-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Kartalkaya Kayağa Hazırlanıyor
Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.
Aralıklarla devam eden kar yağışının ardından Kartalkaya kayak merkezinde kar kalınlığı 10 santimetre olarak ölçüldü. Kayak merkezinde bulunan oteller sezon öncesinde tüm hazırlıklarını yaptı.
Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkilileri de Bolu'da hava durumunun bugün ve yarın parçalı bulutlu olduğunu yer yer sağanak yağış beklediklerini, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur yağacağını söyledi.
Kaynak : Aktifhaber.com
-
Cevap: Kartalkaya Kayağa Hazırlanıyor
[quote=Emrah;108266]Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.
Aralıklarla devam eden kar yağışının ardından Kartalkaya kayak merkezinde kar kalınlığı 10 santimetre olarak ölçüldü. Kayak merkezinde bulunan oteller sezon öncesinde tüm hazırlıklarını yaptı.
Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkilileri de Bolu'da hava durumunun bugün ve yarın parçalı bulutlu olduğunu yer yer sağanak yağış beklediklerini, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur yağacağını söyledi.
Kaynak : Aktifhaber.com[/quote]
yahu biraz önce otelle konuştum kar kalınlığı pistte 30cm civarında ve yer yer daha fazla, kaldı ki kar yağışı yüzünden webcam bile gözükmüyor. bu tarz haberleri yapanlar nasıl gazeteci anlamıyorum, ben bile 3 dk' da öğreniyorum bu haberi, hem gazeteci olup hem okuyucuları yanlış değerlendirmek çok zor olsa gerek :)
neyse ki konumuz bu değil, bu pazartesi otel açılacağına göre ve kar yağışının devam edeceği öngörüldüğü için, sezonu kartalkaya'da açacak olanlara bizim yerimize de kayak yapın diyoruz.
-
[quote=Emrah;108266]Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.
Kaynak : Aktifhaber.com[/quote]
ouuv bayaa yağmış hakkaten. resme bakın her yer tutmuş :)
ölçüm yapılan noktaya göre o kalınlık değişir. yamaçtan alırsın başka, vadiden alırsın başka. güneşten alırsın başka, gölgeden alırsın başka. yukarıdan alırsın başka, aşağıdan alırsın başka. ortada bir gerçek var ki 10 da, 30 da az. ezildi mi incecik olur. alttan toprak çıkar, taş çıkar, böcük çıkar, kuş çıkar...
-
webcam off... açılınca bakarız artık yarın falan...
-
-
kartal oteli aradım akşam 25 cm kar olduğunu söylediler .bakalım.pazartesiye kadar tahminler de yağan kar miktarıda düşerse.14 aralık itibarıyle 50-55 cm kar olacak .
işte bu olursa başlıktaki haber doğru çıkar.kartalkaya kayağa hazırlanıyor.
bu durumda pistler açılmasa bile dağa çıkacam herhalde 14 aralık pazartesi artık sabredecek halim kalmadı.belki şansıma çalışır liftler......
-
Kartal Otel: 15 Aralık - Salı
Grand Kartal: 18 Aralık - Cuma
Dorukkaya: ?
Dorukkaya'dan haberi olan var mı?
-
Abant'ta kar kalınlığı 10 santime ulaştı
Kar kalınlığının 10 santime ulaştığı Abant'a tatil için gelenler, tatilin keyfini kartopu oynayarak, ata ve faytona binerek, göl turu atarak çıkardı.
Doğal güzellikleriyle ünlü Abant'ta tatilciler kartopu oynayarak, ata ve faytona binerek, göl turu atarak karın keyfini çıkardı.
Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini artırdı.
Abant'ta kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Abant-Mudurnu yolunda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle araçlar yolda kaldı. Bazı sürücüler araçlarına zincir takarak yoluna devam etti.
Abant'ta tatil için gelenler, tatilin keyfini kartopu oynayarak, ata ve faytona binerek, aileleriyle göl turu atarak çıkardı.
KARTALKAYA'DA KAR KALINLIĞI 35 SANTİM
Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya'da iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışının ardından kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı.
Kar yağışının devam ettiği Kartalkaya'daki otellerde kayak sezonu öncesinde hazırlıklar tamamlandı.
-
ne güzel haberler bunlar.
bu soğukta insanın içini ısıtıyor.
-
Kartalkaya 'yi iyi bilen arkadaslarin yardimina ihtiyacim var...
Dorukkaya da kalmis olan var mi??? telefonu, website i nedir???
Grand kartal ve kartal otel eski gorunuyor... Uludag gibi degil herhalde Kartalkaya da oteller???? 24 unde Kartalkaya'ya gelmek istiyoruz ama otellerden endiseliyim..tavsiyesi olan var mi???
-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
kartalkaya'nın son hali ekteki fotografta acik bir sekilde gorulmektedir, süper kar yağmış, hepimize bol karli bir sezon dilerim : )
-
[quote=Diamond;109021]Kartalkaya 'yi iyi bilen arkadaslarin yardimina ihtiyacim var...
