-
13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL.
1. BÖLGE İTALYAN, TUTYELİ veya CENNETKAYA PİSTLERİ SKIPASS
İSTANBUL - ULUDAĞ GİDİŞ / DÖNÜŞ ULAŞIM
İSTANBUL’ DAN KALKIŞTA VE DAĞ YOLUNDA
KONUKLARIMIZA ÖZEL İKRAMLAR VE SABAH KAHVALTISI
ULAŞIM BOYUNCA SINIRSIZ ALKOLSÜZ İÇECEK
DÖNÜŞ YOLUNDA ŞARAP İKRAMI
HEPSİ İÇERİSİNDE SADECE 85 TL.
TURLARIMIZ HER HAFTA KESİN KALKIŞLIDIR.
KALKIŞ NOKTALARI VE SAATLERİ
ATAKÖY ATRİUM : 03:30
AKMERKEZ ÖN KAPI : 04:00
KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ ÖNÜ: 04:30
[COLOR="Red"][B]REZERVASYON İÇİN KARTUTKUSU YÖNETİCİLERİNDEN PINAR HANIM: 0 535 228 10 09 [/B][/COLOR]
Üyelerimiz seyehat sigortasi dışında günübirlik ve ya konaklamalı turlarımızda, pistte gelebilecek kazalara istinaden ACIBADEM SIGORTA tarafından ferdi kaza sigortasi ile sigortalanmaktadır.
-
Cevap: 13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL.
İlan hatalı. Bu linkden 1.Bölge çıkıyor
-
Cevap: 13 Şubat Skiboardmania @ İtalyan, Tutyeli yada Cennetkaya liftleri günübirlik tur 85 TL.
bu turla katılım yapmak ıcın sadece ısım yazmak yeterlımı:001_wub:
-
kusura bakmayın ama sırket hesabınız yokmu sahıs hesabı bıraz garıp ???
-
Haydi listeyi başlatalım ya ;) benim son haftam ve bu tura kesin katılırım diyorum görüşleri bekliyorum :lol:
-
ya bisey sorcam bu agaoglu kusakli kayanin yanindan chair le cikilan pistin adi neydi?
italyan mi tutyelimi?
bide zorlugu nasil o pistin kusakliya gore?
-
tutyeli... kuşaklı ile hemen hemen aynı sayılır... güzel kar varsa yan tarafındaki vadiye girilerek güzel bir bolkar deneyimi yaşanabilir... tek sıkıntısı sadece yazıcı pass'in geçerli olması... italyan yokuşu da ona dik gelen t-barlı pist zaten...
-
[quote=LuNiZ;129843]ya bisey sorcam bu agaoglu kusakli kayanin yanindan chair le cikilan pistin adi neydi?
italyan mi tutyelimi?
bide zorlugu nasil o pistin kusakliya gore?[/quote]
?????????
-
[quote=nitebore;129997]?????????[/quote]
seninki gitmeyi planlıyo galiba. woww
-
[quote=kupeli;129998]seninki gitmeyi planlıyo galiba. woww[/quote]
bana da oyle geldi sanki :D
-
süpriz yapıyor ne güzel... :P :D
-
[quote=oliver_han;130003]süpriz yapıyor ne güzel... :P :D[/quote]
amel oldum hastayım ayağına haftaiçi kaçıp pratik mi yapıyor nedir?
-
[quote=gokbey;130227]amel oldum hastayım ayağına haftaiçi kaçıp pratik mi yapıyor nedir?[/quote]
valla evde wii denge tahtası ile shaun white çalıştığı söylentisi var ama bilemiyoruz gerçeklik payını... ??? :P :lol:
-
[quote=oliver_han;130229]valla evde wii denge tahtası ile shaun white çalıştığı söylentisi var ama bilemiyoruz gerçeklik payını... ??? :P :lol:[/quote]
flas flas flas! bu haber cook konusulacaaaaak! (daaaaaan)
luniz, evde gizlice pratik mi yapiyooooor?
lunizin evinden cok ozel goruntuler ve cok daha fazlasi azzzzzzzz sonraaaaa:P:lol:
-
merhabalar,
bu italyan, tutyeli ve cennetkayadaki lift'ler oturmalımı yoksa T-BAR'mı?.. TBAR'dan nefret eden biri olarak sormak istiyorum.
tesekkurler.
-
tutyeli chair, italyan tbar mis..
yalniz ne dagilmis konu ya.. hep merak ediodum konusu acilmisken sormak istedim,
hani bu sene gunubirlik zor.. belki mart icinde.. ama gidersem de sahsen agaogluna gitmek istemiorum.. gecen hafta yaptiklarindan sonra ayar oldum.. o tutyeli dedigimiz yer ise, kusakli ya cok benziyor.. ve kayan adam da cok.. keyifli de bi mekan..
gidersek bari oraya gidelim diye dedim..
ogrenmek bilmek adina masum bi soruydu benimkisi :D
tesekkurler btw, anlatan herkese ve sefkulu trolcuklere :D
-
[quote=Kutay;130443]Abi doktoru aradım, daha iyi olduğunu anlattım. Doktor :
Tekrar nükesedebileceğini, şuan geçmiş bile olsa önlem alınması gerektiğini söyledi. Dedim doktor önerin nedir ?
Dediki, bir adet lansor'u alıp, kuşaklı'nın en tepe noktasına çıksın, yarım bardak su ile içsin, bişeyciği kalmaz dedi :biggrin::biggrin:, ben doktorun yalancısıyım.:biggrin::biggrin:
biz bi aksilik olmaz ise, cumartesi-pazar kuşaklıda olacağız, bekleriz efendiim.[/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol: ben cok tuttum bu doktoru :thumbup::thumbup:
-
-
Tutyeli nin sikiipasını kim verior birde günlük sınırsız ne kadar
-
Nası ya en son bıraktığımda ben liste alır yürür dedim tek kaldım olmaz ama bu kadarda ayıptır valla hem kayacam hemde ahlanıp vahlanacam oralarda ???
-
[quote=pellinn;130543]Nası ya en son bıraktığımda ben liste alır yürür dedim tek kaldım olmaz ama bu kadarda ayıptır valla hem kayacam hemde ahlanıp vahlanacam oralarda ???[/quote]
Hava koşullarından olsa gerek . snow forecast verileri pek iç açıcı gözükmüyor(şimdilik)
-
Arkadaşlar bir bilen yokmu??
tutyelinin skipass fiyatını ve hangi otelin veridğini...
-
[quote=pnryldz;130588]grand yazıcı mountain'dan alınabiliyo ama alternatifte vardır muhakkak ya 30TL yada 50 TL olması lazım net değilim ama en azından fikir olabilir diye yazıyorum yine kesin bilen birisi yazsın ;)[/quote]
teşekkür ederim pnr pazar ptes i orda olucaz sanımr...
-
[SIZE=2]Merhaba kartutkunları;
şuan uludağdayım, dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı aralıklarla devam ediyor.
13 [/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2]Şubat Cumartesi günü yapılcak olan günübirlik uludağ turumuz şiddetli rüzgar nedeniyle sorun yaşanabiliceğinden dolayı iptal olmuştur.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2]14 Şubat pazar günü görüşmek üzere, hoşcakalın...
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
-
acaba pazar gunu kızımıda alıp gelsem kimler gelir ?