-
21 Mart Pazar İzmir-Uludağ Günübirlik (EGESNOW)
Selam arkadaşlar,
Belli bir sayıya ulaşırsak hafta sonu gidelim diyorum ben.
[SIZE=3][COLOR=Red]
2009 MODEL VW VOLT İLE ULAŞIM + 1 GUN SINIRSIZ AĞAOĞLU SKIPASS [B]100 TL.[/B][/COLOR][/SIZE]
Listeyi başlatıyorum, 1-2 arkadaştanda haber bekliyorum.
1-Göksel
2-Adem
3-Gökhan
4-Emre
5-
-
Cevap: 21 Mart Pazar İzmir-Uludağ Günübirlik (EGESNOW)
-
[quote=goxel;144307]Selam arkadaşlar,
[SIZE=3][COLOR=Red]
2009 MODEL VW VOLT İLE ULAŞIM + 1 GUN SINIRSIZ AĞAOĞLU SKIPASS [B]100 TL.[/B][/COLOR][/SIZE]
1-Göksel
2-Adem
3-Gökhan
4-Emre
5-[/quote]
:biggrin: herkes bıkmış heralde. Mehmet,elif,nilay sesiniz çıkmıyo ?
Neyse olmadı biz egesnow un özel arabasıyla gideriz kardeşlerimle.:biggrin:
Son liste:
1-Göksel
2-Adem
3-Gökhan
4-Emre
5-Emre
-
Kardeşler bende geliyorum benide yazın...
1-göksel
2-adem
3-gökhan
4-emre
5-emre
6-Koray
-
Katılım düşük kaldı. Yarın oglene kadar duruma bakarız, olmadı bizim 5 arkadaş arabamız ile gitme durumumuz var ayrıca birde yarın pist durumunu ogrenicez ona gore planlama yapıcaz.
Sanırım herkes sezonu kapatmış... :)
-
Katılım düşük olsada siz gidin arkadaşlar bu havaları çook ararız sonra :)) yine kayılacak durum mevcut ben kaçırmayın derim izmir tayfası!
-
[quote=batista34;144652]Katılım düşük olsada siz gidin arkadaşlar bu havaları çook ararız sonra :)) yine kayılacak durum mevcut ben kaçırmayın derim izmir tayfası![/quote]
Maliyet artıyo ama... Varmı başka kendi arabası ile gelmek isteyen ?
-
[QUOTE=goxel;144307]Selam arkadaşlar,
[SIZE=3][COLOR=red]2009 MODEL VW VOLT İLE ULAŞIM + 1 GUN SINIRSIZ AĞAOĞLU SKIPASS [B]100 TL.[/B][/COLOR][/SIZE]
1-Göksel
2-Adem
3-Gökhan
4-Emre
5-kagan (kagan35)
6-özge olarak 2 kişi bizi yazabiirsiniz.
-
goksel abi nasıl olacak program ?
-
Arkadaşlar işin rengi değişmeye başladı :)
ben listeyi baştan güncelleyim o zaman yanlışım var ise siz beni düzeltin.
1-Göksel
2-Gökhan
3-Adem
4-EmreGüzel
5-EmreGüzel
6-koray(amoka84)
7-Tuğçe
8-Elif
9-Mehmet
10-Kagan(kagan35)
11-Ozge
itirazı olan varmı ?:biggrin:
-
Baştan yazıyorum...
[SIZE=3][COLOR=red]21 MART PAZAR GÜNÜBİRLİK İZMİR-ULUDAĞ
CTESİ GECE 02:00 DE İZMİRDEN HAREKET.
SKIPASSIMI BEN KENDİM HALLEDERİM DİYENE SADECE ULAŞIM 60 TL.
Gelmek isteyen arkadaşlar kendilerini listeye ekleyebilrler ve bana özelden gsm numaralarını gonderirlerse sevinirim.
KATILIMCI LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİ;
1-Göksel
2-Gökhan
3-Adem
4-EmreGüzel
5-EmreGüzel
6-koray(amoka84)
7-Tuğçe
8-Elif
9-Mehmet
10-Kagan(kagan35)
11-Ozge
yarın ogleden sonra pistten alacağımız haberlere göre de turu netleştiricez.
