-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Kartutkusu & Skiboardmania Zigana da Sezonu Açtı[2009-2010]
Skiboardmania nın önderliğinde gerçekleşen Zigana Kayak Merkezi Sezon açılışı muhteşem başladı.
En Güncel Fotolar için hemen tıklayın : [url]http://picasaweb.google.com/kartutkusu[/url]
Fotoları görünce kıskanmamak elde değil, gezinin açılış konusu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
[URL]http://www.kartutkusu.com/turlar-hakkinda-hersey/3230-bayramda-kaymaya-gidiyoruz-ziganaya-kar-alarmi-verdik.html[/URL]
-
Cevap: Kartutkusu & Skiboardmania Zigana da Sezonu Açtı[2009-2010]
abi resimlerin hepsini yuklesene :)
-
Ehue pardon linki yanlış vermişim ;)
[url=http://picasaweb.google.com/kartutkusu]Picasa Web Albums - KarTutkusu[/url]
-
aaaaaaaaaaaaagggghhhhhhh kalbim dayanmiyo daha fazla bakamam
-
Ama burada da gorsun ınsanlar yarın cok daha fazla yollayacagım gun gun rapor gececegız
yarın red bull kapılarımızı dızerek bol kar free rıde yarıs yapacagız aramızda
-
Tamamdır sen bol bol gonder fotoları , hatta zipleyip tek parca olarak gonderirsen daha da iyi olur , ben onları duzenler koyarım ;)
-
yolladım abi zipleyip:) hepsini yola çıkıştan itibaren
-
[quote=twintip yeti;106084]aaaaaaaaaaaaagggghhhhhhh kalbim dayanmiyo daha fazla bakamam[/quote]
çatlaaaaaa çatlaaaaaaaaaaaaa:=)
-
Kar çok güzel görünüyor. Fotoları bekliyoruz skiboardmania.
-
bakmak acı verio, umarım süper güzel bi tatil olur bu deli ekip için =)
-
hiçbirşey için geç değil atlayın uçağa gelin yarın:)
-
Zigana kar alarmımıza 25 Kasım 2009 23:59'da Kadıköy Evlendirme dairesinden kalkan aracımızla start verdik. 13 saat olarak planladığımız yolculuğumuz 17 saat sürdü. Bunun sebebi ise 4 kez yemek molası vermemiz ve yemeklerin çok güzel sohbetlerin çok koyu olması idi. Verilen ihtiyaç molaların sayısını ben bile tutamadım çünkü arabada herkes birşeyler yiyior birşeyler içiyordu. Birde resimlerde gördüğünüz gibi çocukluk yıllarımıza geri dönerek neredeyse 1 saatimizi mola yerimizde zıplama parkurumuzda harcadık.
17:00 sıralarında otelimize vardık ve tahmin ettiğimizden çok daha fazla kar bizi bekliyor idi. Zaten dağ yolunda azda olsa kar atıştırıyordu. Hemen odalarımıza çıktık üstümüzü değiştirip boardlarımızı aldıktan sonra otelden rica ettiğimiz snowtrack ile bir yamaca cıkarak 1 sezonluk özlememizi giderdik. Özlememizi biraz olsun hafiflettikten sonra küreklerimizi alarak rampalarımızı kurmaya başladık. Rampalarımızı bitirmeliydik çünkü yolda çok vakit harcamıştık. Rampalarımızı hazırladıktan sonra sabah 07:00'de kalkmak üzere sözleştik. Yarın bütün gün kayacağız doyasıya. Kar özlemi olan herkesi Zigana Zirve Gümüşkayak Oteline bekliyoruz.
Zigana Zirve Gümüşkayak Oteline gelecek olursak kısaca şöyle özetliyim;
Karadeniz insanına özgü güleryüz ve sevecenlikle otele girer girmez karşılanıyorsunuz. Otelde beş yıldız konforu aramayan klasik eski Türk filmlerindeki dağ otelerri gibi olan bu otelde evinizde gibisiniz. Lobide yanan soba, sobanın üzerindeki çaydanlıklar, bu akşam Trabzon'dan gelen hamsi ve istavritler, yanında bir kaç duble rakı... Sizce bu keyif için 17 saat yol gelinmez mi?
