Kartalkaya Snowpark fotoğrafları , üzerinden atlayıp zıplarken fotoğraf çeken varsa bekliyorum ;)
Printable View
Kartalkaya Snowpark fotoğrafları , üzerinden atlayıp zıplarken fotoğraf çeken varsa bekliyorum ;)
Son yağan karla bu railların üzerleri epey kapandı, ben t-bar'dan çıkarken Timo Team'den atlayanları gördüm birkaç tane. Ayrıca snowparka direk çıkan lift genelde kapalıydı.
ahh be abı ben gıttıgımde lıftler acık olsa kesınlıklee deneyıp foto bıle cektırırdım amaaaa...lıuftlerı kapalıydııı....
bu arada konumuzla alakasızzz bıra sevenlereee tavsıyem war ;D;D;D;D
maraichi kesınlıkle deneyın turkıyeye coranadan sonra gıren guzel meksıka bırasııı boylee ıcımı keyıflı bıra olamaz......6 tane ıctım ve tatı damagımda kaldı;D
ewe geldım beyaz showda ıbo konuk ve olsa ıcerdım su an ;D;D
arkadaşlar işte snowparkın genel görünüşü (DORUKKAYA);
aman allahımmmm mukemmel gozukuyolar yaaaa......
orda olmak ısteyen warmı ;D
Bu fotoğraf nereden çekilmiş gözüme kestiremedim. Orta pistin üst tarafları bu kadar geniş açıdan yakalayabiliyor mu snowparkı? Neyse çok güzel gözüküyor, bir atlasam karşıkı dağlar yıkılır. :)
ewt bende anlamadım nerden çekildiğini başka bi sitede gördüm ordan aldım sol tarafta lift yok küçük kulübenin yanında lift olması lazımdı göremedim ben? ??? :)
Lift olsa bile t-bar var orada, maymunluk yapmadıkça o kadar yüksekten fotoğraf çekilemez, hele o açıdan hiç çekilemez. O halde gulyabani diye birşey vardır vee olabilir de :D
cafenin hemen altindan binilen teleskinin bitiminde direkt sola donunce kisa dik bir yamac var kaliteli bir zoomla ordan cekilmis kesin.
Büyük olan rampaları gözüm kesmez ama orta solda eğimi diğerlerine nispeten daha az olanda çalışma yapmak isterdim :)
emrah abı ben hepsıne gozum kara gırerım walla...yemın ederım ıcım cızzz edıyo su havayı bıde guselım rampaları gorunceee....
arkadaşlar 1 resim daha benden bu gece çekilmiş bi resim şubat 2007 başka bi sitede buldum... :) :) :) :)
işte;
ewet sonundaa abımde gaza geldı ve pazar ptesı kalmalı gıdıcez galıbaa....snowboard06 dorukkaya ıle anlasman warmı hanı uyelerı gaza getırıp musterı cekme acısından;D
hahah o zaman pazar günü görüşürüz... :) :)
herkese selam az once kartalkayadan geldımve hava mukemmel otesınde guseldı....fınlandıyalı ve turkıye sampıyonu snowboardcu can atakan arkadasları ve abım snowparkta ve baby pıstekı buyuk rampada delı gıbı takıldık asırı zevklıydı...bızım cektıgımız snowpark resımlerını yolluyorum...ptesı gunu tımodan arkadaslarda cektıgımız resımlerı maıl atıcak ve bende sıze gonderıcem....
bende budün dorukdaydım dağ yolunda epey sis vardı ama yukarda hiç bişi yoktu pist mükemmeldi (bu akşam itibari ile kar bekleniğo muş) :)
dorukta bugün baya olaylar oldu boardcular birbirne girdii fena snowparkın orda sonra snowparkın hemen yanındaki lift koptu ama kısa sürede yaptılar ???
bide resim;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o :o :o :o :o
[quote=snowboard06 ]
dorukta bugün baya olaylar oldu boardcular birbirne girdii fena snowparkın orda sonra snowparkın hemen yanındaki lift koptu ama kısa sürede yaptılar ???
[/quote]
Ne gibi olaylar oldu anlatsana , boardcuları birbirine düşürmek kolay değildir ;)
walla bende bilmiorum ben kayıyodum kar motoları filen gitti liftle ilgili heralde :)
Sanırım yaşanan kazadan bahsediyorsun , kalabalığın sebebi o olmalı :(
kaza dediğin? ben pazar ordaydım snowmobile kazasını demiyorum baya yumruk yumruğa lift yüzünden zaten lifte koptu snowparkın yanındaki hemn yaptılar ama
Pazar günü epey bir karambol vardı ya, Flow ekibi gösteri falan yaptı bir de rapmadan atlama yarışması yaptılar Nazlı'nın bitiminde. Telesiyej yoğunluğu kaldıramıyor, kağnı gibiydi.
bu boardumla geçireceğim 5. senem olcak ve ilk defa kartalkayaya gidiorm, dorukkaya da yer ayrttm
freestyle a geçen seneden çok küçük bir adım atmış bulunuyorum geçen sene italyandaki rampa kalıntılarından küçük atlayşlar yapmştm
fakat bu sene işi büyütmeyi düşünüyorum hatta bu seneyle kalmayacak bu spordaki geleceğimle iligli ciddi yatırımlar yapmayı planlıyorum
dorukkayada yerimiz ayrıldı ve sömestrda kayacağım
snowparkın resimlerine baktım ve şimdilik beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum
sezon öncesnden yeternce hazrlk yaptm, yeni board, bacak kaslarımı gelştrme, kndsyn vs
yine de sizlerin freestyle hakknda tavsiyelerini almak ve de dorukkaya ile ilgili yrmlarınızı ve grşlerinizi bilmek isterm
hatta sömestrın ilk haftası orada olacaklarla tanışmak ve de birlikte kaymak isterim
teşekkür ederim
[quote=whowanders ]
bu boardumla geçireceğim 5. senem olcak ve ilk defa kartalkayaya gidiorm, dorukkaya da yer ayrttm
freestyle a geçen seneden çok küçük bir adım atmış bulunuyorum geçen sene italyandaki rampa kalıntılarından küçük atlayşlar yapmştm
fakat bu sene işi büyütmeyi düşünüyorum hatta bu seneyle kalmayacak bu spordaki geleceğimle iligli ciddi yatırımlar yapmayı planlıyorum
dorukkayada yerimiz ayrıldı ve sömestrda kayacağım
snowparkın resimlerine baktım ve şimdilik beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum
sezon öncesnden yeternce hazrlk yaptm, yeni board, bacak kaslarımı gelştrme, kndsyn vs
yine de sizlerin freestyle hakknda tavsiyelerini almak ve de dorukkaya ile ilgili yrmlarınızı ve grşlerinizi bilmek isterm
hatta sömestrın ilk haftası orada olacaklarla tanışmak ve de birlikte kaymak isterim
teşekkür ederim
[/quote]
Yaa arkadaş etraf ao kadar çok baktım ama bir türlü ben göremedim :D oliver akşam dönüşte bana söylüyor, parkta kaydınmı diye :D Hemen ben de ateş ettim üstüne başına bu şimdimi söylenir diye ;D ;D ;D
valla bn 2 saat sonra yola cıkıyoprum bu hafta dorukkayada olucam bnmde gecen seneden ufak bı tecrubem var bakalm bu sene neler yasanıcak paylasırım sızlerle de
kartalkayadi snowpark ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Eskiden ferdi varken düzgün rampalar yapılıyordu ama bu sene ferdi yok diye biliyorum o nedenl rampaların durumu açısı nedir bilemiyorum. Yılbaşında gittiğimde de sis nedeniyle durumunu göremedim. Ancak ferdi varken bile bakımsızlıktan rampanın arkası buzdu. Eğer bu işe yatırım yapıyorsan bolkarlı olan yerlerde arkası eğimli yerlere kendi rampanı yap arkadaşlarınla ve oralarda eğlen. Sakatlanma riskin azalır. Trambolin olsa trambolinde çalış diyeceğim ama maalesef o şansın yok. Biz gösterilerden önce hep bu şekilde bolkarın olduğu yerlerde rampa yapar bütün günümüzü orada harcardık çıkış yapmadan. Günde en fazla 3 çıkış yapardık. Sabah yukarı çıkmak için. Öğlen yemekten sonra ve akşam otele dönmek için. Ama dediğim gibi büyük rampalar yerine kendi yapacağın açısız küçük rampalar ile boardunu tanımaya çalış. Çıkış açısı yüksek ve yanlış ramplar sakatlanmalara neden olabilir.
