30- 31 OCAK Skiboardmania Ağaoğlu liftleri günübirlik ULUDAĞ turu @ 99 TL.
AĞAOĞLU SKİ PASS + ULAŞIMDA SABAH KAHVALTISI + ULAŞIM BOYUNCA SINIRSIZ ALKÖLSÜZ İÇECEK SERVİSİ + DÖNÜŞTE ŞARAP İKRAMI + SEYEHAT SAĞLIK SİGORTASI + ACIBADEM SİGORTA FERDİ SPORCU SAĞLIK SİGORTASI FİYATLARIMIZA DAHİLDİR.
99 TL.
Kuşaklıkaya Telesiyej
Belvu Gondola
Fatih Telesiyej
Fahri Telesiyej
Belvü Telesiki
+ 90 216 478 2000
+ 90 542 452 1788
+ 90 542 452 1789
+ 90 542 452 1790
ULAŞIM SAATLERİ
ATAKÖY ATRIUM 03:30
AKMERKEZ ETİLER KAPISI: 04:00
KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ: 04:30
* DİLEYEN HERKESE CENNETKAYA LİFTLERİ ve YAZICI TELESKİ SKIPASSLERİ TEMİN EDİLEBİLİR.
Cevap: 30- 31 OCAK Skiboardmania Ağaoğlu liftleri günübirlik ULUDAĞ turu @ 99 TL.
sigortasız kaça olur bu tur =)))
Cevap: 30- 31 OCAK Skiboardmania Ağaoğlu liftleri günübirlik ULUDAĞ turu @ 99 TL.
[quote=QuNFrame;123179]sigortasız kaça olur bu tur =)))[/quote]
Aslında güzel bir soru , mesela benim zaten her seyi kapsayan ozel sigortam var. Bu Acıbadem sigorta olayını opsiyonlu yapsak süper olurdu.
Hem fiyat ta daha bi şekilli olurdu :)
Evet fiyat açısından bir indirim söz konusu olabilir sporcu sağlık sigortası yapılmayınca ancak biz böyle bir riske girmek istemiyoruz. Birçok özel sigorta pistlerde gerçekleşen kazaları risk grubu kabul ederek masrafları karşılamamktadır.
Biz diğer tur firmalarına göre daha pahalı olabiliriz. Tercih meselesi herkesin tercihine saygı duymak zorundayız. Diğer firmalarıda fiyat rekabetine girdikleri için takdir edyorum sonuçta kazanan snowboard & kayak sporu oluyor.
Biz farklıyız veya biz çok iyiyiz asla demiyoruz sadece dediğimiz tek şey '' ayrıcalık senin en doğal hakkın '' biz misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün kendimizi yineliyoruz. Bu sitedende bu sene bizlere dahil olan bir çok arkadaşımız var.
Otobüslerimiz 2008 model ve üstü Man Fortuna yada Mercedes Travego araçlardır. Dağ yolunda kahvaltımız ulaşım boyunca sınırsız alkolsüz içeceğimiz ve dönüş yolunda şarap ikramımız fiyatlarımıza dahil hizmetlerdir. Bu yüzden fiyat rekabetine girmiyoruz. Sezon boyunca tek fiyat dediğimiz Uludağ turlarında başladığımız fiyatla yolumuza devam edeceğiz.İlginize teşekkür ederiz.
[quote=QuNFrame;123179]sigortasız kaça olur bu tur =)))[/quote]
Şimdi arkadaşlar kardeşimin başına gelen , Emrahın başına gelenden sonra sigortayı fiyat düşürmek için kullanmayı düşünmenize kızdım . Sizler sitemizin üyeleri bize sağlıklı lazımsınız yoksa kimle tura gidecez kimle sohbet edecez olmaz yani ;) Skiboardmania'nında bu yaklaşımından dolayı kendisini kutlarım :thumbup:
Kesinlikle ama ne olursa olsun lütfen özellikle korumasız pistlere çıkmayın sayın boardcularrr ;)
Acaba ctesi skibordmania ile sadce ulaşım sağlayıp yine pazar akşamı dönüş yapsam olur mu ki? Bide fiyatı ne olur ey yetkili kişi :) Ben kalmak istiyorum :biggrin:
Otobüsler dolmadıysa yaparlar bir güzellik ya hehehe bu sayede pınara ayağını uzatacak bir boş koltuk kalırmı acaba dönüşte heheheh .
belkim aysin ise alıp gelebiliriz bizde. Ben cocuk bakarım siz kayarsınız :)
[quote=pellinn;123335]Otobüsler dolmadıysa yaparlar bir güzellik ya hehehe bu sayede pınara ayağını uzatacak bir boş koltuk kalırmı acaba dönüşte heheheh .[/quote]
Böyle bir uygulamamız yok dediler biz yapıyoruz 1 gece konaklamalı dedilr ama yapmamışsınız bu hafta dedim:crying::crying::crying: yarını bekleyin tekrar ararsınız dediler :crying::crying:
[quote=mnece;123463]Böyle bir uygulamamız yok dediler biz yapıyoruz 1 gece konaklamalı dedilr ama yapmamışsınız bu hafta dedim:crying::crying::crying: yarını bekleyin tekrar ararsınız dediler :crying::crying:[/quote]
Torpil koyalım ;) ağlama ağlama yaw skiboardmania gelsin ona soralım yaw .
[quote=pellinn;123472]Torpil koyalım ;) ağlama ağlama yaw skiboardmania gelsin ona soralım yaw .[/quote]
:thumbup::thumbup::thumbup:seviyorum kartutkusunu :001_wub:
[quote=mnece;123499]:thumbup::thumbup::thumbup:seviyorum kartutkusunu :001_wub:[/quote]
Bizde seviyoz seni ;)
abiler ablalar tecrubeli arkadaslar. bu pazar gunku ruzgar hız kesecek derecedemi sizce??
rüzgar şiddetine ilişkin tahminler sürekli değişiyor. bu yüzden kesin birşey söylemek zor. ancak günlerdir değişmeyen tek şey uludağ'da havanın haftasonu rüzgarlı olacağı. bekleyebildiğimiz kadar bekleyip ona göre karar vereceğiz artık. şu anda 50 gösteriyor ki pek sevimli değil... Kartalkaya 30 civarında...
mesala snowforecast ne kadar gösterirse gitmeyiz dersiniz?
[quote=gokbey;123745]rüzgar şiddetine ilişkin tahminler sürekli değişiyor. bu yüzden kesin birşey söylemek zor. ancak günlerdir değişmeyen tek şey uludağ'da havanın haftasonu rüzgarlı olacağı. bekleyebildiğimiz kadar bekleyip ona göre karar vereceğiz artık. şu anda 50 gösteriyor ki pek sevimli değil... Kartalkaya 30 civarında...[/quote]
Söylediklerinde haklısın Gökbey, Kartalkaya mantıklı gözüküyor.
Bu hafta Kartalkaya turu yokmu hiç?
Her taraf Ağaoğlu turu kaynıyor?
[quote=mischa;123748]mesala snowforecast ne kadar gösterirse gitmeyiz dersiniz?[/quote]
onu tam bilemiyorum. 60 ve üstü ise gitmemek yerinde olabilir. liftler açıksa çok sorun değil. kuşaklıkaya'da liftin önü kapanabilir olduğu için yine sorun değil.