-
Snowboard yarış okulu freestyle eğitimi.!!!
Eger biraz daha adrenalin istiyorsanız veya pistlerde salınarak snowboard yapmaktan sıkıldıysanız italyan yokusundaki mini snowparkımız artık hizmete girdi....
Freestyle egitimi almak isteyenler icin cesitli calısma programlarımız basladı....
detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar:
[EMAIL="enis@snowboardyarisokulu.com"]enis@snowboardyarisokulu.com[/EMAIL]
Enis AKYÜZ - 0533 233 93 29
[URL="http://www.snowboardyarisokulu.com/"]www.snowboardyarisokulu.com[/URL]
-
Cevap: Snowboard yarış okulu freestyle eğitimi.!!!
ehue bu okul tam benlik, kafayı gozu kırmadan atlamanın yolları seminerine katılmak istiyorum :)
-
[quote=Emrah;125861]ehue bu okul tam benlik, kafayı gozu kırmadan atlamanın yolları seminerine katılmak istiyorum :)[/quote]
valla orada kırmasan ben kırıcam zaten babuş... :cursing: :cursing: :cursing:
-
kartutkusuyla ortak gerçekleştirilecek bir grup oluşturma fikriyle, uygun fiyatları baz alan paket programlar geliştirilebilir diye düşünüyorum. Direk gelirim o zaman
-
:)) walla ona görede bi program yazılır herhalde.
ama grubunuzu toplayıp bana kişi sayısı ve tarih belirtirseniz güzel bir freestyle kampı yapabiliriz..
-
ben de freestyle öğrenmek istiyorum...
-
nedir olay harbi anlamadım ben akdenizdeyim italyan yokuşu nire kardeş evrensel olamadık biz davraz, saklıkent kurban bi yol deyiverin bakem :)
-
[quote=webswinger;126165]nedir olay harbi anlamadım ben akdenizdeyim italyan yokuşu nire kardeş evrensel olamadık biz davraz, saklıkent kurban bi yol deyiverin bakem :)[/quote]
ünlü italyan yokuşu... fatin tepesinden tutyeline doğru inen yokuş... sanırsın ki roma'dan akdeniz'e iniyor... :P :lol:
-
bana carving'i sezgisel olarak öğrettiren yer...
-
[quote=iceman;125994]Sitenizde program detayları ve fiyatları belirtilmemiş.. ??? (sitede de bu konuda siz referans gösterilmişsiniz) Programlar belli mi değilse ne zaman belli olacak? Eğitim içerikleri hakkında detaylı bilgi verir misiniz?[/quote]
[quote=pnryldz;125996]yazicida kaliyoruz biz ex havana italyandan kayiyoruz biraz burda bilgi verirmisiniz fiyatlar nasil egitim programi nasil[/quote]
Programları Ferdi Hoca perşembe günü belirlicek paket programlar yapmayı düşünüyoruz. Onun haricinde gelen grupların kayma seviyelerine görede freestyle eğitimi vereceğiz. İtalyanın bitiminde sol tarafta snowparkımız var. Gruplar max 6 kişiden oluşucak. Günde 4 saati içeren bi eğitim programı olucak.
-
[quote=iceman;126606]Verilecek eğitimin fiyatı nedir?[/quote]
fiyatları belirleyecekler... ferdi hoca paketleri ayarlayınca açıklayacak-mış...
-
-
bakalm gruplar oluşturulcak yani olan insan kadar tabiki biz sonucta surekli dagdayz buraya geldiginzde istedignz zaman eğitim alabilceksinz fakat fiyatları konusuyoruz yarın bi netlik kazanır..
-
[quote=Enis Akyüz;126588]Programları Ferdi Hoca perşembe günü belirlicek paket programlar yapmayı düşünüyoruz. Onun haricinde gelen grupların kayma seviyelerine görede freestyle eğitimi vereceğiz. İtalyanın bitiminde sol tarafta snowparkımız var. Gruplar max 6 kişiden oluşucak. Günde 4 saati içeren bi eğitim programı olucak.[/quote]
ooooleeeey oley oley oley oleeeeey...
snowboard setim freestyle değil, sorun olur mu?
