-
Antalya Ekibi 31 Ocak 2010 Pazar günü Davraz'da
Yavaş yavaş gelenekselleşmeye başlayan gezilerimize 31 Ocak 2010 Pazar günü günübirlik Davraz olarak devam ediyoruz.
Sabah saat 07:00'de yola çıkmış olacağız. Yolların durumuna göre en geç saat 9:00 civarı Davraz'a varmış olacağız.
Pazar günü Davraz'da kar sıkınıtısı olmayacak. Davrazda şu anda 2.bölgede 70 cm civarı kar bulunmakta. Çarşamba gecesinden, Cumartesi gecesine kadarda günlük 4-5 cm kar bekleniyor.
Bu pazar başka bir araçla çıkacağım için kendi aracımda boş yer ne yazıkki yok. Cumartesi Saklıkent yolcuğu bana ders oldu :)
Gelmek isteyenlerin isimlerini yazmasını rica ederim...
Davraz'ı bilmeyenler için arşivimde bulunan 2008 tarihli 1.bölge fotoğrafı :
[IMG]http://i48.tinypic.com/bfg7id.jpg[/IMG]
2.Bölge başlangıcı :
[IMG]http://i46.tinypic.com/2v0etew.jpg[/IMG]
-
Cevap: Antalya Ekibi 31 Ocak 2010 Pazar günü Davraz'da
Şu antalya ekibide ne yerinde durmaz bi ekipmiş ya :PP
-
Antalya ekibini gönülden tebrik ediyorum :thumbup:
-
Listenin açılışını yapalım ozaman :)
1 - Nuestra
-
-
herhangi bi aksilik olmazsa beni de ekleyin listeye.yollar nasıldır acaba.arabayla kolay cıkılabilir mi???
-
Yollarda sorun olmaz. Davraz dağ yolunun başlangıcında devamlı olarak karayollarına bağlı araçlar bulunmakta ve yolun temizliğini devamlı yapıyorlar. Saklıkent'e göre yollar daha düzgün. Yinede tedbir olarak aracınızda zincir bulundurmanızı tavsiye ederim. Zaten bu yola hep beraber çıkacağımız için herhangi birimizin aracında problem olduğu veya çıkamadığı zaman diğer araç hemen yardımcı olacaktır. Bakınız Cumartesi günü Saklıkent :)
1 - Nuestra
2 - Emil.ko
3 - ramazansvs
-
benim arabada boş ver olabilir.duruma göre ileriki günlerde bildiririm.bi aksilik cıkmaz inşallah cok istiyorum gelmeyi.saklıkent içimde kaldı zaten:))))
-
davrazın manzarasına hastayım...
-
kesin olmamakla birlikte gelirsem +3 olabiliriz...
-
1 - Nuestra
2 - Emil.ko
3 - ramazansvs
4 - ykonu
5 - ykonu +1
6 - ykonu +2
7 - ykonu +3
-
nuestra emre :) benide yaz ama ben ayrıdagelebilirim benimkilerle belli olmaz haftasonuna belli olur %80-90 onlarla gelicem ama orda görüşürüz
ekibi kuarlım gene hahah :)
-
1 - Nuestra
2 - Emil.ko
3 - ramazansvs
4 - ykonu
5 - ykonu +1
6 - ykonu +2
7 - ykonu +3
8 - webswinger
-
[quote=nuestra;123145]1 - Nuestra
2 - Emil.ko
3 - ramazansvs
4 - ykonu
5 - ykonu +1
6 - ykonu +2
7 - ykonu +3
8 - webswinger[/quote]
birileri kar mı dedi :) saun istanbuldayım ancak o tarıhe donebılırsem benıde lısteye ekleyın :)aracım yok artık bırının aracına sıgısacagız tabıı yer varsa:)
-
Antalya ekibi harikasınız valla ;) Umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz fotolarıda bekliyoruz unutmayın ;) :lol:
-
Arkadaşlar katılacak kişi sayısının çoğalmasıyla birlikte Vito veya benzeri bir araç kiralama imkanımız olabilir. Şoför dahil günlük fiyatlar 200 TL civarlarında. Benzin masrafı buna dahilmi bilemiyorum. Yolun uzun olması fiyatı biraz daha arttırabilir. Eğer araç kiralama işine olumlu bakıyorsanız birkaç yeri arayıp net fiyat alalım derim. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
-
Pazartesi Davraz a gelip 4 gün kalacağım. Pazar günü gidenler durumu yazarsa sevinirim. Kalan olur ise tanışalım
-
başkan bi araba ayarlada hepberaber gidilsin.hem daha muhabbet olur:))
-
bu haftaki organizayona maalesef katılmayacağım ama araç konusunda bi fiyat aldım , çalıştığım bankanın servisi yakıt, yol dahil 300 e taşırım dedi....
-
Bu pazar için araç ayarlamak uygun gözükmüyor gibi.Zira çoğu kişi kendi aracıyla çıkıyor. Haftaya olabilir. Bu arada Cumartesi günüde Saklıkentteyim haberiniz olsun. Gelebilenleri beklerim :)
-
Pazar günü Davraz yada Cumartesi günü Saklıkent'e gelecek olanlar lütfen bana özel mesaj ile telefon numaralarını göndersinler. Teşekkürler...
-
Davraz'ın ne yazıkki bugün yağmur altında kalması nedeniyle yarın için Davraz planımız askıya alınmıştır. Yerine Saklıkent yapılabilinir. Hatta kalın ....
-
saklıkentte kar ve hava durumu nasıl bilgisi olan var mı???
-
Biz bugün Saklıkente çıktık. Yolda hiçbir sorun yok. Saklıkentte bugün itibariyle bol bol kar vardı. Fakat biz çıktığımızda ilk önce karla karışık yağmur yağdı. Daha sonra tipi şeklinde kara bıraktı. Aşırı sis olduğundan dolayı telesiyej çalışmadı fakat teleski aktifti. Yarın için hava durumunu kestirmeye çalışıyor ve telefon görüşmeleri yapıyorum Saklıkentle. Durumu buradan bildiririm. Fakat şu an için büyük bir ihtimalle gideceğimizi gösteriyor.
-
kimse niyetli değil herhalde yarın saklıkente gitmeye:)
-
[quote=ramazansvs;124796]kimse niyetli değil herhalde yarın saklıkente gitmeye:)[/quote]
Daha çok telefonla haberleştiğimiz için ;
Sabah 08:30'da Uncalı Mezrlık Önü (Saklıkent yolu üzerinde) buluşuyoruz. Aracının sağında solunda önünde altında snowboard gördüklerinize yanaşın :)