-
Mahsur kaldım !!!!
arkadaslar aranıza gerı donmek cok guzel :)) 3 gun once arabayla yaptıgım bır yolculuk sırasında işe gıdebılmek ıcın gırdıgım yolun anıden kar ıle kapanması sonucu mahsur kaldım yaklasık 6 saat kurtarılmayı bekledıkten sonra 3 kılometre uzaklıktakı koye yurudum dısarıdaakı hava sıcaklıgı -39 derece ıdı ve ınanılmaz bır buran vardı sanslıydımkı kıyafetlerım uygundu ve arabamda battanıye vardı sırtıma attıgım gıbı kar ve tıpının ıcınde yurumeye basladımmm .1 saatı askın bır zamanda yuruye bıldım o yolu . koyun bulduktan sonra orada bır kazak aılesının yanına sıgındıım bulundugum koye ekıpler yaklasık 4 saat sonra gelebıldıı. arazıde kalan arabamı ıse ancak bu gun aksam ustu cıkarabıldık .. suan evdeyım ve aranıza gerı done bılmek muhtesemm :)):o
-
Cevap: Mahsur kaldım !!!!
çok geçmiş olsun karol arkadaşım allah seni korumuş şanlısın bir taraftanda biz karı henüz dağda bile göremedik :(
-
[B][I]Buyuk gecmis olsun.[/I][/B]
-
çok geçmiş olsun Karol , kendine dikkat et. Allah korumuş ne diyim ;)
-
geçmiş olsun dostum... tedbiri elden bırakma...
-
sağolun arkadaslar kotu bı maceraydı en kotusu ıse yanlız oraada gecen saatler oldu bundan sonra tek basıma gıtmıcegım :)) konuscak kımse yok telefon acamıyosunuz sarjınız bıtmesın dıye ...
pınarcım valla az kalsın hayatım kayıyodu benım yerıme :)))
-
Geçmiş olsun Kaan.
Allah beterinden korusun.
-
çok geçmiş olsun. akıllıca ve sakin hareket etmişsin. gerçekten takdir edilecek bir özellik bu. çünkü böyle bir durumda büyük panik yaşamak da oldukca kuvvetli bir ihtimaldi
-
-
yeni gördüm...çok geçmiş olsun karol....
-
herkese tekrar tesekkurler..
ama neden hep benım basıma gelıyor boyle sacma işler :)))
-
:o:o:o cok gecmis olsun yahu, ucuz atlatmissin.
-
[quote=karol;117273]ama neden hep benım basıma gelıyor boyle sacma işler :)))[/quote]
Eğer başına bu gibi şeyler gelmeden yaşamayı başarabiliyorsan, hedeflerini çok küçük tutuyorsun demektir ki, bu sıkıcı bir durum. Başına böyle şeyler geliyor ve atlatmayı başarabiliyorsan, bu kontrolün ve koordinasyonun iyi demektir ki, bu iyi bir şey.
Mevlana'nın çok güzel bir sözü vardır:
''Herkes bir gün ölümün sırrına varacaktır,
ama pek az insan hayatın sırrına erecektir''
-
[quote=karol;117185]arkadaslar aranıza gerı donmek cok guzel :)) 3 gun once arabayla yaptıgım bır yolculuk sırasında işe gıdebılmek ıcın gırdıgım yolun anıden kar ıle kapanması sonucu mahsur kaldım yaklasık 6 saat kurtarılmayı bekledıkten sonra 3 kılometre uzaklıktakı koye yurudum dısarıdaakı hava sıcaklıgı -39 derece ıdı ve ınanılmaz bır buran vardı sanslıydımkı kıyafetlerım uygundu ve arabamda battanıye vardı sırtıma attıgım gıbı kar ve tıpının ıcınde yurumeye basladımmm .1 saatı askın bır zamanda yuruye bıldım o yolu . koyun bulduktan sonra orada bır kazak aılesının yanına sıgındıım bulundugum koye ekıpler yaklasık 4 saat sonra gelebıldıı. arazıde kalan arabamı ıse ancak bu gun aksam ustu cıkarabıldık .. suan evdeyım ve aranıza gerı done bılmek muhtesemm :)):o[/quote]
Çok geçmiş olsun. BU arada nerede oldu bu olay? Kimse sormamışta!
-
[quote=ryansheckler;117288]Çok geçmiş olsun. BU arada nerede oldu bu olay? Kimse sormamışta![/quote]
kazakıstanda karaganda sehrınden dokuzkudukdakı komur ocagına gıderken tahlıye yolunda ...
[quote=Kutay;117296]Merka etme sade senin başına gelmiyor. Bende Kazakistanda bulundum bir süre. Astana havalimanını yaparken, üzerimizdeki çatı parçalanarak uçtu ve çıkmadık mahsur kaldık orda.
Astana'da sadece yaşamak bile yeteri kadar macera sayılır bence.[/quote]
kesınlıkle buralarda okadar garıp seyler oluyorkı :D akla hayale sıgmıyor :)))
[quote=Bombadillo;117286]Eğer başına bu gibi şeyler gelmeden yaşamayı başarabiliyorsan, hedeflerini çok küçük tutuyorsun demektir ki, bu sıkıcı bir durum. Başına böyle şeyler geliyor ve atlatmayı başarabiliyorsan, bu kontrolün ve koordinasyonun iyi demektir ki, bu iyi bir şey.