-
[quote=Enis Akyüz;126702]bakalm gruplar oluşturulcak yani olan insan kadar tabiki biz sonucta surekli dagdayz buraya geldiginzde istedignz zaman eğitim alabilceksinz fakat fiyatları konusuyoruz yarın bi netlik kazanır..[/quote]
yarin olmusss.. fiyatlar belli mi acaba? hani erisilebilir mi degil mi bilelim de ona gore hayal kurmayalim degil mi;)
-
Freestyle eğitimi fiyatları belli oldu.!!!
Gruplar en az 2 en fazla 5 kişi olacaktır.
Günlük 4 saatlik kişibaşı antrenman fiyatı 250 TL'dir.
2günlük 8 saatlik toplam antrenman fiyatı kişibaşı 400TL.
Antrenman saatleri sabah 09:00-11:00, öğleden sonra hava durumuna göre 14:00-16:00 ya da 15:00-17:00 şeklinde olacaktır.
NOT: Antrenmanlara katılacak kişilerin temel eğitim seviyesinin üstünde olmaları gerekmektedir.
Eğitim programlarını internet sitemizden görebilirsiniz.
[URL="http://www.snowboardyarisokulu.com"]www.snowboardyarisokulu.com[/URL]
-
ne zaman olacak bu eğitimler? grubun ne zaman toplandığına mı bağlı?
-
bu eğitimlerden hangileri 1. hangileri 2. güne ait?
-
az ollie, az rampa. biraz birden, biraz ikiden.
ilk 5'liye yazın beni. pazarlığı bilahare yaparız.
1) Gökbey
2) ...
3) ...
4) ...
5) ...
-
herhangi bir tarih kısıtlaması yok..en az 2 kişilik bir grup oldugunda çalışmalarımız herzaman surecektir. özel birebir freestyle derste alabilirsiniz..
1. ve 2. gün olarak değil sizin kayma seviyenize ve ilerlemenize göre uygulanan bir eğitim programıdır..
Eğitimlerimizi videoya çekerek akşamları görüntüleri birlikte inceliyoruz.
-
[quote=iceman;127319]Birebir dersin ücreti ne kadar?[/quote]
birebir özel dersin saati 100 TL'dir.
-
arkadaşlar bu fiyat a kar tutkusu indirimi isteyelim ferdi ders ferdiden alınır.türkiyede böyle bir okulun olması çok güzel oldu lisans verirlerse askeriyede işe yararmı
-
ders fiyatlarını minimum sekilde hazırladık siz grubunuzu toplayın gelin snowboardcu arkadaslara elimizden gelen yardımı yapmak isteriz fakat fiyatlarda deişiklik olcagını sanmıorm..lisans olayıda askerlikte işe yarayabilir die biliorm kendi klubumuz var sporcularımıza ordan lisans cıkarıyoruz..
-
kulüpten sporcu lisansı çıkartılırsa işe yarar ancak şansınıza komando olmak da var... ;)
-
hem kayarak hemde askerlik yapan varmı nasıl bir şey acaba.orduda bu şekilde bir birlik varmı dır
-
[quote=denizbjk;129136]hem kayarak hemde askerlik yapan varmı nasıl bir şey acaba.orduda bu şekilde bir birlik varmı dır[/quote]
vakti zamanında kars sarıkamış'ta kayakçı komando birliği vardı... eğitimi sağlam... hala duruyor mu bilmem... ;)
-
bende erzurumda laleli kayak egitim alanında yapmıstım askerligi..
-
[url=http://www.grupanya.com/istanbul-avrupa/snowboard-grup-dersi]Grupanya! - Snowboard'un tüm tekniklerini kısa sürede öğrenin! Snowboard Yarış Okulu'nda Uludağ'da verilecek snowboard eğitimi 240 TL yerine 120 TL! (Tüm sezon geçerlidir.)[/url]
-
[quote=Gökbey;175954][URL="http://www.grupanya.com/istanbul-avrupa/snowboard-grup-dersi"]Grupanya! - Snowboard'un tüm tekniklerini kısa sürede öğrenin! Snowboard Yarış Okulu'nda Uludağ'da verilecek snowboard eğitimi 240 TL yerine 120 TL! (Tüm sezon geçerlidir.)[/URL][/quote]
gökbey'im sen aldın bir adet galiba... :confused1: