-
07 MART Ankara'dan Kartalkaya
Yaw pazar sabah Kartalkaya'da hava müthiş görünüyor rüzgar az, güneş çok, sıcaklık eksilerde ideal bir board günü gibi duruyor :thumbup1:
Burton Games var ama ilgimi çekmez açıkçası, ben Kartal'da deli gibi kaymayı tercih ederim ;)
Velhasılıkelam gidecek olanlarla haberleşip, buluşabiliriz ;)
Not: Bu arada pazar sabahı Erciyes'te müthiş görünüyor taze karda var, muhtemelen tadından yenmez 2. etap ;)
-
Cevap: 07 MART Ankara'dan Kartalkaya
nasıl gitmeyi düşünüyorsun ss? otomobil/tur?
-
Arabayla gitmeyi düşünüyorum Oliver, benim ev Eryaman'da Dörtdivan üzerinden 1,5 saatte Kartalkaya'ya ulaşıyorum :closedeyes:
Yanımda kimse yok gelmek istersen yada isteyenler olursa konuşabiliriz ;)
-
[quote=snowstuff;137943]Arabayla gitmeyi düşünüyorum Oliver, benim ev Eryaman'da Dörtdivan üzerinden 1,5 saatte Kartalkaya'ya ulaşıyorum :closedeyes:
Yanımda kimse yok gelmek istersen yada isteyenler olursa konuşabiliriz ;)[/quote]
hem 6 hem 7 gidelim mi? :D
-
bende gelirim :PP 6 7 gitmek aslında daha iyi gibi :D
-
valla oliver + devil_driver hazır... sanırım 4ncüyü bulmakta da zorlanmayacağız... skipass hadisesini nasıl çözüyorsun ss?
-
6 benim malesef Oliver ve Devil Driver,
ama 7 uyar ;)
Geçen sene l bir arkadaş bulmuştum o sağolsun, %50 indirim alıyordu ama o bu sene ayrılmış, geçen gittiğimde paşa paşa 90 tl bayıldım :001_unsure:
ama geçen sene olan bu sene de olur bi araştırmak lazım ;)
Malzemeler var ama 4 kişi sığarız sanırım, araç üstü kitim yok malesef :huh:
-
[quote=snowstuff;138044]6 benim malesef Oliver ve Devil Driver,
ama 7 uyar ;)
Geçen sene l bir arkadaş bulmuştum o sağolsun, %50 indirim alıyordu ama o bu sene ayrılmış, geçen gittiğimde paşa paşa 90 tl bayıldım :001_unsure:
ama geçen sene olan bu sene de olur bi araştırmak lazım ;)
Malzemeler var ama 4 kişi sığarız sanırım, araç üstü kitim yok malesef :huh:[/quote]
kayaklar için iki adet kayak taşıyabilen mıknatıslı bir zımbırtım var... onu getiririm np... ;)
-
Valla organizasyon oldu resmen :thumbup1:
-
[quote=Night FLighT;138048]Bakıyorum da Ankara Çaktırmadan,yandan yandan Burton Games'e Gidiyor ...:thumbup1:[/quote]
night ve çetesi yine cumartesi mi gidecek... ???
-
[quote=Night FLighT;138056]NighT Sakat ..Bakalım Kısmet ........[/quote]
ne olursan ol gel... hatta ice ice baby'i al da gel... ;)
-
[quote=iceman;138061]Kafasına koyduysa iğneyle çıkar sahaya NF.. ;)[/quote]
takım kaptanı mübarek... :P
[quote=iceman;138063]ice cts çalışır.. :([/quote]
yalaannn... :P :lol: o zaman pazara gel babacım... ;)
-
kannımca la_hawle ile kendimizi tutamayıp biz pazar geliyoruz woww
snow forecast'e güven olmaz amma pek güzel gösteriyor pazarı :glare:
-
[quote=mage;138113]kannımca la_hawle ile kendimizi tutamayıp biz pazar geliyoruz woww
snow forecast'e güven olmaz amma pek güzel gösteriyor pazarı :glare:[/quote]
:thumbup::lol::thumbup:
-
-
[quote=Night FLighT;138126]ya arkadaşlar eğlence vs tamam da kar var mı kar ? çamura yatmayalım .....?[/quote]
olacak inşallah... :o
haftsonuna doğru yağış bekleniyor... umarız yükseklere kar olarak düşer... ;)
-
[quote=oliver_han;138123]la_hawleee... :P :D[/quote]
açılın yittim...:D
-
benim boardum olamadığı için ordan kiralama yöntemine başvuracaamm :D
arabada sorun olursa ben normal yollardanda gelebilirim,hiç problem değil maksat orda beraber olmak :D ordan kiralanır deilmi?
-
[quote=devil_driver;138130]benim boardum olamadığı için ordan kiralama yöntemine başvuracaamm :D
arabada sorun olursa ben normal yollardanda gelebilirim,hiç problem değil maksat orda beraber olmak :D ordan kiralanır deilmi?[/quote]
kiralanır elbet... ancak bizimle gelirsen dörtdivan yolunu kullanacağımız için dörtdivan içerisinden kiralayabilirsin... orada yoksa mecbur otele kalırsın... ;)
-
[quote=oliver_han;138132]kiralanır elbet... ancak bizimle gelirsen dörtdivan yolunu kullanacağımız için dörtdivan içerisinden kiralayabilirsin... orada yoksa mecbur otele kalırsın... ;)[/quote]
70 nedir yahu :S dörtdivanda ne kdardır peki?
