Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Ynt: ılgazda ki acı olay
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Ynt: ılgazda ki acı olay
Gazete haberi çıktı :(
[b]Tatilde ölüm[/b]
Sömestr tatilinin son günü Ilgaz Dağı’nda kayak yaparken teleferik direğine çarpan 8’inci sınıf öğrencisi Çağatay yaşamını yitirdi.
İLKÖĞRETİM 8. sınıf öğrencisi Çağatay Yumak, Çankırı’dan ailesiyle Kastamonu’nun Ilgaz Dağı’na geldi. 14 yaşındaki Yumak, sömestr tatilinin son günü kayak yaparken teleferik direğine çarptı. Yumak’a ilk müdahale, Ilgaz Dağı’nda hazır bulunan sağlık ekibi tarafından yapıldı.
Kurtarılamadı
Ağır yaralandığı belirlenen Yumak, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Haberi duyan aile, sinir krizi geçirdi. Çağatay Yumak’ın cenazesinin, öğle namazını müteakip Sultan Süleyman Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Aile Kabristanı’nda toprağa verildi.
Milliyet :
[b]Kayak yaparken teleferik direğine çarpıp öldü [/b]
Ethem YENİGÜRBÜZ- Turan KURT/ÇANKIRI- KASTAMONU, (DHA)
KASTAMONU'da bulunan Ilgaz kayak tesislerinde kayak yapan 14 yaşındaki Çağatay Yumak, teleferik direğine çarparak hayatını kaybetti.
Çankırı’dan ailesiyle birlikte tatil için Ilgaz’a gelen Çağatay Yumak, kayak yaparken teleferik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir anda yere yığılan Yumak'a ilk müdahale Ilgaz’da hazır bulunan sağlık ekibi tarafından yapıldı. Ambulansla Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz çocuk, yolda yaşamını yitirdi.
Acı haberi duyan Çağatay'ın ailesi, hastanede sinir krizleri geçirdi. Otopsi yapılmak üzere hastanenin morguna kaldırılan Çağatay’ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrası belirlenecek. Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma daha sonra Ilgaz’a giderek olay yerinde inceleme yaptı.
ÖĞRENCİ ARKADAŞLARI YASTA
Çankırı'da tekstil işiyle uğraşan ve aynı zamanda AKP Çankırı İl Yönetim kurulu üyesi olan Erdinç Yumak, oğlunun kayarkan yaşamını yitirmesiyle yıkıldı. Çankırı Özel Sevgi İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi olan ve OKS'ye hazırlanan Çağatay Yumuk'ın sınıf arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Okulda çalışkanlığı ve etkinliklerdeki aktifliğiyle dikkat çektiği, başarılı ve sevilen bir öğrenci olduğu belirtilen Çağatay Yumak'ın cenazesi, Çankırı Sultan Süleyman Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Sarıbaba Aile Kabristanlığında toprağa verildi.
Cenazede, Çankırı'da 50 yıldır tekstil işi yapan Yumak ailesinin tüm fertleri güçlükle ayakta durmaya çalıştı.
Cevap: ılgazda ki acı olay
evet üstünden tam 3 sene geçti..o lanet yeri işleten ...
uyarı yok..güvenlik yok..en yakın adam gibi sağlık merkezi kastamonu..doktor yok yaa doktor..hapis cezası paraya çevrilir..adamın umurunda mı geride kalanlara ne olduğu..
şimdi 17 sini bitirmiş aslan gibi delikanlı olacaktı..uzun boyluydu ..öyle farklı bir çocuktuki..motor kullanır araba kullanır..sanıyorduk ki ona bir şey olmaz..yaktı gitti ailesini..
hala düzelemediler..annesi hala psikolojik tedavi görüyor..babası eryip bitti..o güzelim aile darma duman oldu..cansız bedeninde gülümseyen yüzünü unutamıyorum hala..inanamadım,inanamadık..resmi karşımda duruyor..ama hayat ölene inat devam ediyor..ama bizim için dünya o gün durdu..o gün kıyamet koptu..lanet olsun oranın sahplerine..en son sol elini sallayıp ,kayakları omuzunda telesiyeje giderken gördük..
sonra..sonrası belli..kar demeyin bana,hele ı..z hiç demeyin..nefret ediyorum kıştan..
aynı şeyi yaşasında anlasın tedbir almamanın sonuçlarını ve çaresizliği..
Cevap: ılgazda ki acı olay
uzucu ve sinir bozucu bir olay.
var midir son durumu soyleyecek biri? ayla hanim bahsetmis gerci direklerin kaplandigindan ancak daha taze bilgisi olan? ya da ayni durumda HALA olan baska pistler var mi?