yuuh yazdığım mesaja bak türkçenin kaşını gözünü çıkarmışım mesaj yazarken.
gecen hafta ben gittigimde iki buyuk rampa vardi. Yastik da acilmisti ancak basinda kimse beklmedigi icin ben acikcasi henuz hazir deyil sanirim diyerek atlamaya korktum... onun disinda rail gibi seyleri goremedim.
Ben de bu sene bayaa bi umutluyum acikcasi bu atlama islerinde... kendimi hazir hissediyorum... bakalm neler olucak :)
merhaba arkadaşlar 18 23 ocak arası kartalkayadaydım bugun dondum yanı, snowparkta box rail wall yok hava balonunu ıse sadece haftasonları acıyorlar somestre zamanı daha kalabalık olacağı icin snowparkın yenşden zenginleşeceğini düşünüyorum ancak nazlı pistinde atlıycak birçok minik rampa bulabilir, kendinize rampa yaatabilirsiniz kayarken
hiç resim çekmedin mi ?
tşk.
snowparkta foto cekmedim hic malesef bikactane video var ama onnardan da birsey anlasılmıyo pek
foto ve video nasıl yukleniyor bu arada yardım ederseniz elimdeki şeyleri yuklemeye calısırım
ya konuya 2 yıldır kimse bşi yazmamış nedir bu snowparkın şuanki hali bilen varmı ya ??? ???
park yapım aşamasında, bu sene kar durumu baya kötü, ama bu hafta iyi kar yağışı veriyor, haftaya haftasonu iyi durumda olur heralde park. big air bag açık ama diye biliyorum.
bir de mart başında demonium freestyle kampı olacak yine, isviçre'den gelen pro snowboardcular yapıyor.
[url=http://snowparkkartalkaya.tumblr.com/]http://snowparkkartalkaya.tumblr.com/[/url] bu da snowpark ın blog sitesi...
[url=http://www.facebook.com/album.php?aid=82266&id=711739459]http://www.facebook.com/album.php?aid=82266&id=711739459[/url]
[quote=tdikencik ]
park yapım aşamasında, bu sene kar durumu baya kötü, ama bu hafta iyi kar yağışı veriyor, haftaya haftasonu iyi durumda olur heralde park. big air bag açık ama diye biliyorum.
bir de mart başında demonium freestyle kampı olacak yine, isviçre'den gelen pro snowboardcular yapıyor.
[url=http://snowparkkartalkaya.tumblr.com/]http://snowparkkartalkaya.tumblr.com/[/url] bu da snowpark ın blog sitesi...
[/quote]
Demonium'un sitesine baktım orada sadece geçen sene yapılan kamp hakkında bilgi var. Bu sene yapmayı planladıkları herhengi bir Türkiye kampı gözükmüyor.
27-31 Mart arası dorukkaya'da yapılacak olan bir kamp afişi görmüştüm. Bu afişte dışardan bir ekibin geleceğinden bahsedilmiyordu.
Mart ayının başında DEMONIUM tarafından yapılacak olan bir freestyle eğitimi haberini nerden aldınız?
Dorukkaya Snowpark 11 subatta acıldı
facebook taki event sayfasını gönderiyorum, oraya detayları yazmışlar...
[url=http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=49795439349&ref=ts]http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=49795439349&ref=ts[/url]
http://video.google.com/videoplay?docid=-2338352780661645018&ei=WrCdSbOkCJLQjwKOrcCAAg&q=dorukkaya+big+airbag
kartalkaya dorukkaya big airbag
umarım bu gidişte karsılasırız :D