Snowboard ogrenmek ısteyenlere muhtesem bır fırsat.!!
[B]3 saat grup snowboard dersi,
2 gün board kiralama,
2 gece VİLLA BUTİK OTEL'DE konaklama(sabah - akşam yemeği) 300TL.
18 Aralık giriş - 20 Aralık çıkış
Kontenjan 15 kişi ile sınırlıdır.
Dersleri Uludağ Kayak Okulu verecektir.
İrtibat Telefonu:
Enis AKYÜZ - 0533 233 93 29[/B]
Cevap: Snowboard ogrenmek ısteyenlere muhtesem bır fırsat.!!
skipass lar fiyata dahil mi?
Enis, bu gruplar kaç kişilik olacak ?
walla fiyatta uygunmuş öğrenmek isteyen arkadaşlar kaçırmasın
bu fiyata sadece burada yazılanlar dahildir.
Emrah abi gruplarda 15 kişilik olucak.
Sezonun ilk haftası die böle özel bi paket yaptık..
Enis Bey,
[B]VİLLA BUTİK OTEL[/B] hakkında bilgi edinebileceğim bir kaynak var mı acaba? Bu şekilde arama motorunda herhangi bir site bulamadım da...
[quote=dragonfly;109764]Enis Bey,
[B]VİLLA BUTİK OTEL[/B] hakkında bilgi edinebileceğim bir kaynak var mı acaba? Bu şekilde arama motorunda herhangi bir site bulamadım da...[/quote]
valla bursa civarında aşağıdaki otelin villa'sı var ama... ???
[url=http://www.otelfamilia.com/]Otel Familia[/url]
[quote=dragonfly;109764]Enis Bey,
[B]VİLLA BUTİK OTEL[/B] hakkında bilgi edinebileceğim bir kaynak var mı acaba? Bu şekilde arama motorunda herhangi bir site bulamadım da...[/quote]
Facebookta otelin grubu var. Grubun linkini koyuorum oradan bakabilirsiniz.
[url=http://www.facebook.com/group.php?gid=41117264606]Villa Butik Otel | Facebook[/url]
[quote=Enis Akyüz;109779]Facebookta otelin grubu var. Grubun linkini koyuorum oradan bakabilirsiniz.
[URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=41117264606"]Villa Butik Otel | Facebook[/URL][/quote]
tabi burası olduğunu hiç tahmin etmemiştim... şöyle kalabalık bir arkadaş grubuyla ne eğlenceli olur var ya... :001_smile:
[quote=oliver_han;109781]tabi burası olduğunu hiç tahmin etmemiştim... şöyle kalabalık bir arkadaş grubuyla ne eğlenceli olur var ya... :001_smile:[/quote]
ewet gercekten keyifli oluo,dag evi gbi..gelmeyi dusunurseniz bekleriz herzaman,1 hafta oncesinden haber vermeniz yeterli.;)
Gerçekten çok neşeli görünüyor...:001_smile:
gercekten ole tavsiye ederim:001_smile:
enis burası tutyeli kuşaklı ve italyanın bitişlerinin tam ortasında bi butik otel var orası mı ?? gecen sene kartını almıştım kaybettim oranın da merak ettim o mu :))
Peki Enis Bey,
birkaç sorum olucak;
1) Eğer olur da gelebilirsem, yanımda ders almak istemeyenler olabilir onlar için nasıl bir alternatif sunulabilir fiyat olarak?
2)Face book daki email adresine mail attım otel için ama cvp gelmedi henuz, ailecek 20 kişi (çocuklar da var) ve rakam artabilir yılbaşı için 3 gunluk bir yerler arıyoruz. Tam olarak nerededir burası İzmir den gelinecek ve bölge hakkında pek de bilgimiz yok...
Yardımcı olursanız sevinirim
[quote=Cilekli Pizza;109803]enis burası tutyeli kuşaklı ve italyanın bitişlerinin tam ortasında bi butik otel var orası mı ?? gecen sene kartını almıştım kaybettim oranın da merak ettim o mu :))[/quote]
Yazici teleskisiyle en tepeye ciktiginizda karsiniza cikan ahsap Otel.;)
tamam sagol ya.. hatta bir arkadas yılbası fiyatını istemiş bende rica edicem bir ara sezonluk fiyatlarını ve çıkış nereyi veriyor , yemek ne veriyor vs yazarsan aklımızda olsun, biz mumkun oldugunca sık haftasonları kacıyoruz daga... tskler.
[quote=Cilekli Pizza;109907]tamam sagol ya.. hatta bir arkadas yılbası fiyatını istemiş bende rica edicem bir ara sezonluk fiyatlarını ve çıkış nereyi veriyor , yemek ne veriyor vs yazarsan aklımızda olsun, biz mumkun oldugunca sık haftasonları kacıyoruz daga... tskler.[/quote]
sezonluk otelin oda fiyatlarını mı soruyosun.? otel tepede herhangi bi cıkıs verilmiyor. geldiginizde mutlaka ugrayın kalmasanız bile en azından ortamı gormus olursunuz..;)