-
:00020461: [SIZE=2][COLOR=Black]Arkadaşlar merhaba[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black] size üzücü haberlerim var.
Biraz önce uludağ da bir arkadaş ve telesiejde görevli bir kişi ile görüştüm.
[B]"Havanın bugun cok guzel ve sıcak oldugunu ancak sıcaklık yuzunden karın iyice yumuşamaya başladığını soylediler." Her yerden su akıyormuş.[/B]
Geçen hafta gelenler bilir kuşaklıkaya dışındaki pistler oldukça bozuktu. Bu hafta sıkıntımız hem hava daha sıcak pistler iyice yumuşayacak hem de pistler yoğun kullanıldıgı içinde pazar gününe berbat bir pist ortamı olması sözkonusu.
Bana söyledikleri [B]"bugun bile pistler bu saatte (10:00 da konuştuk) bu haldeyken bir de öğlene dogru ve sonrasında sıcaklık arttıkça iyice kötüleşir."[/B]
[B]"Yarın için de keyif almazsınız dediler."[/B]
Hatta bir arkadaşta yorumlarını yazmış
[url]http://www.kartutkusu.com/bursa-uludag/674-kar-durumu-kar-kalinligi-uludag-kayak-merkezi.html[/url]
[COLOR=Red][B][SIZE=3]Bunun üzerine bende bu hafta sonu Uludağa gitmeyi riskli görüyorum.[/SIZE][/B][/COLOR]:thumbdown:
İllede gidelim der iseniz gideriz. Ancak kaliteli bir kar yok keyif alamadan da dönebiliriz. Ben pistlerin bu denli kötü olabileceğini düşünmüyordum. Ama maalesef son durum bu.[/COLOR][/SIZE]
Kar kalınlığı yeterli ama kalitesi için aynı şeyi söylemek imkansız.
Sanırım sezon kapandı. Bu sene de buraya kadarmış.
-
[quote=goxel;144694]:00020461: [SIZE=2][COLOR=Black]Arkadaşlar merhaba[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black] size üzücü haberlerim var.
Biraz önce uludağ da bir arkadaş ve telesiejde görevli bir kişi ile görüştüm.
[B]"Havanın bugun cok guzel ve sıcak oldugunu ancak sıcaklık yuzunden karın iyice yumuşamaya başladığını soylediler." Her yerden su akıyormuş.[/B]
Geçen hafta gelenler bilir kuşaklıkaya dışındaki pistler oldukça bozuktu. Bu hafta sıkıntımız hem hava daha sıcak pistler iyice yumuşayacak hem de pistler yoğun kullanıldıgı içinde pazar gününe berbat bir pist ortamı olması sözkonusu.
Bana söyledikleri [B]"bugun bile pistler bu saatte (10:00 da konuştuk) bu haldeyken bir de öğlene dogru ve sonrasında sıcaklık arttıkça iyice kötüleşir."[/B]
[B]"Yarın için de keyif almazsınız dediler."[/B]
Hatta bir arkadaşta yorumlarını yazmış
[URL]http://www.kartutkusu.com/bursa-uludag/674-kar-durumu-kar-kalinligi-uludag-kayak-merkezi.html[/URL]
[COLOR=Red][B][SIZE=3]Bunun üzerine bende bu hafta sonu Uludağa gitmeyi riskli görüyorum.[/SIZE][/B][/COLOR]:thumbdown:
İllede gidelim der iseniz gideriz. Ancak kaliteli bir kar yok keyif alamadan da dönebiliriz. Ben pistlerin bu denli kötü olabileceğini düşünmüyordum. Ama maalesef son durum bu.[/COLOR][/SIZE]
Kar kalınlığı yeterli ama kalitesi için aynı şeyi söylemek imkansız.
Sanırım sezon kapandı. Bu sene de buraya kadarmış.[/quote]
[COLOR=Red][B][SIZE=2]
Arkadaşlar, 3 arkadaşımız bu son hava durumları yuzunden gelmekten vazgeçti. Bu haftaki organizasyonumuzu pist ve hava şartları yuzunden iptal etmek zorunda kaldık.[/SIZE][/B][/COLOR]
-
gokselcim gecen haftadan sonra uludag planlari fazla iyimser bir dusunceydi bence,gecen haftadan belli etmisti cunku :(
-
allah haretsin bu karı işallah.
kardeşim pekiii,sarıkamış için ne dersiniz?
