Varmı uykusu kaçan, uyuyamayan, yalnızmıyım ? :)
Kartutkusunun vampirelerini görelim...
Printable View
Varmı uykusu kaçan, uyuyamayan, yalnızmıyım ? :)
Kartutkusunun vampirelerini görelim...
daha kim bilir kaç kişi var.(Göz kırpan Smyle )
Hıssssss...
Valla bende zombi gibiyim ! Uyku muyku yok.
Geceleri uyurum da bi gun gunubirlik kartalkaya yorgunlugundan dolayi saat 8 de uyuyunca saat 3de uyanmis oldum
[I][B]+ ben olsun ;)[/B][/I]
her zaman 03:00'de yatınca o saatte kalkmak durumunda olduğun günübirlik bir tura katılmak acayip oluyor. 02:30'a kadar uyuyamadım. 03:30'da da kalktım. 1 saat uykuyla tura mı gidilir yaw. bana erken yatmayı öğretebilecek bir var mı? :D
Bende gece uyuyamayanlardanım malesef.. Geç yat geç kalk.İşe geç git ya da uykusuz git hep sorun olur..Uyuman gerektiğinde hep aklına bişi gelir onu düşünürsün uyuman gerektikçe saatine bakarsın aha saat 2 olmuş 3 olmuş iyice uykun kaçar..Ben geçenlerde şunu keşfettim..Artık beynime diyorum ki: uyumam gerekmiyor gerekiyorsa işe geç gidersin zaten geç gidiyosun; o uykumu kaçıran, istemeden aklıma gelen lüzumsuz şeyleri de kendim isteyerek aklıma getiriyorum nasılolsa uyumama gerek yok ya..Aha.. beyin enteresan rahatlıyo mu nedir hemen uyuyorum.. ilginç deil mi :D
turla gideceğim hiç bir gece uyuduğumu bilmem ? maazallah ya uyurda kalırsam :):)
yarın kartepeye gıdıcem uyku gene yok bıze :D of of
[quote=_PıNaR_;125022]aynı şey bendede var ne zaman uyumak için yatsam mutlaka aklıma bişiler takılır o günü kafamdan geçiririm yapmam gerekenler falan hele ilgilenmem gereken bir konu varsa yada çözmem gereken bir problem o zaman sabaha kadar yolu var düşünüp kafamdan bir ton şey kurmamın ondan sonra bir bakmışım sabah olmuş :biggrin:[/quote]
Ben eşimin sayesinde aştım gibi bu sorunu..Ona göre düşünce gücüyle herşey halledilirmiş..:D aslında oluyo galiba (bu arada eşimin adı da pınar ve kaymayı ben öğrettim ona) :D
herşey tamam ama uykum yok sanırım uyku duzenım bozuldu tamamen uyayamıorum bu saatlerde 4 te felan yatar oldum :(
iyi geceler herkese... ben şahsi insomniama son veriyorum... kayakçılara pazartesi günleri mesai olmamalı bence... kayak board açılımı istiyorum... :) ezilen karların yanındayız :)
Siz insomnia cı arkadaşlara önerim Hipnoz! Bu tür rahatsızlık-düzensizlik-takıntı vsilere kökten çözüm. Hipnoz hiç derdi olmayana da tavsiye ederim, hoş bir deneyim.. Yada gece Insomnia yı seyredin tedavinizle alakasız ama Alpacino oynuyor güzel film:)
[I][B]Allah tan carsambaya kadar INSOMNIAKLIK(istekli) yapabilerim,yasasin izin gunleri woww[/B][/I]
powered by jacobs... :P :D
al işte bugün haftabaşı, şu anda saat kaç? olmaz ki böle canım...
Tabi birde benim gibi normalde uyku sorunu olmayıp, gecenin bir yarısında bankadan gelen telefonla uyanıp , bir daha nasıl uykuya dalıcam diye dusunenlerde var ;)
yaw makinada sorun olmus bize patladı :) Bugun gidip bakıcam nedir ne degildir diye ;)
cuma cumartesi pazar nöbetteydim ve toplamda 3 saat belki uyumuşumdur. şu an itibariyle bu mesajı yazıp, insomniayı devirme planları kuruyorum kafamın derinliklerinde
[quote=iceman;125183]Sen de düzgün yaz kodu, aramasınlar.. :p[/quote]
[quote=Emrah;125192]yaw makinada sorun olmus bize patladı :) Bugun gidip bakıcam nedir ne degildir diye ;)[/quote]
hayatınız matrix olmuş arkadaş... ekranda insan değil kod görüyorsunuz... :P :lol:
[quote=iceman;125399]Tam tersi.. Ekranda kod değil, insan görüyoruz.. Herşey bir obje.. OOP.. :afro:
Sarıkamış'ta @Oliver_han matrix'ten çıktı; ete kemiğe büründü, Oliver diye gözüktü.. :P[/quote]
1-0-1-1-0 oldu mu sana oliver... :P ice ice babyy... :P :lol:
benim uykum var.. :) cok hemde.. dun gece bi kacti offff.. getirebilene askolsun.. olmadi bi turlu..
bi kadeh çakaydın. uyku ilacı mahiyetli.