Otelin fiyatları ise çok komik oda kahvaltı kişi başı 40 TL.
Yemekler harika...
Pistler ezilmiş snowtrack sürekli çalışıyor...
Sezonu ilk açanlardan olmak istiyorsanız ve bir an önce buraya ulaşmak istiyorsanız Trabzon Havaalanına geldikten sonra bizleri aramanız yeterli. Otelin havaalanı-otel transferleri mevcut. Otel Trabzon havaalanına 70 km. 1 saatte dağa çıkabiliyorsunuz. Havaalanı otel transfer ücretleri ise çok komik;
Küçük araba ile havaalanından alınma ve tatil sonrası havaalanına bırakılma 150 TL. ( 4 kişiye kadar gelebiliyorsunuz )
Minibüs ile alınma havaalanından alınma ve tatil sonrası havaalanına bırakılma 300 TL. ( 8 kişiye kadar gelebiliyorsunuz )
Daha ne bekliyorsunuz bence Zigana kar alarmının ikinci gününde pistlerde bizimle olmalısınız...
Skiboardmania Extreme Group
AYRICALIK SENİN EN DOĞAL HAKKIN!..
BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU...
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER KARTUTKUSU AİLESİ...
KARTUTKUSU&SKIBOARDMANIA
-
55 adet yeni fotoğraf eklendi ;)
[url=http://picasaweb.google.com/kartutkusu]Picasa Web Albums - KarTutkusu[/url]
-
[quote=Emrah;106098]55 adet yeni fotoğraf eklendi ;)
[url=http://picasaweb.google.com/kartutkusu]Picasa Web Albums - KarTutkusu[/url][/quote]
Teşekkürler Emrah Abi yarın arkası gelecek Allah kısmet ederse bu saatlerde videolarda İstanbul'a döner dönmez elinizde
Skiboardmania Snowboard ve Kayak TÜRKİYE takımlarının kameramanı dünyaca ünlü X8 extreme spor kanalı kameramanlarından ABD'li Heyken SANCHEZ farkı ile:)
-
ama böyle olmazki siz sezonu açmışsınız :)
-
fotolar da ayrıyeten eritti beni :)
-
Bir kaç gün foruma girmedik bak neler olmuş :(çok kıskandım.. orda olmayı çok isterdim... iyi bayramlar herkese...
-
ziganaya giden arkadaşları kıskanmamak elde değil. bu arada kayak yapan yokmu aranızda herkes board mu yapıyor.....bişey merak ediyorum arkadaşlar .telesiyej ve pist durumunu siz orada deniyorsunuz.gidip görmek farklı oluyo yazılanlar farklı oluyo o yüzden bilgi istiyoruz............keşke uçak biletleri ekonomik olsa hemen atlayıp gelsek....
hepinize iyi eğlenceler .
-
arkadaşlar bugun yine mükemmeldi bol kar yaptık snowtrack bizi zirvenin dahi zirvesine çıkardı. 45 dakikada teleskinin oraya ulaştık ayrıca teleskiler açık kar kalinliği ve kalitesi süper bu gece cuma - pazar turumuzu yayınlayacağız şimdiden planınızı programınızı yapın resimler bu gece 24:00 gibi elinize ulaşır. şuan videoları yüklüyoruz facebooktaki grubumuza..
facebooktaki grubumuzun ismi 2157 kişi olan
skiboardmania
oradan videoları izleyebilirsiniz..
ps: bunlar benim kendi makinemle çektiğim tamamen meraklıları bilgilendirmek için çekilen videolardır. Heyken SANCHEZ in çektiği videolar montajdan sonra internette dolaşacaktır.
Sevgilerimizle...
Birşeyi unuttuk otelin tam önüne snowtrackla acaip güzel hızlanma tepesi ve iki adet rampa yaptırdık akşam yemeğinden sonra kamp ateşimizi yakıp rampalardan atlayacağız...
-
arkadaşlar,ziganada kayak kiralama imkanı var mıdır?pist düzeyi nedir ve uçakla tur düzenlenecek midir?