-
[quote=devil_driver;138136]70 nedir yahu :S dörtdivanda ne kdardır peki?[/quote]
dörtdivan'da ucuzdur (20-25tl civarı) ama geçeceğimiz saatte açık olur mu veya arzu ettiğin tarzda bir malzeme bulabilir misin bilemiyorum... ???
-
[quote=oliver_han;138146]dörtdivan'da ucuzdur (20-25tl civarı) ama geçeceğimiz saatte açık olur mu veya arzu ettiğin tarzda bir malzeme bulabilir misin bilemiyorum... ???[/quote]
artık hayırlısı diyelim :D inş. vardır da alır kayarım sezon bitmeden son kez
-
Yaw Oliver Pazar 7 sinde bende gitmek istiyorum...
-
etti 4... :D peki skipassları nasıl yapcaz arkadaşlar? yukarıda çatır çatır 90tl'ye verirler...
-
yaw yayla ile konuşuruz verirler indirimi o kdr tanıyorlar seni...olmadı kahvaltı yaparız ztn kahvaltı yapana veriyorlar
-
bu arada araç ne snowstuff ?? Boardlar,kayaklar filan sığarmıyız ???
-
[quote=EmSi;138166]yaw yayla ile konuşuruz verirler indirimi o kdr tanıyorlar seni...olmadı kahvaltı yaparız ztn kahvaltı yapana veriyorlar[/quote]
yayla otelin önünden geçiyor muyuz peki? :D dörtdivan yolundan gidiyoruz kardeşş... yayla ile alakamız olmayacak... ;)
-
Oooo kadro tamamlanmış :001_smile:
Güzel olacak havaaa :coool:
Olmadı Burton Games takılırız :closedeyes:
Dörtdivandaki kiralama yeri açık oluyor sabahları, telefon falan olsa emin olurduk ama ???
-
dur şu skipass işine bir el atayım 8)
-
[quote=snowstuff;138173]Oooo kadro tamamlanmış :001_smile:
Güzel olacak havaaa :coool:
Olmadı Burton Games takılırız :closedeyes:
Dörtdivandaki kiralama yeri açık oluyor sabahları, telefon falan olsa emin olurduk ama ???[/quote]
şu numarayı bulabildim: "ibrahim yavuz" 0 537 338 41 45
[quote=snowstuff;138176]dur şu skipass işine bir el atayım 8)[/quote]
sana zahmet... ellerinden öpmüşek... :D
-
Araç Megane Sedan arkadaşlar ,
Yol çok uzun değil o nedenle şoför arkası iki board yerleşir.
Yanına iki yolcu oturtulur :lol::lol:
Ön tarafa 1 kişi tamamdır, Oliverin kayaklar tavana olmadı onlarda boardların yanına dik olarak koyulur -ebat önemli-
Çantalar,botlar ve bilumum içecek ve yiyeceklerde bagaja
Nasıl ? ;)
-
-
[QUOTE=oliver_han;138178]şu numarayı bulabildim: "ibrahim yavuz" 0 537 338 41 45
ben arıyorum bu numarayı , board kirasını soracağım. başka bişey sormamı isteyen varmı :D
-
Oliver skipass'a bir fiyat aldım buraya yazarsak tur işine direk gireriz :lol::lol::lol:
Özelden yazarım, haber verecekler 1 saate kadar, olursa nefis fiyat ;)
-
Ya ben tüm gün rampa kasmak istiyorum.Geçen Kartal'a gittim ama arkadaşlara board öğrettiğim için fazla takılamadım rampalarda.Tadı damağımda kaldı.Hem şimdi dorukkaya çok kalabalık olur.Rampalarda da yarış marış olucak....Ama yinede dorukkaya derseniz çok problem olmaz 3 hafta oldu özledim :(((
-
[quote=snowstuff;137902]Yaw pazar sabah Kartalkaya'da hava müthiş görünüyor rüzgar az, güneş çok, sıcaklık eksilerde ideal bir board günü gibi duruyor :thumbup1:
Burton Games var ama ilgimi çekmez açıkçası, ben Kartal'da deli gibi kaymayı tercih ederim ;)
[/quote]
Ben kesinlikle Kartaldayım ;), kaymamız lazım sezon bitiyor yawww :o
isterseniz dağılır, dönerken toplanırız ;)
Bu arada skipass Kartal'dan :closedeyes:
-
okey süperrr kayarız kayarız... :):)
-
Buradan sevgili arkadaşım "Pride Textile Co."ya seslenmek isitiyorum :lol::lol:
Arkadaşım yalan olmadı bizim iş ;) telefonunu bilem kaydettim telefonuma ama baktım haftasonu çoşuyosunuz Uludağ İstanbul neyim :P bende yormayım şimdik dedim hafta arası ararım dedim :PP
Bu arada bu olaya duyarsız kalmanız gözümdem kaçmadı :sneaky2: :001_rolleyes:
-
ben biraz geç gördüm :D eğer başka gidecek varsa beni direk yazsın ben gelirim. pazar günü night flight ve adam abide geleceklerse otobüslede gelirim. night inşlh çabucak iyileşirsin.
-
Bende bu haftasonu eğer hava böyle giderse Kartalkaya'da olmak istiyorum, bu sezon hiç kayamadım, acısını çıkarmak istiyorum :)