-
[quote=emresen;144706]gokselcim gecen haftadan sonra uludag planlari fazla iyimser bir dusunceydi bence,gecen haftadan belli etmisti cunku :([/quote]
Haklısın emre. Kardeşim uludağdaydı geçen hafta. Çarşamba onlar ayrılırken kar yağmaya başlamış o umutlandırmıştı beni biraz. Bir de 3-4 arkadaşım ve nilayın gazına geldim :001_smile:. Bu sene baya gittik geldik eğlendik güzel geçti sezon ama yine de doymuyor insan.
Adamlar napıo bak yurtdışında :) link:[URL]http://www.kartutkusu.com/kar-bitti-ne-yapacagiz/4329-kar-makineleri.html[/URL]
-
[quote=dynemo5;144708]allah haretsin bu karı işallah.
kardeşim pekiii,sarıkamış için ne dersiniz?[/quote]
2 gun izin almak gerekiyor mehmetcim. Bana izin vermiyolar kış aylarında. çok gelmek isterim yoksa.
-
[quote=murat82li;144713]otobusteyz simdi,kalkmak uzere,kalan karı bız tukettık dıyebılırım,pazara sızı yagmazsa kı yagmayacak cok kotu bır pıst beklıyor,favorı hala cennetkaya,ama dedgm gıbı karlar erıo sezon cumaretesı yanı bugun kapanmıstır bence duyurulur, havada sıcaktı tısortle bıle usumedım,yıne cok eglencelıydı hersey,darkmafıa ve aılesı 10numara,darkskym super,narcıcegı canlısıyla tanıstık ve memnun oldum,ve bızı yaratan adam ısmaıl abı,bır eksık karkedısıydı , kasımda gorusmek uzere[/quote]
sanırım dogru bir karar verdik...
-
[quote=goxel;144716]Haklısın emre. Kardeşim uludağdaydı geçen hafta. Çarşamba onlar ayrılırken kar yağmaya başlamış o umutlandırmıştı beni biraz. Bir de 3-4 arkadaşım ve nilayın gazına geldim :001_smile:. Bu sene baya gittik geldik eğlendik güzel geçti sezon ama yine de doymuyor insan.
Adamlar napıo bak yurtdışında :) link:[URL]http://www.kartutkusu.com/kar-bitti-ne-yapacagiz/4329-kar-makineleri.html[/URL][/quote]
Hay allah ya... :( ben kaymaya doydum sarikamista ama hafta h.sonu son bir kapanış yaparız diyordum geçen sene oldugu gibi.Hiç mi şans yok haftaya için? soğuma egrisi filan,yeni ani bir kar yağışı vs ? umut umuttur :)
Goksel bu mevsimde kaymaya ancak yurt dışına gidilir,benim arkadaslar avusturya ya gidiyorlar.Olmadı seneye bir yurt dışı patlatalım bu tarihlerde :)
-
[quote=NilayKar;144735]Hay allah ya... :( ben kaymaya doydum sarikamista ama hafta h.sonu son bir kapanış yaparız diyordum geçen sene oldugu gibi.Hiç mi şans yok haftaya için? soğuma egrisi filan,yeni ani bir kar yağışı vs ? umut umuttur :)
Goksel bu mevsimde kaymaya ancak yurt dışına gidilir,benim arkadaslar avusturya ya gidiyorlar.Olmadı seneye bir yurt dışı patlatalım bu tarihlerde :)[/quote]
Nilay biz de 10 gündür avusturyadaydık ve aynı şeyi Gözdeyle bugün dönüş yolunda konuştuk. Hatta küçük çaplı bir plan bile yaptık :)
2. izmir buluşmasında detaylıca konuşalım bu fikri. Ege snow seneye yeni ufuklara yelken açsın :D
-
zermatt yada chamonix olabilir bence,umarım seneye yurtdışına gideriz...
