Yarin Kartepe'de kalmak isteyen var mi?
Millet bugun Kartepe'deydim. Bomba bir kar yagisi ve kar seviyesi var. Boyle de devam edecek gibi gozukuyor. Ben yarin kuzenimle tekrar cikicam ve bir gece apartlarda kalmak istiyoruz. 4 kisi olabilirsek fiyat adam basi saniyorum 140 gibi birsey oluyor (2 gunluk lift cikisi dahil). Ilgilenen gaz arkadaslara duyurulurrrr ;0)
Gelebilen olursa bu gece yada yarin haberlesebiliriz: 0533 544 24 35
Ynt: Yarin Kartepe'de kalmak isteyen var mi?
nasil yani 1 gece mi kisibasi 140???
Evet apartlar haftaici 560-580 civari birsey. 4 kisi olursak adam basi 140-145 gibi birsey oluyor, tabii 2 gunluk liftler dahil. Gayet mantikli ;)
ben bugün konuştuğumda apartlarda konaklamayı kapattıklarını söylediler...
double odada k.b fiyat 140 tl 2 günlük lift çıkışı ile :)
bence cok pahali 140... hem 4 kisi kaliyorsun... hemde haftaici... kartalkaya da haftaici 90 su an dorukkayada, biraz orantisiz gibi sanki fiyatlar
[quote=Xtreme ]
bence cok pahali 140... hem 4 kisi kaliyorsun... hemde haftaici... kartalkaya da haftaici 90 su an dorukkayada, biraz orantisiz gibi sanki fiyatlar
[/quote]
+1
havaların iyi gitmesini ve sezonun biraz uzamasını fırsat bildiler demekki...
ben ocak ortasında gittiğimde de aynı fiyata kalıyordum.
haydaa, e buda iyimis. Benim bugun resepsiyonda gordugum fiyatlar double oda icin cok farkli ve daha yuksekti. Telefonda simdi arayip teyit ettim, dogrusun ecoco. Fiyatlar dusmus, double oda 290 dediler (k.b 145). Eh gelmek isteyenler olursa o zaman muhabbetten sonra kendi double odalarina gidip yatarlar ;D
[quote=PenguenTepe ]
haydaa, e buda iyimis. Benim bugun resepsiyonda gordugum fiyatlar double oda icin cok farkli ve daha yuksekti. Telefonda simdi arayip teyit ettim, dogrusun ecoco. Fiyatlar dusmus, double oda 290 dediler (k.b 145). Eh gelmek isteyenler olursa o zaman muhabbetten sonra kendi double odalarina gidip yatarlar ;D
[/quote]
Ben perşembe günü gelicem büyük ihtimal,çıkmayı düşünen olursa yol üzerinden alabilirim :)
Umarım havalar böyle güzel gider..
Emre, yarın (17 Mart) ben, Arda ve bir arkadaş daha Green Park'da kalacağız, sabah 7 gibi sende oluruz, goy goy forever.
ishteee buuu! goy goy tomorrow, goy goy forever :D
ben Hala gunubirlik arabasiz nasil cikilirin pesindeyim.
selam,,şuan apartlarda konaklama yapılamıyorumu eminmisiniz arkadaşlar?
[quote=lasirene ]
selam,,şuan apartlarda konaklama yapılamıyorumu eminmisiniz arkadaşlar?
[/quote]
Evet apartlarda konaklama olayi su an yokmushhh :)
Ama double odalarda adam basi fiyat 145, o da skipasslari dahil ettiginden fena degil.
penguentepe sizin mekanda konaklasak olmazmı :)) ne güzel sobanın yanında çekyat var ben orda yatarım ;D
hehehe, valla kuzenle bizde geceyi o şekilde tamamladık açıkçası. Sobanın başında, sabaha karşı 4 gibi 2 odun daha atıp tazeleyerek uykuya devam ;D
abay kayak evinden 2009 model rıde snowboardlar ve dynastar kayak landege consep 75 ayakabılar sezonsonu 350 ile 400 arası 0536 522 53 00
slm arkadaşlar. kartepede kalmak istiyorsanız ets nin güzel indirim ve kampanyaları oluyor onlardan faydalanmanızı tavsiye derim. hele ki şu aralar sezon sonu başladı artık. otel fiyatları her zman yüksektir bunu unutmayın.