-
uludag koptu galiba ???
arkadaslar bursada sabahın erken saatlerinden beri deli gibi yagmur yagıyor. snow forecast yagıs gostermese de uludag da da kar yagıyor olması lazım diye dusundum ancak fahri otel kamerası calışmıyor. karinna kamerasında ise karlardan gorunmuyor ... eger kar yagıyorsa gercekten yukarda saglam kar yapmıs olması lazım.. yagmur ihtimalini dusunmek bile istemiyorummmm.. bir bilgisi olan varsa paylaşsın lutfen...
-
Cevap: uludag koptu galiba ???
bu mevsimde uludağa yağmur yağma şansı cok zor geçen senede kaç defa yağışlı gösterdi bız çıktık günlük güneşli snow forecast baya yanılıyor yılbaşında uludağda çok güzel kar olucak bu akşam 10 cm yapar :thumbup1:
-
ULUDAĞ'DA YOĞUN KAR YAĞIŞI BAŞLADI
Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da yoğun kar yağışının başladığı bildirildi. Uludağ Meteoroloji İstasyonu yetkililerinden alınan bilgiye göre, oteller bölgesindeki kar kalınlığı sabah saatlerinde 26 santimetre olarak ölçüldü.
Hava sıcaklığının eksi 2 derece olduğu Uludağ'da, yoğun kar yağışı ve sis yüzünden görüş mesafesinin 100 metreye kadar düştüğü, zaman zaman tamamen kapandığı belirtildi.
Kar yağışının, hafta sonu da devam etmesinin beklendiği bildirildi.
-
-
beklediğimiz haber en sonunda geldi.
-
kalkıyoo kalkıyooo yılbaşında uludağa kalkıyor
-
:001_rolleyes:UMARIM YILBAŞINA HAZIR OLUR....
-
olmama gibi bir şansı yok
-
Ozaman yılbaşında ordayızzzz süperrrrrrrrrr 8)
-
şu kameranın önünü silseler de bi gorsek :thumbup1::thumbup1::thumbup1:
-
koptu koptu uludağ inş yılbaşında hava güzel olur şimdiki duvamıs bu yönde :D:001_smile:
-
arkadaşlar birazdan uludağa çıkıyorum.durum ne çok merak ediyorum doğrusu.akşama iyi haberlerle dönerim umarım :D
-
oo super hadi guzel haberlerini bekliyoruz.. hele bir de resim cekebilirsen cok ıı olur. hayırlı yolculuklarrr
-
[quote=lostboy;110685]arkadaşlar birazdan uludağa çıkıyorum.durum ne çok merak ediyorum doğrusu.akşama iyi haberlerle dönerim umarım :D[/quote]
inş.çok seviniriz iyi haberlerle dönersen
-
oglen 11 gibi uludag'da olan bi arkadaşımla konuştum :) söyledigine göre inanılmaz bi kar yağışı varmış ve 1. bölgede kar kayılabılıcek seviyeye gelmiş
:lol:
-
[quote=mer;110704]oglen 11 gibi uludag'da olan bi arkadaşımla konuştum :) söyledigine göre inanılmaz bi kar yağışı varmış ve 1. Bölgede kar kayılabılıcek seviyeye gelmiş
:lol:[/quote]
bu haber mucize gibi geldi bana....
-
[quote=Cilekli Pizza;110695]oo super hadi guzel haberlerini bekliyoruz.. hele bir de resim cekebilirsen cok ıı olur. hayırlı yolculuklarrr[/quote]
evet evet bu saatten sonra kuru sozler kesmeyecek bizi, sen birkac poz gosteriver bize:drool:
-
[quote=Mer;110704]oglen 11 gibi uludag'da olan bi arkadaşımla konuştum :) söyledigine göre inanılmaz bi kar yağışı varmış ve 1. bölgede kar kayılabılıcek seviyeye gelmiş
:lol:[/quote]
ne güzel bir haber bu. bekle Uludağ geliyoruzzz :)
-
[quote=Adis;110719]ne güzel bir haber bu. bekle Uludağ geliyoruzzz :)[/quote]
inş.....
-
oh ya çok şükür sonundaa :)) yuppiiii
-
lostboy'dan gelicek haberleri dört gözle beklemekteyim açıkcası çok merak ediyorum Bursa'da hava çokta soğuk sayılmaz o yüzden Uludağ'da yağışından çok korkuyorum ama bu mevsimdede Uludağa yağmur yağması gibi bi durum sözkonusu olmaz herhalde.
AÇALIM ARTIK ŞU SEZONUUU! :D
-
Ben ota okulda falandım sömestirde uludağa çıkmıstık o sezon gunduz vakti şakır şasır yağmur yağmıstı hatırlıyorum ama bu olay çokk zor olur o sezon karda yoktu zaten dağda bu yıl yılbaşında beyaz karlara kavusucaz 1 metre kar olur
-
Dün akşam Uludağ Sarıalandaydım. Gece 11 civarı yoğun şekilde sulu kar yağıyordu. Akşamki havaya bugünkü sıcaklığa baktığımda Oteller bölgesindede durumun farklı olduğunu sanmıyorum. Hava oldukça ılık ve Uludağda yağış sulu kar şeklinde devam ediyordur.