Cuma gecesi 3 saat uyku - Cumartesi tüm gün Saklıkent
Cumartesi gecesi 2,5 saat uyku - Pazar günü Saklıkent
Sonuç : Pazar gecesi 22:00 yatış , Pazartesi 16:00 kalkış :lol:
[quote=nuestra;125657]Cuma gecesi 3 saat uyku - Cumartesi tüm gün Saklıkent
Cumartesi gecesi 2,5 saat uyku - Pazar günü Saklıkent
Sonuç : Pazar gecesi 22:00 yatış , Pazartesi 16:00 kalkış :lol:[/quote]
totalde hesap tamam... biraz eksik kalmış ama tamamlarsın bu gece... :P :lol:
[quote=oliver_han;125659]totalde hesap tamam... biraz eksik kalmış ama tamamlarsın bu gece... :P :lol:[/quote]
Rekorum 26 saat non stop uyku (WC molası hariç) :lol:
Uyandıktan sonra insanların evrim geçirerek maymunlardan olduğunu daha iyi anlıyorsun tabii :)
[quote=nuestra;125662]Rekorum 26 saat non stop uyku (WC molası hariç) :lol:
Uyandıktan sonra insanların evrim geçirerek maymunlardan olduğunu daha iyi anlıyorsun tabii :)[/quote]
valla dua et o kadar saat uyurken daldan düşmüyorsun aşağıya... :P :lol:
[quote=oliver_han;125210]hayatınız matrix olmuş arkadaş... ekranda insan değil kod görüyorsunuz... :P :lol:[/quote]
Hehe napalım ekmek parası :)
Bak hala bankada çalışıyom :afro1:
[quote=Emrah;125696]Hehe napalım ekmek parası :)
Bak hala bankada çalışıyom :afro1:[/quote]
ohh ne güzel bankaymış o... ben de geleyim mi... :P :D
[quote=oliver_han;125757]ohh ne güzel bankaymış o... ben de geleyim mi... :P :D[/quote]
Gel babacım gel, 2 sp de sana yazdırayım :lol:
[quote=iceman;125731]Ekmek?...
"ulaşım + skipass + sucuk ekmek" parası olmasın o.. :P[/quote]
Ehue , Allah bereket versin ne diyim. Olmayanlara da versin hatta daha çok versin inşallah :)
Her türlü sorun bu bilişim sektöründe var. Bırakın abi bu sektörü :P
Bugunlük benden bu kadar , evime gidip yatıcam (tabi uyuyablirsem :( ), sabah fizik tedavimi olup tekrar bankaya gelicem :)
Uyuyamazsam gece tekrar görüşmek üzere :P
12'de yatayım diyordum ama olmadı gene yaaa...
[quote=iceman;125183]Sen de düzgün yaz kodu, aramasınlar.. :p[/quote]
yauw bakin ne guzel demis arkadaslar sende duzgun yaz kodu :)
Sonra sadece sen degil bizde seninle beraber uykusuz geceler yasiyoruz :)
Ama tabii dokunmayin yazsin ,o yazmazsa bizede ekmek yok valla,
Yani en azindan soyle diyelim o yazdiginda uykusuz gecelerde bir ugrasimiz oldugu icin uykusuz kaliyoruz, ya yazmasaydi da biz bole bos bos uykusuz geceler gecirseydik!:thumbup:
tabii yine de duzgun yazmasi lazim :001_tongue:
[quote=Emrah;125821]Bugunlük benden bu kadar , evime gidip yatıcam (tabi uyuyablirsem :( ), sabah fizik tedavimi olup tekrar bankaya gelicem :)
Uyuyamazsam gece tekrar görüşmek üzere :P[/quote]
dur ben bi ist.e geleyim de yaptırayım sana iki hareket boss... ;) iyi gelir... ;)
[quote=iceman;125946]Birileri mışıl mışıl uyumuş anlaşılan.. :P[/quote]
hehee nerdee, gunaydın topikini kaçırmıssın galiba :afro1:
Ama öglen tatilimi uyayarak geçirmek gibi bir eğilimim de yok değil :lol::lol:
uyumayanlar nerdeler acaba:)
bir bardak süt içtim geldim uyurum belki diye ama ne fayda
[quote=Extreme;126244]uyumayanlar nerdeler acaba:)[/quote]
Erken daha, gece 3 gibi görüşelim :)
[quote=Extreme;126245]bir bardak süt içtim geldim uyurum belki diye ama ne fayda[/quote]
Süt denendi 10 üzerinden 7 verebilirim. Ayran daha etkili. Alkol alma imkanınız var ise bir kutu bira en etkilisi. Ama sadece 1 kutu ve yavaş yavaş.