-
[quote=dynemo5;144792]zermatt yada chamonix olabilir bence,umarım seneye yurtdışına gideriz...[/quote]
Walla yazdan ayarlamak lazım aslında ilk buluşmada konuşalım bu işi.
-
yapalım valla,bir arkadaşım chamonix deki öğrenci organizasyonuna gitmişti,1800tl tuttu herşey,birde snowbombing olayı var,avusturya da mesela 5-10 nisan arası.sitesine girip bir inceleyin derim şahsen.
konuşuruz gene,bol bol zamanımız var önümüz yaz :)
-
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
[quote=goxel;144864]Walla yazdan ayarlamak lazım aslında ilk buluşmada konuşalım bu işi.[/quote]
örnek 2 resim yolladım isviçre zermatt dan :)))
-
[quote=dynemo5;144897]örnek 2 resim yolladım isviçre zermatt dan :)))[/quote]
2. resimdeki pist tam elife göre dimi elif ?
-
[quote=goxel;144914]2. resimdeki pist tam elife göre dimi elif ?[/quote]
bu pisti gördükten sonra başka bi yerde kaymak istemem.hatta önümüzdeki kış ilk olarak orayı denemeyi düşünüyorum.:lol:
not: oraya kar motoru çıkar mı?:001_tongue:
-
[quote=dynemo5;144889]yapalım valla,bir arkadaşım chamonix deki öğrenci organizasyonuna gitmişti,1800tl tuttu herşey,birde snowbombing olayı var,avusturya da mesela 5-10 nisan arası.sitesine girip bir inceleyin derim şahsen.
konuşuruz gene,bol bol zamanımız var önümüz yaz :)[/quote]
Ben Snowbombing'i araştırmıştım biraz. Anladığım kadarıyla olay british event ve ingiliz ne kadar çoksa rezalet o kadar çok oluyor. Bir de tarih biraz kritik kar durumları için.
Olayı çok çok önceden organize etmeye de gerek yok aslında, bir iki ay öncesinden herşey halledilebilir. Bir tek uçak bileti belki yeterince erken alınırsa oldukça ucuza gelebilir. Bizim fikrimiz önümüzdeki sene kısmet olursa; uçakla Münih, oradan araç kiralayarak ya da trenle Innsbruck tarafında biryere gitmek şeklinde. Tabi ekip olarak gidebilirsek Münih'ten büyük araç kiralanabilir, bir pansiyon kapatılabilir, vs. Çok güsel olur yani :)
Ve de fiyat olarak Uludağda tatil yapmakla kafa kafaya hesap çıkıyor.
Neyse, detayları buluşmada konuşuruz :)
-
[quote=keremkos;145055]Ben Snowbombing'i araştırmıştım biraz. Anladığım kadarıyla olay british event ve ingiliz ne kadar çoksa rezalet o kadar çok oluyor. Bir de tarih biraz kritik kar durumları için.
Olayı çok çok önceden organize etmeye de gerek yok aslında, bir iki ay öncesinden herşey halledilebilir. Bir tek uçak bileti belki yeterince erken alınırsa oldukça ucuza gelebilir. Bizim fikrimiz önümüzdeki sene kısmet olursa; uçakla Münih, oradan araç kiralayarak ya da trenle Innsbruck tarafında biryere gitmek şeklinde. Tabi ekip olarak gidebilirsek Münih'ten büyük araç kiralanabilir, bir pansiyon kapatılabilir, vs. Çok güsel olur yani :)
Ve de fiyat olarak Uludağda tatil yapmakla kafa kafaya hesap çıkıyor.
Neyse, detayları buluşmada konuşuruz :)[/quote]
Eeeee...bu kadar fikrin üstüne bir Izmir 2.buluşması şart oldu :) Gelecek hafta veya sonrasi için bir org. yapsak :)
Herkes için en uygun zaman olsun da katılım sayımız artsın.
-
[quote=NilayKar;145063]Eeeee...bu kadar fikrin üstüne bir Izmir 2.buluşması şart oldu :) Gelecek hafta veya sonrasi için bir org. yapsak :)
Herkes için en uygun zaman olsun da katılım sayımız artsın.[/quote]
anket açalım yine karar vermek daha kolay olur