sonunda atasehir de goz gozu gormuyor cok guzel kar yagiyor.. :D
Printable View
sonunda atasehir de goz gozu gormuyor cok guzel kar yagiyor.. :D
Balmumcuda da aynen süper kar yağıyor :)
catilar tuttu kar :D
eh biz de artik istanbulun teperinde, fulyanin yokuslarinda kayariz ;):P
kar yağışı devam ediyor...
arabanın üstünde 2-3 cm birikmiş.
sesu'nun dilekleri tutuyor mu acaba?
ıns. gece de devam eder
kağıthanedede kar baya yağdı yerler tutu =) oh be istanbulu boyle daha çok seviyorum ama arkadaşında dedıgı gibi sabaha kadar yasa süper olur.:D
valla goztepede inceden inceden atistiriyo, bisiy yok gibin ;)
yağış azalmış. deli soğuk dışarısı.
biraz bol yağsın da arabanın arkasına ip bağlayıp yol kenarlarında snowboard yapalım...
20 ocak çarşanba pek bişi beklenmio sanırım istanbulda ama soguk hava dewam edecek asıl kar yağışı perşembe cuma cumartesi die gördüm ve okudum umarm çarşambada yağışlar devam eder..
Evet yaaa İstanbul'un beyaz halini canlı görmeyi özledim bennnn :lol:
bisicik kalmadi yaaa bohuuuu
Dediğim gibi dışarda hava çok soğuk ama kar yok :( off
[quote=gokbey;120547]yağış azalmış. deli soğuk dışarısı.
biraz bol yağsın da arabanın arkasına ip bağlayıp yol kenarlarında snowboard yapalım...[/quote]
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: evet evet
[quote=_PıNaR_;120759]bugün okula çıktım ve muhteşem bir manzara vardı =) istanbul kayışdağından kareler buyrunuz =)[/quote]
ana maltepe uni deilmi bu?
hahahah teknoloji tv de roportaja gittiydim gecenin bi yarisi ben buraya
:D
Perşembe'yi pas geçiyoruz, Cuma-Pazartesi arası şov devam ediyor...
Arkadaşlar bence herfkes kar duası etsin...
[quote=gokbey;120972]Perşembe'yi pas geçiyoruz, Cuma-Pazartesi arası şov devam ediyor...[/quote]
GOKBEY meraktan soruyorum. Hafta sonu için bir yerlere kaçmayı planlıyordun, neye karar verdin? Zira önümüzdeki 4 gün heryerde kar yagışı var. ???
anlamıyorum hic kar yağacak gibi durmuyo televizyonlar ise hafta sonu dısarı araba cıkarmayın dıo yarından başlaması lazım ama nasıl ? hiç yağıcak gibi bi hava yok :S sorsan dünyanın en iyilerindendi bizim meteoroloji :(
[quote=SAREmre;121295]GOKBEY meraktan soruyorum. Hafta sonu için bir yerlere kaçmayı planlıyordun, neye karar verdin? Zira önümüzdeki 4 gün heryerde kar yagışı var. ???[/quote]
pantolonum ve montum tamirde. eğer haftasonu onları alamıyorsam belki ankara'ya kaçarım. alabiliyorsam yarın kararımı vericem. cumartesi ağaoğlu seçeneğine sıcak bakıyorum. Ian Türkiye'de kalmış. Bi ihtimal orda olucak. Ama kararım kesin değil. Hava durumuna göre değişebilir.
