14 Mart Ankara'dan Uludağ'a :):)
14 Mart'ta Uludağ'a gidiyoruz:)
20 kişi olursak herşey dahil (skipass) şaka gibi , süper fiyata gidicez:)
(gidiş-dönüş ulaşım,araç içi ikramlar ,beceren teleski+karkay telesiyej+cennet,cehennem,osman yüce pistleri gün boyu sınırsız)
Fiyat için özelden mesaj atınwoww
Fiyat 3 haneli rakam değildir:)
Liste başlasınnnn:)
1-)Pride
2-)Sansar (Kandırırsak gelir:)
Cevap: 14 Mart Ankara'dan Uludağ'a :):)
vay vay... bakıyorum organizasyonlara başlamışız pride hanım... nasip olursa 10-13 uludağ'dayım... erken gelirseniz arayın... ;)
1-)Pride
3-)snowstuff
4-)snowstuff +1
[quote=Tifosi;140825]Oliver nerde kalacaksın ? Bende bi ihtimal çarşamba geleceğim tek gece arkadaşla.[/quote]
hangi otelin lobisi müsaitse orada kalmayı düşünüyorum... :P şaka bir yana geleceğiniz kesinleşince konaklayacağınız oteli veya tesisi haber edin, yanınıza gelirim... ;)
Oliver, büyük ihtimal Kervan olacak. Gecelik fiyatı çok uygun. Arkadaşımda biraz acemi olduğu için pist tam ona göre, ben artık pistten vazgeçtim, sezon bitiyor kayayımda nasıl olursa olsun. Sen nerde kalacaksın ?
Ben kesinleşince sana haber veririm, orda nete girersin heralde ?
En son nokta otel bulamazsam lobiyede razıyım yeterki şu içimdeki kurdu bi atayım, kayayım, siftahımı yapayım :D
[quote=Tifosi;140833]Oliver, büyük ihtimal Kervan olacak. Gecelik fiyatı çok uygun. Arkadaşımda biraz acemi olduğu için pist tam ona göre, ben artık pistten vazgeçtim, sezon bitiyor kayayımda nasıl olursa olsun. Sen nerde kalacaksın ?
Ben kesinleşince sana haber veririm, orda nete girersin heralde ?
En son nokta otel bulamazsam lobiyede razıyım yeterki şu içimdeki kurdu bi atayım, kayayım, siftahımı yapayım :D[/quote]
net konusunda sıkıntı yok... mola verdiğimde de, akşama da bakarım... pistlerde turuncu jersey görürseniz bilin benim... ;)
[quote=oliver_han;140836]net konusunda sıkıntı yok... mola verdiğimde de, akşama da bakarım... pistlerde turuncu jersey görürseniz bilin benim... ;)[/quote]
Pekala, varınca haber veririm.
[quote=pride;140887]Nerdesin ankara?[/quote]
izmir ekibi olarak biz uludağda olucaz.sizleri de orda görmek bizi çok mutlu edecektir.hadi pride çıkın gelin:lol:
[quote=lambacini;140892]izmir ekibi olarak biz uludağda olucaz.sizleri de orda görmek bizi çok mutlu edecektir.hadi pride çıkın gelin:lol:[/quote]
Walla çıkıp gelicez de 20'yi tamamlamamız lazım:crying:
Yol biraz yıpratıcı olmaz mı :S Hava da rüzgarlı gözüküyor baya...
[quote=EmSi;140959]Yol biraz yıpratıcı olmaz mı :S Hava da rüzgarlı gözüküyor baya...[/quote]
Sezon bitiyor Emsi herşeyi göze alıp gitmek lazım diye düşünüyorum.Uyuyoruz zaten otobüste:thumbup:
1-)Pride
3-)snowstuff
4-)snowstuff +1
5-)Skaty
[quote=Skaty;140991]1-)Pride
3-)snowstuff
4-)snowstuff +1
5-)Skaty[/quote]
Teşekkürler Skaty :) 5'ledik şimdiden:thumbup::thumbup::thumbup:
Pride hava durumu çok kötü görünüyor ???
Bence bunu bir sonraki haftaya değiştirelim derim, bu hafta doruk yapalım hava ordada bozuk olacak ama yol çok kısa olmadı döner geliriz ;)