Dorukkaya da kalmis olan var mi??? telefonu, website i nedir???
Grand kartal ve kartal otel eski gorunuyor... Uludag gibi degil herhalde Kartalkaya da oteller???? 24 unde Kartalkaya'ya gelmek istiyoruz ama otellerden endiseliyim..tavsiyesi olan var mi???[/quote]
DORUKKAYA SKI & MOUNTAIN RESORT
Statü :
4 yı ldız
Telefon :
(374) 234 50 26 ( 15 Lines)
Faks :
(374) 234 50 25
Adres :
ALKAYA MEVKİİ PK.51 KARTALKAYA/BOLU
E-posta :
[EMAIL="dorukkaya@kayatourism.com.tr"][COLOR=#0000ff]dorukkaya@kayatourism.com.tr[/COLOR][/EMAIL]
Web :
[URL="http://www.kayatourism.com.tr/"][COLOR=#0000ff]http://www.kayatourism.com.tr[/COLOR][/URL]
-
tesekkurler....
otel kalitesi hakkinda yorum yapabilecek misin??? Uludag 2. bolgeyle karsilastirilir mi??
-
biz dört senedir kayak yapıyoruz kayağa ilk olarak kartal otelde başladık ve oradan vazgeçemedik her seferinde başka bir oteli veya uludağı denesek mi diye düşünüyoruz fakat hiç cesaret edemiyoruz kartal otel evimiz gibi oldu personel de otelin konforu da çok iyi biz çok memnunuz endişe duymadan da taavsiye ediyoruz
-
Dorukkaya'nın odaları yeni ve güzeldir..Hiç endişeniz olmasın.Kartal otel de biraz eski görünümlü olsa da hizmette hiç bir sıkıntı çekmezsiniz.Kartalkayada istediğiniz otele rahat rahat gidin.Yemek bakımından içlerinde en iyisi Kartal oteldir.En zayıfı da Dorukkaya..
-
geçen sezon dorukkaya'da hiç konaklamadım... ama mer nickli üyemiz konaklamış... odaların yenilendiğini ve gayet güzel olduğunu belirtti... tabi bir kayakçı olarak kartal'dan vazgeçemiyorum... eski ama sıcak ortamını koruyor... üstelik kayak odası yeni, kapalı otoparkı var... daha ne isterim? :D
-
kayak-board farketmez artık. Snowpark kartal'a da yapıldı. Hayırlısı bakalım.
-
[quote=Ohzman;109075]kayak-board farketmez artık. Snowpark kartal'a da yapıldı. Hayırlısı bakalım.[/quote]
:D :D :D fark eder, fark eder... :D :D :D
-
-
Geçen sezon Kartal ve Dorukkaya Otelda konaklama imkanı buldum kartal inanılmaz eski ve konforsuzdu doruk ise daha modern bir çizgiye sahipti hoş bi kayak oteli için ikiside iş görür beklentiyi çok yükseltmemek gerekli ama
Kartalkaya Otellerinin ortak yanı bana göre Muhteşem Bolu ahçılarınını leziz yemekleri...
Not:Kartalın kayak odasındaki emanet kayak board salonu tebriğe değer ve konaklamayapan misafirler için ücretsiz dorukdaki gibi akşam kayaklarınızı sağa sola bırakmak zorunda olup sabaha batonsuz şekilde hafiflemiş olmak pek hoş olmuyor...
-
[quote=oliver_han;109083]:D :D :D fark eder, fark eder... :D :D :D[/quote]
Ya ben de Kartal otel'i daha çok seviyorum. Özellikle çanağın yanındaki bol kar+otele dönüş pistini rampa gibi kullanmak oldukça eğlenceli. Gezi yolunda falan da bolkara daha rahat girilebiliyor.
Dorukta bir tek chairliftin direkt altında kalan alan ve gezi yolu güzel bolkar için. 3 kere gidersem 2si kartal olur :).
-
kartalkaya pistleri kayaga yeni baslayanlar icin uygun mu arkadaslar?? grandkartal veya dorukkaya farketmez..tek endisem beginner lar icin uygun degil gibi gorunuyorlar....bugun rezervasyon yapmak zorundayim , kestane kebap acele cevap ( cok geyik oldu di mi ...hahahah)
-
[quote=Diamond;109208]kartalkaya pistleri kayaga yeni baslayanlar icin uygun mu arkadaslar?? grandkartal veya dorukkaya farketmez..tek endisem beginner lar icin uygun degil gibi gorunuyorlar....bugun rezervasyon yapmak zorundayim , kestane kebap acele cevap ( cok geyik oldu di mi ...hahahah)[/quote]
bir başka konuya daha aynı içerikli mesaj atmışsınız... linkleri takip ederek aradığınız cevaba ulaşabilirsiniz... ;)
[url]http://www.kartutkusu.com/bolu-kartalkaya/68-kartalkaya-snowboard-kayak-pist-haritasi.html#post109190[/url]
[url]http://www.kartutkusu.com/bolu-kartalkaya/68-kartalkaya-snowboard-kayak-pist-haritasi.html#post109195[/url]
-
evet simdi farkettim, cok pardon... acikcasi nerede kime ne yazilmali biraz karisik ... neyse bilgi veren arkadaslara tesekkurler
-
[quote=Diamond;109213]evet simdi farkettim, cok pardon...[/quote]
np... :thumbup1:
-
Yarın Kartal Otel açılıyor..!! Peki kayak sezonu açılıyor mu???