-
[quote=t1112;110744]Dün akşam Uludağ Sarıalandaydım. Gece 11 civarı yoğun şekilde sulu kar yağıyordu. Akşamki havaya bugünkü sıcaklığa baktığımda Oteller bölgesindede durumun farklı olduğunu sanmıyorum. Hava oldukça ılık ve Uludağda yağış sulu kar şeklinde devam ediyordur.[/quote]
Bırakında biraz keyfini sürüp, hayal kuralım ya :)
-
:lol::lol:arkadaşlar uludağda sezon açılmış durumda yol da zincirleri takmadan çıkamadık:thumbup:.teknik ekip 1. bölgedeki pistleri eziyordu telesiyejlerden bazıları çalışıyor 3-4 tane grup kayak dersi alıyordu.. kayanlar.. snowboardcılar.. ortam tam bir şenlik anlıyacağınız:lol:
tipi şeklinde bi kar yağışı var bu şekilde devam ederse eğer -ki öyle olacağa benziyor-bu kar kolay kolay kalkmaz hadi hepimize şimdiden kazasız belasız bir sezon diliyorum
bu arada epey fotoğraf çektim fakat nasıl yüklenicek ??? bilen arkadaşlar yardım cı olursa sevinirm
-
Az önce görüştüğüm kayak odasına pazar gunu gelmemize değermi diye sordum. O da yarın bile gelebilirsin liftler de açılacak dedi. Pazar günü uludağda görüşmek dileğiyle (-:
Hatta kendi aramızda bi organizasyon bile yapabiliriz ne dersiniz?
-
Yılbaşında Uludağdayız yeterli kar yok diye üzülüyordum :( bu habere çok sevindim.Bilgilendirmelere devam :)
-
Resim olmayabilir belki ancak pazar akşamı durumdan haberdar ederim muhakkak..
-
Benim görüşüm yılbaşında 1 metreyi bulur kar uludağda sü anda tek istediğim hava güzel olsun kalacagımız topu topu 3 gece 4 gün
-
Yıl başında ordayız açıl sezon açıl :D
-
ya cok guzel haberler verdin lostboy.. su resimleri de bir yuklesen içimiz açılsın :))) su an bursa da hala deli gibi yagmur yagıyor.. tabi yukarda da kar !! gozumuz aydın ben de sezonu acılmıs kabul ediyorum ve herkese kazasız belasız coook guzel guneslı gunlerle dolu bir sezon diliyorum :))
-
[quote=lostboy;110860]:lol::lol:arkadaşlar uludağda sezon açılmış durumda yol da zincirleri takmadan çıkamadık:thumbup:.teknik ekip 1. bölgedeki pistleri eziyordu telesiyejlerden bazıları çalışıyor 3-4 tane grup kayak dersi alıyordu.. kayanlar.. snowboardcılar.. ortam tam bir şenlik anlıyacağınız:lol:
tipi şeklinde bi kar yağışı var bu şekilde devam ederse eğer -ki öyle olacağa benziyor-bu kar kolay kolay kalkmaz hadi hepimize şimdiden kazasız belasız bir sezon diliyorum
bu arada epey fotoğraf çektim fakat nasıl yüklenicek ??? bilen arkadaşlar yardım cı olursa sevinirm[/quote]
konunun içindeyken en alttan degil de sol üst köşeden cevap yaz a tıklar ve ordan mesaj atarsan, altta eklenti ekle diye bir kose var.. ordan ekleyebilirsin sanırım resimleri.. hadi bekletme bizi :)) görelim aylardır bekledigimiz manzaraları ... :afro:
-
Yarın kısmetse açılışı yapacağız gibi duruyor... rüzgarlı ve sisli bir hava olur tahminen ama kar olacak.. liftler de çalışacak... :) herkese kazasız belasıs bir sezon diliyorum...
-
yılbaşında uludağda olucaz kısmetse derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle gider :001_smile::001_smile::001_smile::001_smile: bu sene bol bol kayıcaz
-
[quote=lostboy;110860]:lol::lol:arkadaşlar uludağda sezon açılmış durumda yol da zincirleri takmadan çıkamadık:thumbup:.teknik ekip 1. bölgedeki pistleri eziyordu telesiyejlerden bazıları çalışıyor 3-4 tane grup kayak dersi alıyordu.. kayanlar.. snowboardcılar.. ortam tam bir şenlik anlıyacağınız:lol:
bu arada epey fotoğraf çektim fakat nasıl yüklenicek ??? bilen arkadaşlar yardım cı olursa sevinirm[/quote]
lostboy yanlız meraktan çatlatıcaksın bizi :(:( burda eklede resimleri görelim içimiz acılsın :thumbup::thumbup::thumbup:
-
[quote=uslu;110912]lostboy yanlız meraktan çatlatıcaksın bizi :(:( burda eklede resimleri görelim içimiz acılsın :thumbup::thumbup::thumbup:[/quote]
ya sen eve gelsene artıkkkk :( çok acıktımmmm
-
18 aralık saat 19.35 itibariyle telefonla arkadaşımla görüştüm. Kar yağışı devam ediyormuş. Hangi pistler olduğunu bilmiyor ancak kayan insanlar görmüş. Ayrıca büyük otelde konaklıyormuş :)
-
tüm haftasonu yağsa pazar gününden çarşamba gününe kadar erimez dimi kar ?? :D
-
yaklasik 3 gündür bursa daydim,her gun gozum tepedeydi,bugun ciddi sagnak yagmurda izmire geldim,aklimdan gecirdigim sey gerceklesmis cok sevindim :)
-
hollleyyy sezon açıldı diyebilirizzzz :):):)