Bu sene Kartal Otel'de kalan oldu mu?
11 Ocakta tek gecelik Kartal Otel'de konaklamayı düşünüyoruz.
Daha önce hep GrandKartal'da kalmıştım ama bu sefer değişiklik yapalım dedik.
Bir de fiyatı uygun hale gelmiş bu pazar için 120 YTL dediler kişibaşı.
Tek gece olduğundan aslında önemli değil gibi ama biz de bebek olduğu için otelin durumu iyi değilse diğerlerinden birini tercih edeceğiz..
Bıu sene Kartal Otel'de kalıpta memnun veya şikayetçi olduğunuz konular var mı?
Selamlar
Ynt: Bu sene Kartal Otel'de kalan oldu mu?
Gerçi 2007 senesine ait görüşlerim ama o kadar kaliteli bir hizmetin kolay kolay bozulacağını pek sanmıyorum ;)
[quote=[RONIN] ]
Kartal Otel, yaz tatilleride dahil olmak üzere şimdiye kadar konakladığım ve en iyi hizmeti aldığım, en güzel yemekleri yediğim, güleryüzlü ve müşteri memnuniyetine önem veren çalışanları olan bir işletme..
Biz kalabalık bir arkadaş grubu ile gitmiştik 2007'de ve grubun büyük bir kısmı otelin hemen yanında bulunan dubleks villada (alt kat ve üst kat bağımsız hale getirilebiliyor, toplam 8-10 kişilik bir kapasitesi vardı sanırım) konaklamıştı. Yemeklerden sonra villada toplanıp şömine başında muhabbet ve kocaman camlardan dışardaki muhteşem kar yağışını izlemekte çok keyifliydi.
Bu arada villayı seçmemizin sebebi arkadaşlarımızdan birisinin köpeğinide getirmesiydi, hiç bir otel köpeği kabul etmezken villada konaklanmasına (tüm villanın kiralanmsı şartıyla tabi) müsade edilmişti.
Sanırım evcil hayvanı olan ve bu tip sıkıntılar yaşayanlarda olabilir aramızda, böyle durumlarda Kartal Otel yine iyi bir çözüm olabilir.
Ayrıca grubun yarısı boardcuydu ve pistlerle ilgili hiç bir sıkıntı yaşadığımızı hatırlamıyorum ;)
[/quote]
Geçen hafta ben Kartal otelde kaldım. Odalar biraz eski terlik yok. Duş çok dar banyoda aynen :) ama heryer tertemiz.Yemeklere gelince gerçekten harika damağa uygun ;D 5 çayı olayıda mükemmel. Kayak odasıda çok güzel dolaplar şahsa münhasır boardını yada kayağını teslim ettiğinde gözün arkada değil bence bu çok önemli. Son olarakda çalışanlar gerçekten ilgili. Son olarak mayo götürmeyi unutma ısıtmalı havuz ve saunada ücretsiz :o
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Şimdiden keyifli tatiller.
[quote=metalium ]
Geçen hafta ben Kartal otelde kaldım. Odalar biraz eski terlik yok. Duş çok dar banyoda aynen :) ama heryer tertemiz.Yemeklere gelince gerçekten harika damağa uygun ;D 5 çayı olayıda mükemmel. Kayak odasıda çok güzel dolaplar şahsa münhasır boardını yada kayağını teslim ettiğinde gözün arkada değil bence bu çok önemli. Son olarakda çalışanlar gerçekten ilgili. Son olarak mayo götürmeyi unutma ısıtmalı havuz ve saunada ücretsiz :o
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Şimdiden keyifli tatiller.
[/quote]
Süpermiş valla :D havuz ve saunadan sonra da varsın küçük olsun duşlar ;)
bizde her sene kartalkaya ya gidiyoruz.dorukkaya veya kartalda kalıyoruz.kartal bencede iyi.memnun kalırsın.İyi eglenceler.Bizde 11 inden 14 une kadar ordayız. ;D ;D
Kartalkaya için hafta sonu ve hafta içi skipass fiyatları nedir? Bilen varmı acaba arkadaşlar ;)
Yorumlarınız için teşekkür ederim, dönüşte ben de kendi yorumları mı eklerim :)
Kartal eski, Grand yeni
Kartal tek french bed+ çek yat, Grand 2 French bed+çekyat
Kartal güzel yemek, Grand Orta düzey yemek.
Kartal Direkt otopark/kayak odası, Grand Otopark/ Lobi/Asansör/Kayak Odası
İkisininde birbirine göre artıları ve eksileri var. Daha da çoğaltabilirim.
Tercihim: Grand Kartal.
Pazar gecesi Kartal Otel'de kaldık.
Yemekler güzeldi, otele check-in, check-out sorunsuz ve hızlı idi. (Erken girip, geç çıkmamıza rağmen).
Personel güleryüzlü ve ilgili.
Kayak odası güzel.
Ama bizim kaldığımız oda epey eski idi, bazı mobilyalar heralde 20 yıllık filandı.
Sadece banyosu yeniden yapılmış ve yeni idi, odanın kalan kısımları dökülüyor desem yeridir.
Tekrar kalır mıyım? Odalar restore edilmeden hayır..
acikcasi piste okadar debelendikten sonra odanin durumu beni pek ilgilendirmedi
yatak rahatti yemek guzeldi.
hersey cok guzeldi
Pazar tek gece fiyati cok iyi ....
selam toga1974
pazar tek gece fiyatını oteldenmi aldınız acaba?
ne kadar öğrenebilirmiyim?
selamlar