bilmiyoruz. Durduk yerde iş çıkarmayalım emreye :) Emreyi tanıyan var tanımayan var, olurda 15-20 kişi olursak ki oluruz emre kardeşimizi sıkıntıya dusurmeyelim diye dusunuyorum ben.[/quote]
Gökselcim herkes şaka yapıyor zaten.
Ne işimiz var Emrelerde, size gelcez :)
Kordonda falan biyerlerde oturur yer içeriz.
[quote=keremkos;146417]Gökselcim herkes şaka yapıyor zaten.
Ne işimiz var Emrelerde, size gelcez :)
Kordonda falan biyerlerde oturur yer içeriz.[/quote]
Bana Gökseller uyar. Yakın. Ümit uyar, o daha da yakın. Bir de benim ev uyar. Ama küçük.
PS: Kordon da uyar.
Bakıyorum ev toplanmasına doğru gidiyoruz,bir de pasta-börek oldu mu yanında tam olacak :biggrin:
Emre ye tsk edip toplanma mekanimizi kordona çevirmemizin doğru bir karar olacagini düşünüyorum.HAzır havalar da güzelken bir kordon keyfi yapalım :)
Mekan için önerileri bekleriz.
Hala oyunu kullanmayanlar var,herhalde h.sonuna herşey netleşir.
[quote=NilayKar;146458]Bakıyorum ev toplanmasına doğru gidiyoruz,bir de pasta-börek oldu mu yanında tam olacak :biggrin:
Emre ye tsk edip toplanma mekanimizi kordona çevirmemizin doğru bir karar olacagini düşünüyorum.HAzır havalar da güzelken bir kordon keyfi yapalım :)
Mekan için önerileri bekleriz.
Hala oyunu kullanmayanlar var,herhalde h.sonuna herşey netleşir.[/quote]
Olmadı umitin minibüste toplanalım buluşmaya tur havası katalım. Manisaya kadar gidip geri dönelim :)
sunset veya alinda diyorum ben.
[quote=goxel;146476]Olmadı umitin minibüste toplanalım buluşmaya tur havası katalım. Manisaya kadar gidip geri dönelim :)
sunset veya alinda diyorum ben.[/quote]
madem minibüse bindiniz bari çeşme, ada falan yapın... ne öyle şehrin dibindeki manisa'ya tur mu olurmuş... :001_tt2: :lol:
[quote=oliver_han;146920]madem minibüse bindiniz bari çeşme, ada falan yapın... ne öyle şehrin dibindeki manisa'ya tur mu olurmuş... :001_tt2: :lol:[/quote]
Walla Çeşme-Ada-Alaçatı da dibimiz sayılır :) Heryere yakınız biz,kim tutar bizi:biggrin:
[quote=NilayKar;147008]Walla Çeşme-Ada-Alaçatı da dibimiz sayılır :) Heryere yakınız biz,kim tutar bizi:biggrin:[/quote]
eh bir de dağlara yakın olaymış tam yerleşeceğim memleketmiş aslında... :001_tt2: :lol:
[quote=oliver_han;147015]eh bir de dağlara yakın olaymış tam yerleşeceğim memleketmiş aslında... :001_tt2: :lol:[/quote]
Adamı İzmir'de yaşamaktan caydıran tek etken: dağlara uzak:thumbdown:
Sırf bu yüzden fırsatını bulsam terkedecem memleketi
[quote=goxel;146415]Arkadaşlar ben espri olsun diye attım ortaya saolsun emre de davet etti de şaka bi yana evi musaitmidir bilmiyoruz. Durduk yerde iş çıkarmayalım emreye :) Emreyi tanıyan var tanımayan var, olurda 15-20 kişi olursak ki oluruz emre kardeşimizi sıkıntıya dusurmeyelim diye dusunuyorum ben.[/quote]
abi basimin ustunde yeriniz var derken saka yapmadim yaw ne demek herzaman.ama bizim ev 6 misafirden fazla almiyor :D