-
zigana kar durumu gayet iyi pist 2 adet lift var ama snowtrackı çok uygun fiyata kiralayabiliyoruz. kayak odası var. bu gece bu hafta cuma-pazar turumuzu açıklayacağız sevgiler.
-
harika:) ben geliyorum:) yeniyim ben kiminle irtibata geçmem gerek
-
[url=http://www.facebook.com/video/video.php?v=102105966479470&saved#/video/?id=100000402027914]Login | Facebook[/url]
yukarıdaki linkten videolara ulaşabilirsiniz.
-
Toplam 5 Eklenti bulunuyor.
2.gün fotoğraflarından bazıları buradadır devamı ise facebookta;
facebook için;
arama kısmına
ski board mania
yazıp ekleme talebi göndermeniz yeterli
ekleme talebi göndermeden albümleri inceleyebilirsiniz...
-
Toplam 5 Eklenti bulunuyor.
-
Son fotodaki pist çok güzel içim gitti valla , bana yine toplu halde gonderirsen , bir onceki albume ekleme yapacagım , tek tek facebook tan almak zor oluyor ;)
-
Bu kar haftaya kadar erimez değil mi:)fotolar muhteşemmmm!!!!
-
[quote=Emrah;106152]Son fotodaki pist çok güzel içim gitti valla , bana yine toplu halde gonderirsen , bir onceki albume ekleme yapacagım , tek tek facebook tan almak zor oluyor ;)[/quote]
abi gece rapidshare link yukleyecegim yine rapid sorun veriyor malum dağdayız ama 01:00 gibi gelmiş olur o zaman hafifliyor
-
[quote=Sallome;106153]Bu kar haftaya kadar erimez değil mi:)fotolar muhteşemmmm!!!![/quote]
bu kar kalkmaz artık hava hep -3 ayrıca çarşamba kar yağışı gosteriyor 2 gün
-
erkan telefonuna bilerek mesgul tonu verdigimi biliyosun dimi abicim
-
[quote=twintip yeti;106156]erkan telefonuna bilerek mesgul tonu verdigimi biliyosun dimi abicim[/quote]
hayırdır... ???
-
Harika fotolar kıskanmamak elde değil :)
-
[quote=oliver_han;106157]hayırdır... ???[/quote]
oliver fotolar zaten beni cok kotu etkiledi, simdi bide erkanla konusucam, anlaticak nasil el degmemis taptaze pudra bolkarda kaydiklarini, bende krize girip gece uyuyamayacagim...
Yetmezmis gibide Izmirdeyim ve hastayim :)
Kotuyum abi kotuyum kaymam lazim
-
[quote=twintip yeti;106162]oliver fotolar zaten beni cok kotu etkiledi, simdi bide erkanla konusucam, anlaticak nasil el degmemis taptaze pudra bolkarda kaydiklarini, bende krize girip gece uyuyamayacagim...
Yetmezmis gibide Izmirdeyim ve hastayim :)
Kotuyum abi kotuyum kaymam lazim[/quote]
valla ben de fena oldum... inş. önümüzdeki hafta gideceğim... iyi olursan bekleriz... ;)
-
[quote=skiboardmania;106092]hiçbirşey için geç değil atlayın uçağa gelin yarın:)[/quote]
euh çorum dan oraya uçak yok yaw :001_smile:
-
araba ile gelin yakınsınız bu karı kaçırmayın deriz
-
bugunun videoları facebooka yuklenmıstır
-
Fotolar muhteşem, çok özlemişiz bee....
-
:) teşekkürler bugun snowtrack çıkarabildiği yere kadar çıkardı bizleri ama biz bununla yetinmeyip 1,5 saatlik bir yürüyüşle 2551 metreye ulaştık harika videolar yüklüyoruz şuan facebooka ayrıca bu gece resimler yine kartutkusunda
-
çok kıskandım keşke imkan olsaydı da gelebilseydim, ama ufak bir düzeltme;
bu işlerin galiba içindesin skiboardmania. ama "snowtruck"ı ısrarla snowtrack yazman gerçekten komik=)