Mevlana'nın çok güzel bir sözü vardır:
''Herkes bir gün ölümün sırrına varacaktır,
ama pek az insan hayatın sırrına erecektir''[/quote]
gercektende heycanlı oluyoda bı gun yok yere gıdecegım :))
-
-
[quote=SesilSu;117334]Çok çok geçmiş olsun.[/quote]
saol sesıl
-
bu ne sevgi yaa...yani az daha kalsan birileri gelip kurtaracakmış seni....:lol::lol:
-
[quote=bkaan;117348]bu ne sevgi yaa...yani az daha kalsan birileri gelip kurtaracakmış seni....:lol::lol:[/quote]
adaş tanısma fırsatı bulamadık senle ama sanırım sıtede sevılen bır sımayım bıde uzak olunca daha cok sevıyorar benı bende onları cok sevıyorum tabı :)))
sitenın yaramaz cocuguyum ben :)
-
[quote=karol;117349]adaş tanısma fırsatı bulamadık senle ama sanırım sıtede sevılen bır sımayım bıde uzak olunca daha cok sevıyorar benı bende onları cok sevıyorum tabı :)))
sitenın yaramaz cocuguyum ben :)[/quote]
dedin de aklıma geldi...çok sevilen bir eser ..neşeli bir türk sanat musikisi ;
sevil neşelen, sevme yanarsın
bir sarı saçı okşar kanarsın
o bir gölgedir varlık sanırsın
sevil de sevme
ağlama ağlat
yoksa zehrolur bu tatlı hayat
sevda çölünden geçerse yollar
bütün bir ömür ah ile dolar
inan ki gençlik gülden tez solar
sevil de sevme
ağlama ağlat
yoksa zehrolur bu tatlı hayat.
:D:D
-
-
[quote=bkaan;117351]dedin de aklıma geldi...çok sevilen bir eser ..neşeli bir türk sanat musikisi ;
sevil neşelen, sevme yanarsın
bir sarı saçı okşar kanarsın
o bir gölgedir varlık sanırsın
sevil de sevme
ağlama ağlat
yoksa zehrolur bu tatlı hayat
sevda çölünden geçerse yollar
bütün bir ömür ah ile dolar
inan ki gençlik gülden tez solar
sevil de sevme
ağlama ağlat
yoksa zehrolur bu tatlı hayat.
:D:D[/quote]
kotu bısemı ıma ettın :)))
-
[B]Büyük geçmiş olsun ya sen bize lazımsın yok öyle mahsur kalmak falan aman haaaa dikkat et ;) [/B]
-
[quote=pellinn;117739][B]Büyük geçmiş olsun ya sen bize lazımsın yok öyle mahsur kalmak falan aman haaaa dikkat et ;) [/B][/quote]
[quote=pnryldz;117741]şimdi okudum, çok çok geçmiş olsun allah korumuş :001_huh:[/quote]
tesekkur ederım napım yaramazlık kanımda var sanırım 2 dakka uslu duramıyorum :)
-
Geçmiş olsun. Sarıkamış'ta olduğumuz ve bilgisayarıma Oliver el koyduğu için konuyu görmemişim...
-
[quote=gokbey;126136]Geçmiş olsun. Sarıkamış'ta olduğumuz ve bilgisayarıma Oliver el koyduğu için konuyu görmemişim...[/quote]
tesekkur ederım
-
[quote=gokbey;126136]Geçmiş olsun. Sarıkamış'ta olduğumuz ve bilgisayarıma Oliver el koyduğu için konuyu görmemişim...[/quote]
biraz insafsızlık olmuyor mu gokbey? ;)
-
madem bilgisayarı aldın niye demezsin adam donuyomuş diye.
madem adam donuyomuş demiyecektin niye bilgisayarı aldın...
baba akü yok...
[I]not: olm bilgisayar getir bu sefer, vermem bak...[/I]
-
-
[quote=gokbey;126207]madem bilgisayarı aldın niye demezsin adam donuyomuş diye.
madem adam donuyomuş demiyecektin niye bilgisayarı aldın...
baba akü yok...
[I]not: olm bilgisayar getir bu sefer, vermem bak...[/I][/quote]
gokbey boss ve ben dedik ya karol donuyormuş az kalsın diye... sen de inanmayıp ...tir et donsun ...ne demedin mi? :P :lol:
-
[quote=oliver_han;126211]gokbey boss ve ben dedik ya karol donuyormuş az kalsın diye... sen de inanmayıp ...tir et donsun ...ne demedin mi? :P :lol:[/quote]
haha buda ıyıymıs :P s.. et donsun haa gokbeyy :P
duydugum ıyı olduu ..
-
[quote=oliver_han;126211]gokbey boss ve ben dedik ya karol donuyormuş az kalsın diye... sen de inanmayıp ...tir et donsun ...ne demedin mi? :P :lol:[/quote]
dedim mi gerçekten? :blushing:
-
[quote=gokbey;126225]dedim mi gerçekten? :blushing:[/quote]
alkollüydüm hatırlamıyorum... :P :lol:
-
yeni gördüm konuyu..çok geçmiş olsun...
-
-
nasıl oldu ayaklar? iyileşti mi?
-
[quote=gokbey;129367]nasıl oldu ayaklar? iyileşti mi?[/quote]
soyulmaya devam :crying:
-
buyuk gecmıs olsn vallaha cok saglam macera olmus =) ama allahta korumus wallaha aman dıkkat..
-
[quote=karol;129381]soyulmaya devam :crying:[/quote]
Türkiye'ye ne zaman gelcen?
-
[quote=gokbey;129449]Türkiye'ye ne zaman gelcen?[/quote]
abı bu sene kaldı artık acıl bırsey olmazsa gelemıcem seneye kışa bı planım var ınsallah gelır gelmezz de 1 hafta palandoken tatılı planlıyorum :D umarım beraber gıderız :D