-
[quote=000passive000;108940]Kartal Otel: 15 Aralık - Salı
Grand Kartal: 18 Aralık - Cuma
Dorukkaya: ?
Dorukkaya'dan haberi olan var mı?[/quote]
otelle en son dün görüştüğümde 18-19 aralıkta açacaklarını söylediler.
-
Kartalkaya sezonu yarın açılıyor
Kartalkaya'da bulunan oteller hazırlıklarını tamamladı. Otel önünde biriken karlar kar makinaları ile temizlendi. Kartalkaya'da son iki gündür etkili olan yağışla kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinin karla kaplı yolunun ulaşıma kapanmaması için otele ait kar araçları aralıksız olarak yolda karla mücadele çalışmasını sürdürüyor. Kartal Otel Ön Büro Müdürü Ahmet Demir, hazırlıklarını tamamladıklarını ve sezonu yarın açmayı planladıklarını ifade etti. Demir, pistlerin büyük çoğunluğunda hizmet verecek durumda olduklarını belirterek, ''Bazı bölgelerde kısmen kar kalınlığı 50 santimetrenin üzerinde. Ayrıca güzel bir snow park alanı oluşturduk. Müşterilerimiz buradan da faydalanacak. Grant Kartal ve Kartalkaya Otele ait 20 kilometre uzunluğundaki pistlerden tatilcilerimiz istediği gibi faydalanabilecekler '' diye konuştu.
[url=http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=2415]Kartalkaya sezonu başlıyor - Gezi - ntvmsnbc Foto Galeri[/url]
-
kartal otel sezonu açıyorsa o zaman bizde açıyoruz demek.17 aralık perşembe kartalda sezonu bekleyen arkadaşlarla buluşmak dileği ile.
-
iyi akşamlar,
ben de hsonu kartalkaya da sezonu açmak istiyorum ama
kartal otel ile grand kartal otel aynı pisteleri mi kullanıyor acaba?
hangisin de kalmamızı tavsiye edersiniz?
-
Kartalkaya'da sezon açılıyor. (19-20 aralık)
Radikaltur eposta göndermiş.
Kartal Otel Pistleri Cumartesi veya Pazar günübirlik 120 TL imiş.
Kartal Otel - 2 kişilik odada kişibaşı - 259 TL (cumartesi gecesi)
Grand Kartal - 2 kişilik odada kişibaşı - 353 TL (cumartesi gecesi)
-
o fiyatlara maşallah diyorum, gözlerinden öpüyorum arkadaşları... kartal'da devam... :D
-
daha önce 130 göndermişlerdi sanki, indirim mi yapmışlar 10 tl, allah bereket versin :D
-
Sezon açıldı?..değil mi?
Dorukkaya müşterileri SnowPark'tan faydalanabiliyor değil mi?
-
[quote=000passive000;109547]Sezon açıldı?..değil mi?
Dorukkaya müşterileri SnowPark'tan faydalanabiliyor değil mi?[/quote]
turlar düzenleniyorsa sezon açılacak demektir ama kar kalınlığı yeterli olur mu, hava rüzgarlı mı olur, sisli mi olur, tipi mi olur orası belli değil.
doruktaki snowpark bu sene duruyor mu bilmiyorum ama snowparkın babası bu sene kartalda açılıyor. doruka gidenler kartalın pistlerinden ve snowparkından yararlanamaz. sükunetinden yararlanabilir belki ;)
-
[quote=EmreCK;109487]daha önce 130 göndermişlerdi sanki, indirim mi yapmışlar 10 tl, allah bereket versin :D[/quote]
Evet , ama mailde sezon açılış indirimi gibi bişeylerde hatırlıyorum. Umarım sezon boyunca devam ettirirler bu açılış indirimini ;)
-
Radikal Tur un yayınladıgı güncel kar görüntüleri :)
[IMG]http://www.radikaltur.com/images/stories/pist/kartal_pist.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.radikaltur.com/images/stories/pist/kartal_pist1.jpg[/IMG]
-
abi öyle süper kar yok... yamaçtan belli zaten... biraz daha ister...
-
[quote=Emrah;109628]Radikal Tur un yayınladıgı güncel kar görüntüleri[/quote]
fotoşop bunlar...
-
[quote=gokbey;109648]fotoşop bunlar...[/quote]
fotoşopun kralı, rampaların ustası gokbey... ;)