[quote=gokbey;121373]pantolonum ve montum tamirde. eğer haftasonu onları alamıyorsam belki ankara'ya kaçarım. alabiliyorsam yarın kararımı vericem. cumartesi ağaoğlu seçeneğine sıcak bakıyorum. Ian Türkiye'de kalmış. Bi ihtimal orda olucak. Ama kararım kesin değil. Hava durumuna göre değişebilir.[/quote]
Ben akşam mesaiden sonra Ankara'ya kaçıyorum. Armada'da ekiple buluşacagız. Pazar sabahı erkenden Kartalkaya'ya kaçarım. Orada görüşürüz o zaman. Eş zamanlı olarak tüm kayak merkezlerinde olacakmışsın yaaa :P
O açıdan dedim yani
Sanada uyarsa beklerim ÜSTAT
[quote=gokbey;121373]pantolonum ve montum tamirde. eğer haftasonu onları alamıyorsam belki ankara'ya kaçarım. alabiliyorsam yarın kararımı vericem. cumartesi ağaoğlu seçeneğine sıcak bakıyorum. Ian Türkiye'de kalmış. Bi ihtimal orda olucak. Ama kararım kesin değil. Hava durumuna göre değişebilir.[/quote]
bu sefer hangi otelin lobisinden uçacakmış ian kardeşş? :P :lol:
bi sağlam sen kaldın geriye... git de yar kafayı gözü... töbee... :cursing:
sabahtan beri 1 dakka durmadı oysa gece saat 4 e kadar oturdum hıc kar yoktu mukemmel bır yagıs var =) umarım 3 gun hıc durmadan yagar=) kagıthanede her yer bembeyaz=)
23 Ocak Cumartesi tüm gün kar yağdı İstanbul'da. Hava sıcaklığı -0,5 ile -2,5 derece arasında değişiyordu. saat 18:00'den itibaren kar yağışının şiddetleneceğini umuyordum ama hafifledi aksine. İnce ince yağmaya başladı. Araç yolları genelde açık. Ara yollarda hafif kar birikmesi var. Site içi durum kötüydü, kar tutmuş haliyle. Parkedecek yer bulamadım. Kaldırımlara da çıkamıyorsunuz. Neyse biraz uğraşıp bir yere sıkındım. Gece güzel yağış olursa sabah bembeyaz bir örtüyle uyanabiliriz. Pek sanmıyorum ama..
Bir kaç İstanbul fotoğrafıda benden Ataşehir son durum :)))
Bunlar da benden...
[B]İstanbullular bugün yine beyaz bir sabaha uyandı. Kar yağışı gece boyu aralıklarla sürdü. Belediye ekipleri kent genelinde buzlanmalara karşı tuzlama çalışması yaptı. [/B]
İki gündür İstanbul'da etkili olan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.
Gece sıcaklık kentin yüksek kesimlerinde -10 derecelere kadar düştü. Piyalebaşa-Kağıthane Tüneli buzlanma nedeniyle ulaşıma kapatıldı.
Buzlanma nedeniyle Beşiktaş'ta bir cip kontrolden çıktı. Yaralanan kadın sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu açıklandı.
[B]BUZLANMAYA DİKKAT[/B]
3 bin 475 personelin 770 araç ile buzlanma ve don olaylarına karşı yollarda, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıyor.
Belediye ekipleri, ana arterler, meydanlar, E-5 ve TEM bağlantı yollarında tuzlama çalışmalarına devam ediyor.
Ekipler, hastane giriş çıkışları, duraklar, alt ve üst geçitler, metrobüs yaya geçitleri ve ibadethanelerin giriş çıkışlarını da tuzluyor.
[B]EVSİZLER SPOR SALONUNDA[/B]
Öte yandan, sokakta kalan 419 kişi Alibeyköy Tevfik Aydeniz Spor Salonu'nda ağırlandı.
Bu kişilerde 129'u otelde barındırılırken; 12'sinin adresleri tespit edilerek memleketlerine gönderildi, 4'ü ailelerinin yanına bırakıldı, 86'sının kendi isteğiyle ayrıldı.
6 kişinin de hastanede tedavi altına alındı.
[B]VAPUR SEFERLERİ İPTAL[/B]
İDO'nun Yenikapı-Bandırma, Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Bostancı, Bursa-Kadıköy-Kabataş seferleri iptal edildi.
Kartal-Yalova deniz otobüsü seferleri ile Bostancı-Adalar ve Haliç hatlarındaki vapur seferleri de yapılamadı.
[quote=Night FLighT;122297][COLOR=red][B]Ve nihayet bahçeye çıktık :)[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Fotolar Geliyoooooooo woww[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Görüntülerde Iceman & NighT FLighT & mİLKA [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B][/quote]
Olay budur. Boş durmak yok. Iceman'e dediğim gibi benim bahçemde kar olsa ben 5 dk beklemem. Bütün gün ollie ve buttercup denemsi yapardım.
Bu fotoğraflar da benden.
[quote=Night FLighT;122297][COLOR=red][B]Ve nihayet bahçeye çıktık :)[/B][/COLOR]
[/quote]
Süper sizin oranın Çarşamba gelen soğuktan sonraki resimleride bekliyoruz :thumbup:
[quote=Night FLighT;122330]Memnuniyetle :thumbup:[/quote]
giderken bu beyazlığa hasret kalıcaz demiştiniz duyuldu sanırım gözünüz aydın :001_smile:
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B][/quote]
adisiniz demek istiyorum :D
en yakın zamanda kayışdağı'nda alıcam soluğu...
[quote=SesilSu;122314]Bu fotoğraflar da benden.[/quote]
seninkiler de iyiymiş Sesu. hadi gözün aydın, duların kabul oldu. neresi burası?
[quote=gokbey;122347]seninkiler de iyiymiş Sesu. hadi gözün aydın, duların kabul oldu. neresi burası?[/quote]
Çamlıca...
dağa çıktım ben desene ;)
bugün pek güzel yağıyor meret. yarın öğlen için bi plan düşünmek lazım.
sabah kayışdağı'nın fotoğrafını çekmek istedim ama kar yağışı yüzünden görüş yeterli değildi. öğlen bi gidip yakından bakacağım.
Ben de Ataşehir Taçspor' da oturuyorum
Bugün neler olmuş burda, işten gelince gözlerime inanamadım.
Sokaklarda kaldırımlar bile gözükmüyor.
Kayışdağı'nda kesin kayılır, hatta burada bile
:)
Bugün öğlen 13:30 gibi arabayla dışarı çıktım ve ufak bir macera yaptım. Amacım Kayışdağı'nın eteklerine gidip fotoğraf çekmek ve duruma yakından bakmaktı. Arabanın kar tuttuğunu görünce vazgeçecektim neredeyse. Günde iki sefer araba temizlemekten gına gelmişti. Neyse temizledim ve çıktım. Ana yol her iki yöne de sıkışmıştı. Ara sokaklara girip trafiği atlatayım dedim. Tabi standart 4 mevsim lastiklerle kar tutmuş ara sokaklarda ilerlemeye çalışmak sevimli olmuyor. Karşıdan araç geliyor, durup yol veriyorsunuz, kalkamıyorsunuz filan. Neyse ana yola çıkınca rahatladım. Yol karlı olmaktan ziyade ıslaktı. Hava sıcaklığı sabah olduğu gibi -3,5 derece idi. Yeditepe Üniversitesi girişine geldim. Burada yüksek duvarlar yapılmış olduğunu gördüm. Daha önce buradan bir yerden dalıp tepeye kadar yürüyerek çıkmıştım diye anımsıyorum.
Ataşehir'in rakımı 100 metre civarındadır. Kayışdağı'nın etekleri de o civarda olmalı. Belki en fazla 200 olabilir. Zirvesi ise 700 metre rakımlı olmalı. Aslında orası tamamen bir askeri bölgedir ve tepede radar vardır. Ben çıktığım zaman başıma bir iş gelmesin diye askerlere görünmemiş ve hemen aşağı inmiştim. Tepenin etrafı yoğun ağaç örtüsü ile kaplıdır. Bazı noktalardan ağaçlar kesilerek geniş yollar açılmıştır. Adeta kayak pistine benzeyen bu yollardan kayılabileceğini tahmin ediyorum. En kısası yatayda 800 metre uzunluğunda. Bu da hesabı yanlış yapmıyorsam %25-30 gibi bir eğime sahip olduğunu ve bolkarda kayılabileceğini gösterir. Dağın yakınına gelince zirvesini göremiyorsunuz. Bu yüzden fotoğraf çekmeyip iyi bir bakış açısı yakalamak için yol boyunca devam ettim. O bakış açısını pek yakalayamadım. Güzel manzara olan düzlük yerlerde de duracak yer yoktu üşendim. Sadece 5 km. yol yaparak ulaştığım bu yeri sanıyorum ki tavaf ettim. Gittiğim yolları çok algılayamadım. Ama dönüp dolaşıp üç aşağı beş yukarı aynı yere geldim. Arada Maltepe Üniversitesinin girişini ve askeri bölgeyi (girişini) gördüm. Bir saatte 24 km. yol yapmışım. Hiç bilmediğim yollara, yokuşlara vurdum kendimi, bir tehlike yaşamadan da döndüm. Bazı yollar kartalkaya veya uludağ yolu gibiydi. yoğun yağan kar, etrafta çam ağaçları... burası istanbul demezsin... -5 derece sıcaklık gördüm. yarın görüş de açık olacak. belki tekrar giderim...
1) Genel görünüm
2) Askeri radar
3) Pistler :)
4) Pist detay
earth da kartal yazısının hemen sağında yeşil alan var aydos tepesi
500m
bi kontrol et istersen yolun düşerse
[quote=hakanika;122812]earth da kartal yazısının hemen sağında yeşil alan var aydos tepesi
500m
bi kontrol et istersen yolun düşerse[/quote]
super mangal yaparsin yazin ha :D
ama kalabaliktan uzak durmak lazim :D
@gokbey abi bende bugun senden, sole super bi kar alarmi tadinda orda kaydim burda kactim atladim zipladim tadinda bi video bekliodum :D